Partyflock

Vertel je leuke verhalen :)

 
Vertel alles wat je heb meegemaakt tijdens het gebruiken van <vul_hier_je_favo_drug_in>, das altijd leuk om te lezen vind ik :)

Ik ben een keer met vrienden naar de bios geweest naar The Fast and The Furious en toen hadden we allemaal p'tjes op, was echt VET lache! :) Je snapt die hele film niet meer en alles gaat veel te hard, en in de pauze durfde niemand drinken te halen want we hadden allemaal flink grote stuiters :vaag:

Nu jullie :D
Owkeej, daar gaan we:
- Ik was in de Fun QT9, en liep van achterin de grote zaal naar het podium.. Overal waren 10cm hoge drempels, dus ik liep er met zevenmijlsstappen overheen, ondertussen iedereen vasthoudend om niet te vallen en ze te waarschuwen voor de drempels.... %)

- Shockers vorig jaar: Ik stond te dansen met een bekertje water, maar er kwam een bruut stampnummer dus ik wou dat bekertje kwijt.. Zie ik een paar mensen om een tafletje staan, ik denk beter! daar zet ik mijn bekertje even op.. Dus ik loop naar dat groepje, buig me tussen de mensen en zet t bekertje neer, staat er helemaal geen tafeltje en ik gooi dus mijn bekertje tussen een groepje dansende mensen %)%)

- In de Palace Groningen tijdens Tiesto Solo... Ik sta op de dansvoer, helemaal %):bounce: en ben eigenlijk best wel moe.. Zie ik ineeens een barkruk staan, ik denk heeeeeeeeee :D Maar dat is even handig, en ik wil erop gaan zitten... Is het een jongen die gebukt staat om zijn veters te strikken... %)%)%)

Nou, zo kan ik nog wel ff doorgaan hahahaha
arme jongen heeft toch geen whiplash aan overgehouden hoop ik?:)

overigens is er al zo een topic geloof ik, even rondzoeken:)
Hmm

ff denken hoor

ik doe ff met fairytail mee :)

De Fun, Op QT9 :) was ik opzich nog wel heel erg van de wereld. (En ik weet niet of 1 regel van dit verhaal klopt, maar zo herinner ik het me) Op een gegeven moment stond ik met Party-on-Dude en WeekendMafkees te stampen. Toen kwam opeens Claudjuh der heel erg enthousiast aanrennen. En ze begint tegen mij te vertellen dat ze achterin de grote zaal een videoprojectie op een groot scherm afspelen van haar kleine zusje. Dus ik vet blij achter Claudjuh aanlopen. Kom ik opeens MysteryGirl tegen waar ik al de hele avond naar opzoek was. Dus ik heel verhaal tegen haar houden over van alles en nogwat. En toen deed ik opeens me ogen open(want ik had me ogen dicht gedaan tijdens het praten) en toen stond der helemaal niemand en stond ik gewoon de hele tijd in het niks te ouwe hoeren
ik heb een keer gehad dat we trugreden van het stappen en ik was helemaal blij in de auto gaan zitten ( was echt flink van de kaart ) maar ik was een beetje bezorgd over me vriend of hij nog wel kon rijden, dus zei ik heeeeel enthousiast dat ik ook wel trug kon rijden ( heb me rijbewijs nog niet ), dus me vriend zegt: ja hoor is goed!
dus ik heb truggereden van het stappen terwijl ik nog geeneens me rijbewijs heb.haahah

wel gevaarlijk achteraf trouwens....

groetjes Q girl
Maakt niet uit dat hij al een keer geweest is!! t blijft lachen!!

Ik heb op QT9, met afstand mijn vaagste feest, ook tegen de muur staan praten, vijf minuten ofzow... en abbo's verkocht(werkte bij de BelCompany) en Alice babe stond een heel verhaal tegen me te houden... Ik kijk haar aan, en zeg: huh, ik zie nu pas dat jij t bent... en loop weg, midden in t verhaal, en kom weer terug en zeg: ik weet helemaal niet meer welke kant ik op moet! %)

en ik ging met alice naar de weecee, zij lang wachten op mij, wassik allang weer vertrokken ergens anders heen.... egt vrij apart...
Heb toen ook de hele avond dingetjes uit de lucht staan grijpen, dat is ook zoooooooo voorschut!!!!

