Partyflock

ADSL Mxstream

 
Jullie hebben natuurlijk allemaal wel gehoord dat het KPN nu zwaar in de bol is gestegen en zij een prijsverhoging van 23% op het oog hebben voor het gebruik van Mxstream.

Toen ik dit hoorde heb ik een mailtje gestuurd, waarin ik zei dat ik het hier helemaal niet mee eens was omdat er niets tegenover stond, toen kreeg ik terug dat ik een bepaalde URL (zie onderaan dit bericht) maar eens moest lezen. Daar vond ik dit:

"KPN is continu bezig de hoge kwaliteit van de dienst in stand te houden en te verbeteren. Uit gebruikersonderzoeken die de afgelopen maanden zijn uitgevoerd is gebleken dat veel Mxstream klanten een hogere upstream snelheid voor Mxstream Basic wensen.

In dit kader is KPN dan ook al enige tijd bezig deze wens te realiseren en kan KPN de Mxstream Basic klanten nu reeds melden dat begin mei 2002 de upstream snelheid voor Mxstream Basic met 64 Kbit/s verhoogd zal worden tot 128 Kbit/s. Deze verhoging zal geen verdere prijswijziging tot gevolg hebben."

Lekker hoor, alleen vanaf MEI? Ik betaal al vanaf februari meer! 'Beetje jammer KPN!'

http://www.mxstream.nl/cgi-bin/as.cgi/0289000/c/start/file=/9289000/modulesf/fyat1hyb?key=g2lhgh3x&top=g2lhgh3x
En heb je dat van mij gelezen? 2 maanden zonder en wel doorbetalen *kots*...

Maandag vallen trouwens de massale ontslagen.. (naast mijn kantoortje o.a.) en dan gaat alles HELEMAAL in de soep lopen... k*t bedrijf is het ook... bah
ik moest hier nog ff 3 maanden wachten op maxstream dus heb ik maar kabel genomen...en daar ben ik behoorlijk tevreden over...kpn kan doen wat ze willen hebben een monopolie op adsl gebied...dus ik hou bij de kabel...!
Hehe..ze moeten wel...wat zou jij doen als je zo'n hoge schuld had...maar ja he blijft belachelijk...:(
maar ik zit met de shit, hoewel 128Kbps upload is wel fijn!
kpn zuigt gewoon!! als ze de upload verdubbelen moeten ze gewoon de keuze geven of je daarvoor meer wilt betalen ze zeggen dat het niet zo is maar.....het komt er uiteindelijk wel op neer.!!!
ja, das waar, maar misschien helpt het wel een beetje met online gamen, gaat nu echt langzaam vaak!
@home bevalt mij ook prima, ik hoef geen asdl, rare lui daar bij die kpn zeg, tssss
Ik heb ook @homo
waarom werk ik nou nie meer bij de @home helpdesk ;D
Omdat je TE behulpzaam was, dat konden ze niet gebruiken >:)
Aller eerst moest ik ruim 7 weken w88 voordat ik mijn modem in huis had terwijl hij er binnen 4 weken zou zijn. Kwam er laatst een rekening binnen waarin ik de volle mep voor de modem moest betalen, terwijl ik f300,- korting zou krijgen wegens een actie die ze toen hadden. En nu gaan ze het ook weer duurder maken. het begint er steeds meer op te lijken dat wij als consument de schuld van kpn moet oplossen. Maar dat geld voor die modem gaan ze niet krijgen.
maar ik d/l wel met 62K gemiddeld van af het net! dat is wel lekker, schiet wel op! :D
/me neemt lekker cistron maxx :P
Ik heb ook mxstream, maar mijn vader zit met die shit. Hioj heeft wel iets leuks bedacht.

Een netwerkje; er zitten nu drie computers op dat ene abbonnement...

feesje :bounce: !
2 @nna: dat betekend wel dat je die KUTupload nu moet verdelen over 3 computers... das dus 2.7kb upload max per computer! veel plezier!

*groen/geel* *jaloers* Ik moet alleen wel de volledige Internet kosten lappen!. Zei weten niet eens hoe dit schatje aan moet! whehehe, mijn ouders zijn wat dat betreft net holbewoners!!! hehehe :D
idd, die zit dus telkens vol...
Ach, als je geen NAT met ratio hebt valt het wel mee :P