Partyflock

Layo&Buschwaka in de Escape

 
Forumonderwerp · 20731
A.s. zaterdag tijdens Chemistry XXXL treden Layo&Buschwaka op, ik vind het echt kut dat ik niet kan gaan ivm weekend weg met het werk, wil ze al heel lang live aan het werk zien, maar voor de liefhebbers die het nog niet wisten ze komen dus aanstaande zaterdag in de Escape, voor het Amsterdam Dance Event..
Ik weet het, en Laidback Luke komt ook:) Ga denk wel ff kijken:) Jammer voor je dat je moet werken zeg:(
laatste aanpassing
Baal echt, op Ibiza ben ik ze ook net misgelopen had een weekje eerder moeten zijn en nu gaan we weekend weg met het werk en ben vorig jaar al thuis gebleven voor Sensation maar het is altijd geheim waar we heen gaan en toen was het gelukkig Maastricht, maar ik werk bij Sudtours dus reisorganisatie en ze zijn ook wel eens weekend naar Orlando, New York, Londen, Kreta en Ibiza geweest, dus dit jaar hopen we weer op een verweg bestemming...
Nou ja dan maar hopen dat het ook echt ver weg wordt:) Anders is het helemaal zo zonde. Maar das toch ook leuk:) Wij zitten hiet met een pestweertje:S Ze komen vast wel weer een keertje:)
escape is echt een leuke tent zeg :D k ben er fan van!! ik was er toen roog moest draaien! was wel op een donderdagavond maar toch!!
Layo&Buschwaka zijn nog vetter...Love story was gewoon masternummer op Ibiza tijdens Manumission iedereen uit zijn plaat..
Weet iemand trouwens hoe laat ze beginnen???
Vriend van me wil het weten...
Ik kan gewoon niet...:(
De cd van layo&buschwaka is wel ook zo lekker!
Ik kan ook niet meer:( Gaat lekker met ons, of ik ga misschien heel even, maar moet zondag werken:S
Tip: koop de cd van Darren Emerson & Tim deLuxe staat ook de Tim deLuxe versie van Love Story op en is verder een heerlijke dubbel CD.
Helaas heb ik ze gemist op lowlands
Dit lijkt me ook leuk om naartoe te gaan! Heb ze nog nooit live gehoord, en Laidback Luke is ook best goed.
die tim de luxe versie had ik al gedownload...
Ik hoop dat ze terugkomen op Innercity, vindtdat ook wel een feest voor hun...