Partyflock

Hoe kan dit???

 
Forumonderwerp · 21268
Hoe komt het dat er op deze site altijd zoveel aanmeldingen staan voor technofeesten en hardcorefeesten??? Terwijl voor bijvoorbeeld de Chemistry maar 2 mensen hun naam invullen en er meer dan 2000 komen????
Volgens mij is Damien de enige in dit topic die antwoord heeft gegeven op de vraag van de topicstarter :) Hoewel dit een site is voor alle soorten house, vind je hier toch voornamelijk hardstyle, hardcore en techno-fans... Clubbers zie je niet zoveel hier! Vandaar dat er ook weinig aanmeldingen voor die feesten zijn, 2 op de 2000 bezoekers zoals je zelf al zei. Terwijl bij bijvoorbeeld een Qlubtempo in de HMH meer dan 10% van alle bezoekers PF'er was!

Ohja, Rotjong is trouwens ook al een terror/speedcore-DJ dacht ik!
laatste aanpassing
Om ff antw te geven op de vraag:

Ik denk idd dat degenen die PF begonnen zijn, idd alleen maar naar 'harde' feesten gingen om het zo maar te noemen.
Nu staan gelukkig ook andere feesten een beetje in de belangstelling, dankzij het bredere publiek dat lid wordt van de site.

Persoonlijk hou ik van de verschillende stijlen en dat heeft weinig met leeftijd (ik zie ook kutkoters rondlopen tijdens de Chemistry hoor :s ) te maken denk ik maar meer met interesse en goede dj's. Want dat houden van doe ik al ruim tien jaar!

:bounce:
iid ik zat fout..hehehe.. beetje vergist geloof ik.. maarjah sorry dus..
SLuit me overigens bij groovy loco aan..
laatste aanpassing door een beheerder
heheheh waar zijn alle leuke berichtjes dan:D
omdat het in het algemeen wat ouder publiek is .. En de hardstyle publiek weer jonger is. Moet je op start2dance kijken. kussies
Jezus...Cobuzz, je laat je voor iemand van 24 wel heel erg makkelijk opnaaien zeg :-D

Hehehe...
omdat ik deze mensen (paar mogen er komen) nooit wil tegen komen in escape!!!! :o
laatste aanpassing