Partyflock

PACHA!!!!!!!

 
YEAH PAcha opent donderdag zijn deuren in R,dam!!!!!! eindelijk iBivibes in Nederland, het begon al lekker met Privilige in Cubic .........hoelang zalt nog duuren voordat we hier een Cream of Amnesia hebben??????! laten we hopen van snel :bounce:
jullie van de partij(y)
is dat ook niet die tent in salou>?>?
Cream wil dit jaar wel feesten gaan organiseren in Nederland..­ Wie weet heel snel dus.­
TonyM: ja dat dacht ik ook al, kheb ff in mijn kast gekeken, en daar ligt nog wel een shirt met twee kersjes en daaronder LaPacha...­ Maar of dat dezelfde tent is: ??
jah want als het dezelfde tent is als in Salou kan je tiesto muziek enzo verwachten
Dat haaaat ik (no offense :D )
Ben er afgelopen jaar nog geweest...
blagh :)
Pacha zit over in Europa , oa in Londen en München ook, en Ibiza dacht ik, of Mallorca
Op Ibiza was het geen tiesto, maar dat hangt waarschijnlijk van de avond af..­
IK kan jullie 1 ding zeggen, ik was afgelopen zomer in de Pacha in salou bij een feestje van de klubheads, nou vind ik de klubheads gewoon kut maar er werd gewoon vet harde hardstyle gedraaid hoor!!!
hey emilio ik was daar ook!!!!!!!!!!!!
Heb echt wel heftig staan stampen daar!
Het hangt inderdaad van de avond af maar jah er werdt op de avond dat tiesto er was niet veel boeiends gedraaid :D
nou voor de fans ....Tiesto opent het dus morgen...en nog een paar andere draai knakkers maar da weet ik allemaal niet, en inderdaad Pacha zit ook op Ibizaaaaaa!!!!!!

eerste keer pacha voor mijn drraide Oakenfold, nou belevie dan heb je een goeie avond :bounce:
heeeej emilio ik ben ook welis naar een club head feest geweets en idd wat je niet verw8 die gasten beuken gewoon echt.­!! hardstyle.­!!! niet normaal.­!!
ja de klubheads verbaasden mij ook en zelfs hun commerciele kuthitjes zoals hiphop don't stop leken wel verzwaard met hard gedonder!
hey, was ik toen ook niet in pacha, toen oakey draaide......­
pacha in salou is nie misselijk hoor...­afgelopen zomer marcoV.­ en jean...­ze Qnalde lekker daar nrs.­ als pep 'n up - time &­ space//jamX - keep it that way//cosmic gate - melt to the ocean...­
Entreeprijs:
Mannen moeten €20 en vrouwen €12 betalen.­
Echt belachelijk dus...­
belachelijk, dat mannen meer moeten betalen!!!!
redelijk achterlijk inderdaad kunnen aldie rotterdamse sletjes er makkelijk inkomen en stylisch peeps nie?!??!?!?!?!?! snap jij ut snap ik ut
jah!!!! vetheid!!!! Ben ook meerdere malen/jaren naar Pacha in Salou geweest, echt onwijs gaaf daar. Zooo hard als het daar staat echt relaxed!!!! :D :D Pacha zit idd over de hele wereld d8 ik zelfs, ik meen dat er ook 1 in Sydney zit.
Ik ben in salou ook naar de pacha geweest, en vond het zeker wel een mooie tent (3d laser projecties in de lucht, schuimparty, super geluid etc).­ De muziek was er wel erg commercieel, maar zo is het grootste deel van het publiek ook in salou, dus dat was ook wel logisch.­
Er zit ook een Pacha in Benidorm. Maar ben er nog nooit geweest want wij gingen altijd naar de KM :D

Is nou eigenlijk iemand naar de Pacha in Rotterdam geweest?? En zo ja, hoe was het?
mijn vader kent nogal veel mensen in de rotterdamse uitgaanswereld en het schijnt helemaal NIX maar dan ook NIX met pacha te maken te hebben.­het schijnt iets met een vage onderwereld groepering te maken te hebben.­entree was ook erg duur hoorde ik 22.­50 (euro)daar ga ik toch liever naar een beukend feestje zoals mega rave!
Wazig.........­lijkt me toch sterk dat de Pacha (de echte) het toestaat dat iemand hun naam en logo (zie de website) gebruikt voor een club.­ Mocht het waar zijn wat mc jo zegt dan zal er wel snel een rechtzaak volgen.­
De Pacha in Rotterdam is idd van dezelfde Pacha discotheken als in Ibiza &­ La Pineda ( naast Salou ).­

Ben zelf dit jaar in de Pacha in La Pineda geweest.­ Ik vond het toch wel een hele kickuh tent en de muziek was toen ook super !!!!! Zowel buiten als binnen helemaal top.­ Geluid was goed , aankleding was goed.­ Niks mis mee hoor.­ Het ligt natuurlijk wel aan de DJ / DJ's die er draaien.­

/\/\@­zzls
Entreeprijs:
Mannen moeten €20 en vrouwen €12 betalen.
Echt belachelijk dus...

-------------------------

En dit is denk ik de PUURSTE vorm van discriminatie die er bestaat. Al zoeken dames meestal geen ruzie etc. Dus heb ik er niet echt zo'n moeite mee ;-)
Isios wat je zegt!!!! Errug duur allemaal. Een vriend van me is er geweest en zelfs de drank is niet te betalen. Hij vondt de muziek ook errug tegenvallen. Dus ik moet nog maar eens ff kijken of ik er een keertje een bezoekje ga brengen.
­[img]http://www.smilies.nl/wavey.gif[/img]Maiky
even voor de duidelijkheid er zijn iets van 37 pacha vestigingen op heel de wereld, alleen kent bijna iedereen alleen maar die in salou, die overerigens wel heel erg vet is :D, maareh lijkt me wel lachuh tentje hierzo in nederland...
in Playa del Ingles(gran canaria) zit er ook 1, stelt echt geen ruk voor!
Meer een cafe is dat.­
Het is volgens mij een of ander franchise onderneming.­ Ik kan me niet voorstellen dat één iemand eigenaar is van al die Pacha's.­ Die in Londen is ook al zo mondain.­ betaal je geloof ik ook iets van 20 pond!!

BTW officieel zijn er maar 18 Pacha's (Ibiza, London, Rotterdam etc.­) De rest is waarschijnlijk allemaal gejat ( wordt niet zo goed gecontroleerd in dat soort landen)
is er in de tussentijd al iemand naartoe geweest?