Partyflock

Wie in Lons :D

 
Forumonderwerp · 20701
Xie nu xoveel topics da'k me wel eens afvraag hoeveel pf'ers van de..... met lons lopen.
M.A.W Ik vraag nie of je lelijk bent, zielig bent, of geintimideerd door mensen met lons bent.!:p neeeee vraaag of je d'r in loopt, nix anders!:D
nee geen lons

wel fred perry dat vind ik mooier
1 trui, alleen die slijt vrij hard. heb m weinig aan gehad dit jaar. ik hou niet van de associaties die mensen maken. zelfs een keer in de trein: he nazi :vaag: en ik ben eerder links dan rechts (niet met mijn handen overigens)
k kyk er door heen k heb dat al zo vaak naar m'n kop gehad ook al draag k het nie word k nog nazi genoemd (ben albsoluut g1 nazi)want k ben kaal.
ik draag lonsdale maar ook fred perry
en ja veel noemen je wel gelijk een nazi als je ermee loopt maar daar trek ik me niks meer van aan..
(K)
hehehe flap :) bush ... :D

enne jah soms loop ik er in .. heb er een 2 jassen van .. een hele dikke winterjas en een baseball jas .. wel ok :)
lonsdale?? wat is dat?? is dat nieuw ofzo??

nee, ik had in 98 me eerste lonsdale trui, toen nog geen benul dat het zo een hype zou worden en dat het negatieve denkbeelden op zou wekken bij vooroordelende mensen!
'k Ben nie zo goed in telle...
maarre nogh meeer lelijke mensen in Lons?;p
reply foetsie.........:-)
Jou reply flappeke:p
Nope sorry ik niet,

Je vraagt ook wie er alleen in Lonsdale loopt en nix anders, maar ik kan me echt niet voorstellen dat iemand maar in 1 merk kan lopen %)

Zoveel kleren, zoveel keus, zoveel mooie dingen... zucht, shoppen roels. :)
Ja ik loop ook in Lonsdale, ben er gek op :)
Alleen wel erg irri dat het nogsteeds zo moeilijk is om kleine (dames) maatjes te vinden!!
(k)
laatste aanpassing
waarom londsdale en fred perry?? naar mijn mening is de kleding qua design niet echt speciaal en zelfs een beetje conservatief. en er zijn genoeg andere merken die soortgelijke kleding maken.
Kan mij idd ook niet echt voorstellen dat iemand zich alleen maar met 1 merk / style zou/wil identificeren / profileren. :) (Was dus ook nooit mijn stelling ;))
Maarre laat et em nou Juist in dat (Engelse :kwijl: ) 'conservatieve' xitten, zo xober en stijfjes vind je het bij weinig andere merken :)
laatste aanpassing
DanCeLaDy> Ja, dat snap ik ook nooit, waarom mensen in maar 1 merk gaan rondlopen... beetje afwisseling kan geen kwaad toch :)
ik loop ook in lons ,bs.fp..mahjah morge vertrek ik naar london voor een weekend..mag ga geen lons kope..gavoor de aparte engelse merken die hier niet te krijgen zijn...
mmm zoveel keus, en leuke kleding?? vind de "mode" van tegenwoordig, die casual kleding enzo echt :kots: zie mezelf daar echt niet in lopen, maar een overhemd ofzo is wel leuk!
Ben het totaal met krankenheimer eens, wat eerst eens ausie was is nu lonsdale geworden, nixs geen gefuck met extreem rechts het is voor mij puur een plaatsvervang merk geworden en het is natuulijk ook moooooiiiiiiiiii dat geld ook voor fred perry (sport) euhh is deze sportzaak er nou echt van afgeleid???
Nee
lonsdale is gewoon normale kleding dat nu in is.
is had je een tyd aussie of cavello en nu gewoon lonsdale!!!!!!
ik draag ut, problemen mee...
nee ik heb er zekers geen problemen mee ik draag het zelf ook.
EN IK OOK
ben volgens mij een beetje blijvuh hanguh
maar loop nog steeds lekker in m'n aussie
LONSDALE IS GEWOON EEN MERK FOR REAL GABBERS.

IK DRAAG LONSDALE FOREVER.

SO WHAT????

aussie word nie meer gemaakt en het is vervangen in LONSDALE!!!!!!!!!!
aussie word nie meer gemaakt en het is vervangen in LONSDALE!!!!!!!!!!

