Partyflock

Befcursus!

 
Forumonderwerp · 20908
Nou, hier is ie dan, in navolging van SnuggLe nu ook een likcursus :D Hij is wel een beetje lang, maar je moet er wat voor over hebben he ;p

Cunnilingus: een les in beffen

Cunnilingus, beter bekend als 'beffen', betekent zoveel als een vrouw tot een hoogtepunt brengen via orale seks. Het is een ware kunst om cunnilingus op de juiste manier uit te voeren, veel ingewikkelder en verfijnder dan fellatio (pijpen). Wat de ene vrouw geweldig vindt, doet een ander helemaal niets. Cunnilingus is boven alles de kunst van het luisteren en reageren op je partner. Communicatieve vaardigheden zijn minstens even belangrijk als tongvaardigheden.

Mannen maken zich vaak zorgen over het formaat van hun penis. Dat is nergens voor nodig! De meeste vrouwen maakt het helemaal niets uit of een man een kleine of een grote penis heeft, een rechte of een kromme. Wat wel uitmaakt is of je als man goed cunnilingus kunt. Mannen die goed in cunnilingus zijn kunnen rekenen op een grote waardering van vrouwen. Dus heren, opgelet! Een les in beffen.

Veel mannen denken dat het om de vaginale opening draait. Dat is onterecht. Een tong in de vagina voelt heel prettig, maar ook niet meer dan dat. Bij cunnilingus draait het om de clitoris. De clitoris bevat dezelfde hoeveelheid zenuwen als de penis, maar dan allemaal op een klein oppervlak geconcentreerd. Het is dus een uitermate gevoelig orgaan. Als je de schaamlippen opent kun je de clitoris zien zitten als een klein pareltje. De vorm en grootte van de clit verschilt per vrouw. Soms is de clitoris zo klein dat je het bijna niet kunt zien, soms zo groot dat het een klein penisje lijkt. De tekening is een schematische weergave van de vagina. In het echt ziet het er meestal anders uit. Vooral de schaamlippen zijn wat ribbelig, soms groot, soms klein, soms liggen ze meer naar binnen, soms wat meer naar buiten. Zoals iedereen een eigen gezicht heeft, zo ziet ook elke vagina er anders uit.

Smaak, geur, wassen, scheren

Sommige vrouwen (en mannen) zweren bij een gladgeschoren vagina, anderen laten liever alles 'puur natuur' of scheren een deel van het schaamhaar weg. Het is maar net wat je prettig vindt. Sommigen beweren dat een kale vagina lekkerder 'beft', anderen vinden juist het af en toe wegpikken van een haartje heel sensueel. Er is n ding waar de meeste mannen het over eens zijn: de lekkerste vagina is een schone vagina, vooral als je ongesteld bent of als je last hebt van nare geurtjes. Ga als het even kan samen douchen. Zeep elkaar in, masseer elkaar met badschuim, maak er een uitgebreid voorspel van. Spoel de vagina schoon met water. Spreid daarbij voorzichtig de schaamlippen. Raak de clitoris niet aan, dat is pijnlijk. Je kunt de binnenkant van de vagina ook voorzichtig schoonmaken met een schone vinger en water.

Opwarmen

Begin met het creren van een ontspannen sfeer. Zij moet zich helemaal op haar gemak voelen, zowel in de omgeving als met jou. In tegenstelling tot de meeste mannen moeten vrouwen eerst in de stemming zijn om te kunnen genieten van seks. Val dus niet meteen de clitoris aan maar warm haar langzaam op. Streel haar dijen, zoen haar buik, kriebel door haar schaamhaar, speel met haar navel en haar borsten. Ga langzaam richting clitoris met je vingers of met je mond. Zorg dat je nooit de clit rechtstreeks met droge vingers aanraakt. Dat is heel erg pijnlijk. Maak je vinger nat met een beetje spuug of met haar eigen sappen en open voorzichtig haar schaamlippen. Je kunt eerst de omgeving een beetje verkennen. Lik langs de schaamlippen, voel met je tong in haar vagina, speel een beetje langs de clitoris. Begin langzaam. Door heel zachtjes en voorzichtig te beginnen kun je haar stemming en opwinding beter voelen, en misschien raakt ze zelfs een klein beetje gefrustreerd dat je niet sneller te werk gaat. Als je meteen snel en iets te ruw begint kan ze ineens afknappen en alle lust verliezen in welke vorm van seks dan ook. Plaag haar een beetje door in de juiste richting te gaan en na een kleine aanraking weer weg te gaan. Bouw het spel langzaam op totdat ze zo opgewonden is dat je het niet langer uit kunt stellen.

