Partyflock

Neophyte Is Right

 
Neophyte Weet Wat Hij Zegt!

Neophyte Zei: GABBERS... Onee Dat Mag Ik Niet Meer Zeggen,

HARDCORE-FANATEN! (En Toen Ging De Zin Verder)


Wie Vindt Dat Hij Gelijk Heeft??
Wel EERLIJK antwoorden

Ik vind dat hij voor een GROOT deel gelijk heeft,
Want er zijn nog wel ECHTE Gabbers!!!!!!
ja en???
ik vind dat hij mag zeggen wat hij wil ;)
Nog niet nuchter ofzo???

:D
wat is volgens jouw dan een ECHTE gabber. Ik denk dat je echt gabbers op feessie kan herkennen aan onze dancestijl. Gabber hakkuh, de rest huppelt lekker rond. simpel
wow gauzy je bent er na hq weer op vooruit gegaan zie ik ;D
Jupz, want het zit niet in je rug, HET ZIJN JE ABS! :D
Ik vind iedereen nog steeds gabber
hebut ook gehoord van neophyte ja. Maakt mij niet uit hoe je het noemt. als ik zou moeten kiezen, geef persoonlijk de voorkeur aan hardcore fanaten ofzo. maar wat maakt het ook uit.
wat boeit het trouwens hoe je wordt genoemt? het gaat er tog om hoe je je voelt?
jah het ECHTE gabbertijdperk is toch wel veranderd vinnik! De aussies enzo zijn weg, en tegenwoordig komt er een heel ander soort publiek op hardcore feesten af, maar echte gabbers zijn er nog wel, maar ga die niet beoordele op hoe ze danze, want op langzamere shit stamp ik ook en ik was vroeger toch echt wel gabber!! Jah, tis moeilijk om een naam te geven aan de nieuwe groep! Je hebt nu van die mense die gaan naar feesten en die noeme zichzelf SKIN omdat dat stoer is ofzo, fout vinnik dat! die luistere pas een jaartje naar hardcore en zegge: ik ben skin! Die kunnen ook nooit weten wat gabber zijn in houd!
als ik t nog met dat woord eens was zou ik mezelf nu nog gabber noemen.. de reden dat ik me eerder Hardcore fanaat.. of eigenlijk HARDCORE-FREAK!! noem is omdat het woord Gabber de commerciele naam voor ons is.. en ik heb een hekel aan commercie.. dat is t gene wat de scene probeerde te kille.. dus ik hou t op hardcore freaks..
of HARDCORE HOOLIGAN 4-LIFE!!
Ben het met hellraisor eens dat gabber gewoon commercieel klinkt, en daar schijt ik ook op. Maar als je het over gabbers hebt weet gelijk wel iedereen wat je bedoeld, is een makkelijk woord zeg maar.
ik vind dat de muziek die tegewoordig gemaakt word geen gabber genoemd ken worde! Dat is t gewoon niet meer, enne gabber kun je niet meer worde. Maar ik was vroeger gabber, toen werd t commercieel, waar ik echt een PEST hekel aan had! Maar ik ben er wel nog steeeds errug trots op dat ik voor die hele hype al gabber was, en daarom noem ik mezelf nu nogsteeds een echte diehard!
je een gabber of nie, et zit in je en je zal nie veranderen!ik zal er mee dood gaan! en op mijn graf zal dan staan, hier rust een GABBER :D ook al is dat pas over 70 jaar ofzo hoop ik
Ik noem me absoluut GABBER, en daar ben ik trots op ook. Een gabber is iemand die van hardcore houdt en er helemaal voor gaat!