Partyflock

Q-Base 27 april

 
ScuL
Artiest ScuL
is er iemand hier die niet naar Shockers gaat maar die hierheen gaat ? .. heb vrijkaarten gewonnen en wil graag dus naar de Q-Base..

er komen is het probleem niet.. de gein is alleen dat er om 6 uur helemaal geen OV meer terug rijdt naar A'dam CS ofzo :P

als er iemand is die mij en een vriend een lift zou kunnen/willen geven naar A'dam CS na afloop dan ben ik diegene zr dankbaar..

mail me: scul@xs4all.nl
thanks! :)
taxi?en anders wordt het ff wachten op Zaandam NS kan nooit lang zijn als 6 uur weg gaat uit de Fun lopend ben je 6.30 op Zaandam ofzo
Tis maar 15 min lopen hoor

Lopen is gezellig
jah maar je moet meer dan een uur wachten op Zaandam CS voor de eerstvolgende trein :P

heh.. is het 15 mins vanaf de Hemkade naar A'dam CS? (ik kom nooit in A'dam eigenlijk geen idee waar ik dan heen moet.. maargoed)
eerste trein gaat om kwart voor nar A'dam CS en in die 45 min heb je precies nog beetje na staan ouwehoeren daar en ben je naar station gelopen. Hoef je bijna niet meer te wachten.
kijk mixie snapt ut :P wij doen dr altijd 20/25/30 min. over ligt eraan hoe vaag iedereen is en hoe lekker het weer is :)
owja nu zie ik het!.. sorry mijn OV9292 routeplanner gaf die trein van 6.45 helemaal niet aan als je de Hemkade als vertrekadres op gaf ?? :(

vandaar de wazigheid, ik dacht al, ga geen 2 uur wachten :D