Verder gaan

Als ze opgewonden is kun je verder gaan met het uiteindelijke doel: haar oraal bevredigen. Maak kleine zachte bewegingen met je tong rond haar clitoris. Directe aanraking mag als ze opgewonden is en als ze het fijn vindt. Bedenk dat wat de ene vrouw geweldig vindt, de andere erg pijnlijk kan vinden. Je zult je eigen persoonlijke weg hierin moeten vinden. Eenmogelijke techniek is bijvoorbeeld om het alfabet met je tong te 'schrijven' rond en op haar clit. Of de cijfers van 0 tot 9. De subtiele verschillen in bewegingen maken het spannend prettig, de blootstelling aan de lucht prikkelt een beetje. Stop niet met likken maar breng wel voldoende variatie aan. Als je stopt kan haar opwinding helemaal wegebben waarna je weer van voor af aan kunt beginnen. Als je kramp in je tong dreigt te krijgen kun je proberen om je tong stil te houden en je kaak of je hele hoofd heen en weer te bewegen. Of je tong even laten uitrusten terwijl je vingers het overnemen. Na een poosje trekt het krampgevoel in je tong weer weg.

Blijf communiceren

Als je het goed doet, kan zij niet meer zoveel praten. Zorg er desondanks voor dat je met elkaar blijft communiceren. Vraag af en toe of ze iets prettig vindt. En laat ook merken dat jij het prettig vindt, verberg je eigen opwinding niet! Maak desnoods wat zachte grommende geluidjes. Als zij hoort dat jij het leuk vindt, is het voor haar gemakkelijker om zich helemaal te laten gaan.

Orgasme

Als je eenmaal het juiste ritme en de juiste bewegingen hebt gevonden en zij zwaarder begint te ademen moet je geen nieuwe dingen meer gaan uitproberen. Ga verder met precies dt waar je mee bezig was. Let goed op wat ze doet. Als ze je hand of mond ietsjes opzij leidt ga je iets opzij. Als ze 'sneller' of 'harder' fluistert ga je sneller of verhoog je de druk. De clitoris is in vergelijking met de penis erg klein en het let allemaal ook erg nauw.

De ene vrouw komt al vrij snel klaar, bij de andere duurt het langer. Houd in gedachten dat je, als je stopt, wellicht helemaal overnieuw kunt beginnen. Probeer dus vol te houden. Ontspan je kaken bijtijds zodat je geen kramp krijgt maar blijf doorgaan! En dan...een rilling, een schokje, ze ademt zwaar... De vraag is dan: hoe lang ga je nog door? Het antwoord is simpel: totdat ze aangeeft dat je kunt stoppen. Blijf de clitoris stimuleren tijdens het orgasme. Soms duurt dat enkele seconden, soms veel langer. Sommige vrouwen rollen naadloos van het ene in het andere orgasme. Blijf doorgaan totdat ze echt genoeg heeft. Bij mannen zakt de opwinding snel weg na het klaarkomen, bij vrouwen blijft de opwinding meestal nog een poos aanwezig. De meeste vrouwen hebben even een paar minuutjes nodig om bij te komen van een orgasme en kunnen dan opnieuw klaarkomen. Vraag aan haar wat ze wil, sommige vrouwen zijn heel tevreden met 1 orgasme, anderen willen meer!

G-plek

Tijdens cunnilingus vinden veel vrouwen het prettig als je ook aandacht schenkt aan de g-plek. De g-plek is een ribbelig plekje aan de voorkant in de vagina. Je kunt het vinden door je vingers in te brengen en vervolgens een 'kom maar hier' gebaar te maken zodat je vingers de voorkant van de vagina raken. Dit in combinatie met de juiste stimulatie van de clitoris leidt bij de meeste vrouwen tot een snel en heftig orgasme. De basisregel voor de meeste vrouwen is: vingers zijn lekker in de vagina en op de g-plek, mond en tong zijn lekker rond de clitoris.

Niet klaar kunnen komen

Soms gebeurt het dat alles perfect gaat maar ze toch niet klaar kan komen. Daar kunnen verschillende redenen voor zijn, en ze zijn maar zeer zelden van biologische aard. Vraag of ze wel eens een orgasme heeft als ze masturbeert. Als ze dat niet heeft, of als ze helemaal niet masturbeert, zal ze eerst nog wat moeten oefenen (zie ook masturberen hoe en wat). Als ze het zelf niet kan lukt het jou zeker niet.

Soms heeft het ook te maken met een gevoel van veiligheid. Ze moet zich helemaal kunnen laten gaan, alles los durven laten. Het kan helpen om vooraf een glas wijn te drinken (n glaasje, niet dronken worden, dat zal zeker niet helpen!) of een ontspannen massage aan te bieden. Sommige vrouwen voelen zich wat onzeker over zichzelf. Dim in dat geval alle lichten of doe ze helemaal uit, en haal die spiegel maar weer van het plafond af. Probeer ook om er geen enkele druk op te leggen. Als ze voelt dat jij pas tevreden bent als zij een orgasme heeft gehad, maak je het alleen maar moeilijker voor haar. Benader het luchtig: geen orgasme? Ook goed. Ga gewoon oefenen, urenlang als het zo uitkomt, maak het samen gezellig. Je kunt ook beginnen met samen te masturberen. Probeer, vlak voordat ze toch zou klaarkomen, het over te nemen met je tong en/of vingers. Blijf oefenen. Je zult merken dat je het na verloop van tijd helemaal kunt overnemen.

