Partyflock

ritalin

 
heeft er iemand hier ervaring met ritalin (ja dat spul voor die adhd kinderen) want ik ben best benieuwd of iemand het gebruikt?

grtz
Heb hier ooit eens een topic over geopend op partynight:

--------

ADHD, iedereen weet wel wat het is dacht ik. Voor de mensen die het niet weten >> hyperactief, meestal bij jonge kinderen.

Wat geven ze die blagen om rustig te worden? Ritalin oftwel Methylphenidate. Het is sterker dan cafeine en iets minder sterk als amphetamines (speed).

Geven ze die blagen dus gewoon drugs! Mijn broetje slikte die troep ook. Nasty mannetje zat ie er nog eerder aan dan ik :-). Maar het wil dan misschien ook wel zeggen dat hij niet helemaal hyper worden van een p-tje?

-------------------------

http://www.nida.nih.gov/Infofax/ritalin.html

Op bovenstaande Url kan je nog meer vinden over ritalin...

Het werkt dus gewoon speedy, maar dus minder dan speed...

Mijn broertje heeft sinds kort ook eens een p-tje geslikt en volgens mij werkte dat aardig..
Kheb ut es gehad,voor me ADHD..Naah kvonnut maar nix hoor..Vette bijwerkingen hadje ervan..Was zo hyper was de pest en vet nerveus werd ik ervan..
Leek wel offik pep op had..maarja..dat gevoel moest vanzelf overgaan..maar benner maar mee gestopt..werd er gestoort van..
Maarja,het werkt natuurlijk niet bij iedereen hetzelfde..dus een ander kan er weer baat bij hebben..
Assik ff door had gezet dan haddik er nu ook wel baat bij gehad,maar vond die bijwerkingen gewoon vervelend worden..
Ben zelf nie hyper meer ofzo..ja af en toe..heb wel vaka last dak me nie kan concentreren en van ut een in ut ander val..
Maaja..da bennik nou wel gewend :D
Naah tis nie zo da iedereen het heeft hoor..maar artsen enzow zeggen ut wel gauw over hun patienten en dat is fout..want veel van hun hebben geneens ADHD..
En ja ritalin een een soort amfetamine..Tis alleen nie schadelijk voor je lichaam.
Drugs enzo werken ook altijd ut tegenovergestelde bij ADHDers..
Assik pep gebruikte dan viel ik zowat in slaap en assik een joint rook dan ben ik zo hyper assik wee nie wat :D
ritalin is een stimulant ja, het activeert de hersencellen die nodig zijn om adhd kinderen rustig te krijgen (zeg maar concentratiecellen(ja ik heb het een en ander opgezogd)
het schijtn dat je het kunt snuiven en slikken als partydrug, en aangezien het erg goedkoop is (gewoon iemand kennen met adhd) zou het kunnen werken?
niemand het spul ooit geprobeerd als drugs?
methylphenindate is trouwens niet echt verwant aan speed, alleen de methylgroep geloof ik

grtz
valium is ook leuk spul, en ik krijg t op dokters recept. Maar niet om mee te spelen, maar omdat ik t echt nodig heb.
Wat TeKnObitch zegt is gedeeltelijk waar, drugs werkt niet ALTIJD t tegenovergestelde bij ADHD-ers, maar wel vaak, vaak reageren ze zelfs helemaal niet op medicijnen. Dat is dus ws ook de reden dat ik heel erg goed tegen drugs kan, behalve tegen n joint, dat is voor mij pas harddrugs.
Ken wel iemand die het een keer geprobeert heeft ja...

speedy effect...
ehm ja ik gebruik het zelf als medicijn..
voor ADHD dus..ja ehm het werk wel ben stuk minder druk maar ik moet zeggen idd soms voelt hetwel een beetje als speed..maar ja daar word ik ook rustig van..gek genoeg

maar het schijnt als je geen adhd hebt en je gebruikt het dat je dan beetje speedy effect krijgt.
Kheb nog wel een zoot ritalin thuis legge voor de mensen die ut as partydrug willen gebruiken haha :p
nah spul is nog duur ook 9 voor 15 van die tabletjes..nah is best een dure hobby

maar ja wel goedkoper denk ik als gewone drugs

alhoewel :S
nu mijn ervaring:

tabletjes verpulvert en gesnoven. 1ste keer was wel grappig(1 tablet), voelde wel wat maar niet echt veel. Het spul brand erger dan coke in je neus en je krijgt er keelpijn van. 2de keer heb ik een hele wagonlading achter elkaar naar binnen gegast, het gevoel was wel sterker maar niet veel meer alleen konstant de smerige smaak van calciumzooi in mijn bakkus.
Daarna nog 2 keer gedaan, om te proberen of het echt zo goed werkte, spul vermalen en in zoon 'snorter bullit' van het chinese winkeltje gedaan (ja hebben we hier in ehv, hebben ze allemaal vette dingen:)) en keer puntje gepakt om 10 uur savos voor ik ging slapen. Ik heb dus echt zeker tot 1 uur wakker gelegen van 1 puntje:) en was echt megavaag (weet niet hoe, maart kwam nu echt van 1 puntje), dag erop nog eens geprobeerd voor de zekerheid of het wel echt werkte, en had weer hetzelfde effect. Dit spul is voor mij in elk geval nu standaard vanaf nu voor de meeste party;s:).
dus teknobitch:) welke sterkte heeft je ritalin :) ben wel geintresseeerd(normaal heb ik 10 mg per tablet)