Mijn vriendje was gewoon helemaal bang voor me!! egt errug!!!
haha, dat zijn wel vette dingen :)

Op masters of hardcore ook de raarste dingen meegemaakt

Het publiek wat opeens 1 grote lava massa was. En dat ging met elkaar vechten. En tegen elkaar in. En weet ik veel wat der nog allemaal was. Was echt te erg voor woorden, maar O Zo mooi
Tja ach!!! kheb weleens zo in gedachte rondgelopen (Sensation no#1)...einde van het feest..nog ff staan praten, ff de zaal
nog een keer goed bekijken en colatje gehaald.
Duz ik wil t veld aflopen naar de uitgang...kwamen we van die mooie ijzere trappen naar beneden tegen...Spekglad door al het gemorste vloeistof (hardstikke zonde dacht ik) dus ik denk nog bij mezelf van die trap die is glad, ik draai, en ik heb een cola in me hand. Moment van de waarheid, ik stap de trap af, ik draaie me om glij naar beneden en flikker me cola over iemand heen die voor me liep..Niks aan het handje, die kerel draaide zich om en gaf me een hand. Geweldig feestje zei die nog en liep weg...Maatjes lagen helemaal in een deuk, en ik heb nog 20 minuten gerouwd om me laaste cola!
Vaag maar een leuke herrinering!!!!!
miech: ja klopt, sorry ik had het niet gezien :(
fairytale: jeeeeeeeezus wat erg, vooral die van die tafel en die barkruk hahahaha :D

Ik heb trouwens nog een verhaaltje, op qlimax (dec. 01) was ik zo erg naar de klote dat ik dacht dat ik steeds bekenden zag, dus ik zei tegen iedereen "heeeej <naam>!" en dan keek diegene om en bleek het toch iemand anders te zijn, erg lullig :P
En op de vorige TE dacht ik op een gegeven moment dat een gozer een beest op z'n hoofd had, iets van een hele grote spin ofzo dus ik liep naar hem toe en vertelde het ff, toen zei hij zoiets als "waar heb je het over?!" en toen keek ik nog eens goed bleek het een muts te zijn... *zucht* :)
Hahahaha... lekker wazig die verhalen, wel grappig.

Was een keer op een feest en ik zag verderop een bekende staan dus ik zeg tegen mijn vriend, kijk daar staat ......
Sinds wanneer draagt hij een bril??
Mijn vriend; die draagt helemaal geen bril, ik was er van overtuigd dat ie een bril op had.
Ik naar hem toe, keek nog eens goed...
Had ie helemaal geen bril op.
Echt wazig!!
Dat met die brillen heb ik bijna altijd, en ik zie altijd in me ooghoeken mensen in rolstoelen... in het begin schrik je ervan of denk je "what the fuck?!" maar ik ben er nu aan gewend en reageer er niet eens meer op :)
ik stond een keertje stoned onder de douche
en ik pak een fles, doe er wat van in me hand en smeer het in me haar .. kijk ik op de fles 'douchegel' %-)
Ik ben een keer met me ma der brommer, perongeluk een meertje ingereden na een grote hoeveelheid consumptie van wiet en alchohol :-) ging ff wat frisse lucht halen dus ik heel lullig vooruit met 20 k/m per uur. Vergiste ik me tussen de stijger en de aanlegplaats voor boten :-) Dus ik rijden, en na 5 seconden bedenk ik "hey, dit is de stijger helemaal niet :'(" maar toen was het al te laat :P
eeehm verhalebn nah ja heleboel type ik wel een andere keer, kheb de laatste tijd echtd at ik helemaal gek word, dat ik overal mensen zie vechten, terwijl dat nie zo is....en ik dus echt aaaan een stuk door opzoek ben naar die vette gevechten die er niet eens zijn

en ik heb tijdens mijn eerste keer speed gebruik keertjuh 50,= gevonden zit dus al sinds ik het gebruik in mijn trip dat ik overaaallll geld zie liggen.....
favoriete drugs zijn paddo's!
waar ik vandaag nog aan moest denken was echt 1 van de raarste keren..
ik en mijn beste vriendin hadden een tripweekend georganiseerd. zaterdagavond & zondagoverdag trippen. Dus we zaten op mijn kamer, zagen we ineens een emmer staan. Ik had die dag schoongemaakt dus dat was onwijs vies water. Die hadden we naast ons bed gezet, af en toe spuugden we erin, er lagen peuken in.. echt vanalles! en we bleven maar boven die emmer hangen: woooow hij ruikt echt lekker man! we waren helemaal blij met onze superfrisse emmer %-)
en ik heb een ET knuffel, we hadden een heel verhaal bedacht, dat ET de ware psychonaut was. Hij was al erg ervaren maar gebruikte geen drugs meer, het was zijn nieuwe doel om ons op de trip te begeleiden.. we vonden hem echt vet lief!
En we hebben toen ook de hele avond naar christine gekeken (die late night talk show op rtl5) We vonden haar helemaal gezellig en konden echt wel janken toen het was afgelopen! Die supergezellige christine! Ik bedacht nog dat we het hadden moeten opnemen.. wij echt een paar minuten: shit.. dat hadden we moeten doen..
%-) %-) dat is echt zo'n lomp programma!! %-) %-)
maar gezellig was het zeker :-)
Tripjes/paddo's:
-Iemand uit 8 meter hoge boom zien vallen zonder iets te merken, alleen koppijn.
-Een tunnel niet door durven lopen omdat het einde te spits toeloopt.

Zomaar 2 dingen die ik mee heb gemaakt vanuit het niets.