Vrouwen vinden het vaak moeilijk om hun minnaars kritiek te geven als het net niet helemaal goed is. Vraag het haar zonder omwegen. Haar antwoord kan goud waard zijn; iets naar links, iets harder....ah...perfe­ct!

Hoestdrop of mentholsnoepjes

Snoepjes tijdens het vrijen? Jawel. Hoestdrop en mentholsnoepjes prikkelen je mond. Dat kunnen ze ook op andere plaatsen. Niet iedereen vindt dat lekker, maar zeker vrouwen voor wie het niet al te subtiel hoeft, kunnen dit zeer op prijs stellen. Je kunt een snoepje in je mond nemen en met een 'frisse' tong aan de slag gaan, je kunt ook het snoepje zelf het werk laten doen. De combinatie van lichte prikkeling met de koude lucht kan zeer 'verfrissend' werken. Je kunt het snoepje ook inbrengen in de vagina en het daar rustig zijn werk laten doen. Vergeet niet het snoepje er na afloop weer uit te halen!

Een paar tips voor als je dit wilt gaan proberen:

* Neem suikervrije snoep of drop. Sommigen zeggen dat suiker rond de vagina een schimmelinfectie kan verergeren. Omdat er geen gist of schimmel in snoepjes zit is het niet erg aannemelijk dat het een schimmelinfectie zou kunnen veroorzaken.

* Zorg dat het snoepje of dropje zacht en glad is. Zuig er eerst op, haal met je mond eventuele scherpe kantjes er helemaal af.

* Neem geen megamenthol of supermint maar een zachte smaak om mee te beginnen. Experimenteren met deze informatie geschiedt overigens helemaal op eigen risico, de redactie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor zoekgeraakte snoepjes en andere onaangename ervaringen!

Aids en soa's

Voor degene die cunnilingus uitvoert is er een kleine kans op besmetting met soa's (seksueel overdraagbare aandoeningen). Tijdens de menstruatie is er een kans op besmetting met HIV. Een beflapje of liklapje biedt bescherming tegen beide. Je kunt ook een condoom (eventueel met smaakje) uitrollen en openknippen. Dezelfde middelen zijn ook effectief als jouw dame last heeft van nare geurtjes of smaakjes of als je al dat vocht gewoon niet zo ziet zitten. Geniet ervan! De basisregel voor elke seksuele activiteit en dus ook voor cunnilingus is: geniet ervan!

Hopelijk helpen deze tips om cunnilingus nog leuker te maken. Aanvullingen of tips naar aanleiding van dit artikel zijn van harte welkom.
beffen.... a #1 hobby.... heerlijk (Y)

al eens met aardbeien gedaan.... aan te raden... kouwe aardbeien wel te verstaan :$
laatste aanpassing
snoepje eruit halen :S waarom?
haha ja die tekening heb ik achterwege gelaten, maar ik hoopte eigenlijk dat de mannen hier wel weten hoe een pussy eruit ziet en waar alles zit ;p

haal dat snoepje er toch maar uit goldstriker, we zijn ook niet geboren met mentholsnoepjes in onze poes dus zullen ze daar ook wel niet horen haha :p
ik weet het wel hoor hoe het eruit ziet zo een pussy!!!!


ik heb namelijk net op internet een half uur naar dat plaatje zitten kijken en het in me op zitten nemen! ;)
haal dat snoepje er toch maar uit goldstriker, we zijn ook niet geboren met mentholsnoepjes in onze poes dus zullen ze daar ook wel niet horen haha

je bent toch hopelijk ook niet geboren met een tong of een lul in je doos of wel?
She Devil >>> Gewoon met die aarbei in je mond over haar klitje wrijven... en een beetje spelen zullen we maar zeggen.... succes verzekerd... kouwe aardbei, warme tong 8)
whahaha terrordiehard, ik kan je vast verklappen dat een echte pussy mooier is om naar te kijken dan zo'n anatomisch plaatje hoor hehe ;)
en we zijn inderdaad ook niet geboren met een tong of lul in onze poes, maar daar is ie wel voor gemaakt! en we hebben geen speciale snoep-dispenser :S
haha

en psychosis: mmmmmmmmmmm :D
zijn er ook praktijk cursussen beschikbaar ??":P
She Devil >> That's right.... en voor de man ook erg aangenaam om een vrouw zo te zien genieten... ;)
laatste aanpassing
:D hahaha :P
2 Indian de zuipschuit: ik denk dat er genoeg vrouwen zijn die je wel een gratis praktijkcursus willen geven hehe ;p (effe 'for the record': daar ben ik er niet 1 van, ik heb mijn eigen lassie al :D)
Oh gelukkig is er toch nog hoop......want ik ben gek op chuppa chup :D