Partyflock

FTP???

 
Forumonderwerp · 20822
Hee pf'erz heb een vraagje..welk programma heb je nodig om via een ftp server dingen te downen..en wie heeft er adressen voor ftp servers voor me?????
WS FTP, Cute FTP enz. gewoon zoeken op download.com
hier zijn ook al meerdere topics over geopend.. doe wat moeite en klik op zoeken en dan vind je het

zucht
laatste aanpassing
soory hoor.,.....heb je er last van dan..
als der al zo veel topics over zijn waarom kijk je er dan nog in ?????? ik bedoel ga dan niet zijken over "er zijn er al zo veel van"

zeg dan niks

waar ik altijd gek van word, dat zijn de personen die in een topic zeggen zijn al zoveel topics overbah bah om te kotsen
dat vindt ik ook vervelend ben het met je eens pep
waarom ik in dit soort topics kijk??? ik gebruik ook sinds kort een ftp progje en ben altijd benieuwd of ik nog wat leer van nieuwe topics. jullie nemen je niet eens de moeite om verder te kijken dan je neus lang is, daar kots ik op!!!!!
laatste aanpassing
Tututut EvilFaith. Maak je niet druk om zo'n topic zeg. Iedereen heeft toch het recht om iets te posten, en als iemand te lui is om te zoeken (ik ben ook lui ;)) dan boeit dat toch niet.
ja en ik heb gezocht en kan nix vinde :)..en evilfaith als je kijkt om weer wat nieuws te weten te komen..wat zeik je dan dat het een probleem is dat ik deze topic open
nah als je niks kan vinden ben je scheel..
FlashFXP is ook goed www.flashfxp.org en kappe jullie 'es met dat geouwehoer, iedereen mag posten, punt.
laatste aanpassing
ik ben het wel met evilfaith eens hoor, jullie zijn toch niet lomp ofzo? en als het nou weken geleden, dat er een topic over geweest was. Maar amper 2 dagen geleden vroeg iemand hetzelfde! beetje nutteloos.
ja maar toen zocht ik het nog nie!!!!!!!en heb het dusnie gezien
maaruh het boeit me nie wie me allemaal lomp vind enzoo..en al zijn er 600 topics van...
ik wil gewoon graag antwoord :)....
ik snap niet hoe WS FTP werkt en wie heeft er adressen van ftp servers..???
adressen krijg je niet

Adressen zijn private

Kun je alleen via via aan komen
btw je hebt geen progie nodig om van een ftp te downen... alleen voor het uploaden naar een ftp moet je een progie gebruiken, zoals ergens hierboven genoemd "cute Ftp" is wel zo makkelijk.