Partyflock

Q-Dance Mailing

 
Q=Dance

Beste partygangers, hier is dan weer de vertrouwde Q-dance nieuwsbrief die je op de hoogte houdt van alle ins-en-outs van onze evenementen.


This was Qlimax ...

Op 6 april werd het grootste Hardstyle evenement in Nederland gehouden in het Thialf stadion in Heerenveen. Het was een avond waarin een megazaal vol stond met 18.000 springende mensen. Verder was gezorgd voor een mooie aankleding, een verassende show, verschillende danspodia, en een zeer spectaculaire lasershow. Deze Qlimax editie was er een om nooit te vergeten…


Club Q-Base, every Saturday, Hemkade 48

Elke zaterdag is er weer een feest in die goede oude Hemkade. Met ingang van zaterdag 20 april gaat de nieuwe programmering van club Q-Base in. Elke maand zullen er vier aparte thema avonden zijn in de thuisbasis van Q-dance:

Elke 1e week: TECHNO (Electro, Funky & Industrial)
Elke 2e week: TRANCE (Club, Progressive & Hardtrance)
Elke 3e week: HARDSTYLE (Duits, Italiaans & Hollands)
Elke 4e week: CLASSICS (Club, Acid & Oldstyle)

Om het voor jullie duidelijk te maken hierbij een overzicht voor de komende maanden:

TECHNO TRANCE HARDSTYLE CLASSICS
20 April 27 April
04 Mei 11 Mei 18 Mei 25 Mei
01 Juni 08 Juni 15 Juni 22 Juni

Dit betekent dat jullie aanstaande zaterdag dus kunnen gaan genieten van een stevige pot Hardstyle. Uiteraard mogen jullie rekenen op de komst van onze eigen Dana & Pavo en andere bekende hardstyle DJ's. Daarnaast hebben we voor 20 april niemand minder dan de held van Qlimax "Technoboy" uit Italie!!

Alle oude clubliefhebbers, Acid freaks en HouseQlassics fans kunnen zich 27 april 10 jaar terug wanen naar de tijd dat dance nog in de kinderschoenen stond, want dan is er een Classics avond in club Q-Base.

Elke week kunnen jullie rekenen op 3 zalen muziek, de Hemkade is dus van voor naar achteren open. Daarnaast is er een relaxte nieuwe lounge en kan je overal in het gebouw je eigen chillplek creëren...

Kaarten kosten € 15 en zijn alleen nog maar aan de deur verkrijgbaar.
Voor meer informatie over de zaterdag in de Hemkade en over de line ups kun je surfen naar www.Q-dance.nl.

Tot je eigen zaterdag(en) in club Q-Base!


Making Qontact …

Op Queensnight (29 april) wordt er Qontact gemaakt op twee lokaties: Beursgebouw Eindhoven & Heineken Music Hall Amsterdam. Op deze avond zullen er verschillende DJ's heen en weer rijden om op beide locaties met hun trance sets het publiek in hogere sferen te brengen.
De artiesten die op beide locaties optreden, zijn: Judge Jules (UK), Dave Seaman (UK), Marco V en DJ Astrid die de Qontact anthem 2002: "Starfever" heeft gemaakt (te beluisteren op www.q-dance.nl). Daar bovenop zullen Ferry Corsten en Armin van Buuren het feest in Amsterdam nog eens aanvullen en in Eindhoven zullen Yves de Ruyter (BE) en Jean het verschil gaan maken. Verder zal tussen de twee locaties ook Qontact plaatsvinden door een live internet verbinding… Kortom, Q-dance maakt op 29 april Qontact op alle mogelijke manieren...


"Hardstyle Weekend"

Qlubtempo is back… en hoe!! Orginal formula, new format! Een heel weekend lang stampen op "the sound". 2 x Heineken Music Hall, 2 x 10 (20) DJ's, 2 x 9 (18) uren Hardstyle, 2 x 5500 (11000) mensen en jij (2x)!! 31 mei en 1 juni is Qlubtempo op zijn best met een hele strakke line up:

Vrijdag:
PAVO, LUNA, PILA, KAI TRACID, GARY D, DJ ARNE L2 VS. DJ MIRKO MILANO, TANKIS & SAVIETTO, DANIELE MONDELLO, DON DIABLO, MARCEL WOODS

Zaterdag:
DANA, TECHNOBOY, THE ALPHA TWINS, SUNNY D, DJ ZENITH, DERB, DJ SESSION ONE, THE DARKMAN, BAS & RAM, CLIVE KING

De kaarten voor het Qlubtempo "Hardstyle Weekend" zijn nu al te koop bij de Ticketbox & platenzaken en vanaf 22 april te halen bij de FreeRecordShop.

Nu ben je weer voledig op de hoogte met betrekking tot de komende Q-dance evenementen!!
Bij voorbaat dance,

Q-dance
Prijs van Qbase naar beneden is beter, alleen de deurverkoop is minder.....­ toch weer lange rijen dan misschien????
Ben er zaterdag denk ik wel...­!!!!
Hmm zouden ze mijn post op s2d gelezen hebben?

Ik ga geld vragen, ze hebben mijn idee gejat :-P