Partyflock

DJ Ruffneck

 
Ik vind het nog steeds klote dat Patrick v Kerckhoven ( Ruffneck ) geen hardcore meer draait.
Het blijft voor mij toch 1 van de beste DJ's die de Hardcore scene ooit gekend heeft. Zou toch wel heel relaxed zijn als die weer voor 1x hardcore zou draaien. Exlusive 8 Hours DJ Ruffneck on the wheels of steel !!! Tegenwoordig draait ie jammer genoeg alleen nog drum 'n base !!
http://www.ruff-teck.nl/

­[img]http://members.home.nl/misha/Ruffneck2.jpg[/img]
ik vind dat het ja of nee dan te wel te verstaan
Jakuza
Artiest Jakuza
Tja... Zal maar nix zeggen als DrumnBass man zijnde... En toch doe ik het... ;D

Op zich ben ik er wel blij mee dat die man DrumnBass draait, maar hij draait echt niet lekker ofzo. Ed Rush, Andy C, Bad Company en Falcon stijgen allemaal ver boven hem uit.

Hij heeft wel weer een paar aardige producties op zijn naam staan. Shadowlaw is zeker niet verkeerd. ;D
ik vind t maar vaag dat ie over is gestapt op drum n bass!! De ouwe ruffneck style was echt wel heftig jah!! Vooral die ruffex plate!!
ja idd die ruffexen zijn super heb ze ook allemaal ;-)


Your Condemned other accept it or die! ( Ruffex 4)
Ow waarom hij op DnB is overgestapt is weet ik wel. Heb wel eens met wat luitjes van zijn label samen gedraaid, en toen is daar wat meelcontact van gekomen. Nu niet gaan opspringen. Het is zijn mening. Ook de mijne, maar ik zeg niet dat het zo is. :)

... Hardcore is voor hem persoonlijk een afgesloten onderdeel van zijn leven, hij wil nu meer variatie, al hoor je wel degelijk in zijn producties hardcore invloeden door. Bij DrumnBass kun je namelijk nog met wazige beat/break patronen gaan werken. En volgens hem was het sneller en duisterder. Zeker niet harder, maar wel lekker duister enzo...

Mja, kan ik me wel inleven, maar ik ben dan ook DnB mens :).
2 Jakuza

Ik heb een paar van die DnB nrs geluisterd en idd hij gebruikt nogal wat bekende geluidjes.
Het is zowieso altijd duidelijk geweest dat Patrick van DnB houd. Op sommige ruffneck platen staan ook DnB nrs.

/\/\@zzls
DnB draaide hij ook al toen hij nog hardcore draaide. Dat kon je ook horen aan zijn platen. Zaten nogal wat DnB invloeden in. Wist niet dat 'ie gestopt was trouwens. Jammer.
ruffneck roeleerde zwaar, had altijd een anders dan andere stijl, geinig dat iemand hem hier noemt:)
Vind dat ie groot gelijk heeft. Het is wel jammer voor de hardcore, maar als hij dat liever doet, moet ie dat gewoon doen. En z'n DnB nummers zijn zeker zo slecht nog niet. Hij hield inderdaad altijd al van DnB. en ik kan wil inkomen in dat verhaal van Jakuza, als je je hele leven hardcore gedaan hebt, wil je ook wel eens wat anders.