Partyflock

SToPPeN!#!

 
AErrrrrrrrgggggggg!

Ik heb 5 jaar lang elkuh dag geblowed en gerookt! Wel heeEEEEl relaxedd maar nu kreeg een bietjuh pijn in mij borst Dusssss nu ben ik getopt (al 2 daguh) :P

HebbUH jullie nug TiPS ? !!
Typcurses misschien? :)
nou, gewoon sterk in je schoenen blijven staan! Kijk, weer een stick draaie of peuk op steken moet je zien als ZWAK!!!! En tis gewoon echt heeeel leuk om t heel lang vol te houden hoor, ik ben nu zelf alweer bijna 6 weke gestopt met blowe en alweer een paar maanden met roke! Succes verders!
2 DieZacht: TNX! maarJa ik kenn mun ook eigenlijk nie voorstelluh om nooit meer ff te chilluh En dan HeeeEl relaxed een Dampie op te stekuh.­
NOOIT hoeft ook niet!! Dan kun je misschien eerst gaan minderen, alleen in t weeknd misschien??? Maar in 1 keer stoppe schijnt t beste te zijnn! Ik had wel moeite een beetje, af en toe een nicotine gebrekje , maar das na 5 minute weer weg!! En zelfs daar hebbik helemaal geen last meer van!!! Echt beter hoor!!! En t scheelt geld !!
kijk je hoeft natuurlijk niet meteen radikaal te stoppen, een blow in de zoveel tijd kan geen kwaad
elke dag dat het je lukt, krijg je iets van jezelf
wheheh en geen joint
maar weet ik ut
een biertjuh ofsow

whehee
elke dag meer trots, das gewoon zo!
zorgen dat je niet van de zenuwe kapotgaat!!!!!!!!!!!!!!!!! succes JM
zon astma inhalleerding kopen... goed voor je longe :)
JA dat je iets terug krijgt Voel ik al!! Ben Actief enzo en ook wel vrolijk!! Maaer dan kom ik net van mun werk af en al mun matuh zijn dan lekker aan 't chilluh.... Aaaaarrrrrrrrggg!#!#!

Maarja moet gewoon energie Kwijt ga maar tRaiNen ofzo!

2 Tha ReAl BiAtch: Krijg meestal alleen nog maar meer zin in een blowtjuh als ik gedronken ben of Nog lerkkerder een lekkeruh wittuh DijK!!

Hebbie jullie dat nie na 6 bier ofzo?: als ik dan mun neus ophaal Ruik ik Die Sh#t al!
________________________:P
snuive vinnik vies, dusse heb daar geen last van, maar als je zuipt is de trek naar een peukie of een joint wel errug jah, ikken t verschijnsel, gewoon sterk blijven, nix aan de hand!! De ochtend erna krijg je dr vette spijt van als je wakker word!
ben al gestopt met roken
ik wil ook wel mn blowgedrag wat aanpassen
maar mn huisgenoot is echt zwaar verslaaf dus ik blow steeds met m mee
maar goed hij zit nu vast dus kan hij ff beetje afkicken en ik gelijk ook een bietsjuh
Jah ernstig is dat! Mijn Matuh blowuh ook als een Knetter! en het klinkt stom maar je ga sneller en vaker blowen daardoor en je stop ook minder snel maArja ken nie altijd feestjuh blijven, bovendien werd ik er op het laatst alleen maar Sufffffffff van!!
Maaruhhhhh afkick verschijselen heb ik (NOG) nie!!!
ah joh t gaat je vast wel lukken!!!!is wel moeilijk...­
JE RED HET ;)
Ik ben ook gestopt met blowen..al zo'n 3 jaar..En voelme eg wel lekkerder nou :)
2 TeknO DinG:Hebbie af en TOe geen trek in een lekkeruh Blow te rokuh en nergens aan te denken behalve dat je een droguh strot heb? :P

P.s. TNX

2Beukende BOO: dank Je ! Ben benieuwd wat er annavond gaat gebeuren! :S