Hmmm, ik zag anders iemand met een pak uit de nieuwe collectie, en dat zag er echt mooi uit.
londsdale is toch gewoon een hype!?? net als de aus vroeger was. tering duur en eigenlijk niet echt speciaal.
en londsdale is for real gabbers?? dus daarom loopt half 16 jarig wannabee nederland er in rond??
Ik draag fred perry, ben sherman, burberry london, stone island, en blousen van lonsdale (truien en spencers hangen in de kast omdat ik nie wil worden gezien al wannabe)

waarom draag ik deze merken? Omdat ik helemaal gek ben van Engeland en de bijbehorende 'casual culture, ging altijd wel naar Engeland om naar het voetbal te gaan en kocht daar tegelijkertijd me kleren, door het voetbal ben ik deze merken gaan dragen omdat ze bij ons passen en ik ze mooi vind. Ik draag deze merken niet om erbij te horen, want draag ze al zo lang, ik droeg in het gehele aussie tijdperk deze merken al, en bijna niemand liep hier in, behalve fanatieke voetbalsupporters, en de mensen met een hogere status( dit geld voor burberry,fred perry en ben sherman, stone island) omdat het echt duur is. Gelukkig dragen de wannebe's geen fred perry en ben sherman, omdat ze het niks vinden :D. Laat deze merken gewoon van ons nlijven.
laatste aanpassing
Australian word nog steeds gemaakt. Alleen het word nu gewoon weer exlcusief gehouden en niet meer geleverd aan alle gewone zaken.

Kijk maar naar me profielpic dat is een Aus van de nieuwste collectie :)

Dus ik draag bijna altijd australian. Heb wel veel Lonsdale truien maar die koop ik nu niet meer :). Waarom?, omdat ik het weer een beetje de wannabee kant op vind gaan en liever label shirts heb en Australian :D
ik heb mijn eerste lonsdale trui in 1997 gekocht en heb hem nog steeds.. heb ondertussen wel wat meer..

ik loop er niet dagelijks mee maar naar een feestje trek ik het wel aan..

en als ik het in mijn dagelijkse leven aantrek doe ik dat mede om te laten zien waar ik voor sta...
kijk
soms snap ik niet dat mensen commentaar maken op de kleding van mensen...

lonsdale is voor de gabbers onder ons gwn een lifestyle....

net zoals de kakkers onder ons met hun kraagje omhoog lopen:p

de skaters in wijde broeken lopen....of zeg ik dit nu echt totaal verkeerd:S
precies
achterlijke gezeik leave us alone!!!!!!!!!!!
Niet helemaal NiQoLe ... ik heb wel 's bloesjes aan met zo'n opstaande kraag en ik reken mezelf toch echt niet tot de kakkers. En ook heb ik wijde broeken & broeken die onderaan 'uitwijden' en skaten kan ik toch echt niet.
Dit is de AL :P

Anonieme Lonsdale dragers ;) :P
ik draag het ook :)
ALDI

Anonieme
Lonsdale
Dragers
Incognito
tja...
maar kijk
laat ieder zen ding doen...

als iemand er als een slet of weet ik ut hoe dan ook op een feest rondloopt ga je daar toch ook geen commentaar op maken...

laat iedereen in zen eigen waarde!!!
Ik heb veel lons maar ik draag het tegenwoordig steeds minder omdat ik dat gezeik gewoon niet meer aan wil horen. Schijtziek word ik ervan maarjah... Blijf het toch wel dragen hoor als ik er zin in heb en me kisten doe ik nog gewoon dagelijks aan. Voor mij is het gewoon om te laten zien dat ik me aagetrokken voel door het gabberleven. (voor zover je dat tegenwoordig nog kan zeggen als je met lonsdale loopt) Tis gewoon n vervanging voor de aussie en de maxjes... Als ik bij me oma kom met me lons dan zegt ze wat zie jij er netjes uit! Waarom kan niet iedereen deze gedachte hebben zonder direct aan racistische dingen te denken?? Als we dat met zn allen nou eens probeerden zou er dan niet veel minder gezeik zijn?? Iedereen blij toch?!
helemaal met je eens!!!
kheb geen lonsdale en wil ook geen lonsdale/perry,
tis gewoon not my style, dat gezeik over kleren altijd :frusty: ik ga gewoon op de neutrale toer geen aus en geen lons! (nou ja af en toe aussie wel ja)
ik heb gewoon alles hehehe
fred perry lons nike aus

kan mij et nou boeie!

ik bepaal mijn uiterlijk en welke kleding ik koop en welke het lekkerst zit

wijde broeken heb ik altyd ben hier bij tog geen skate gabber ofzow: skabber of wa? maar goed kan voor geen meter op zo'n plankie met wielletjes vooruit komen!

maar tog zit zo'n wijde broek lekker luchtig en fijn! duz who care's......?
Whahaha gekkie (K)
maar je hebt zekers gelijk :)
kheb hoewel ik veel kleding v lonsdale heel erg mooi vin er zelf helemaal nix van
omdat ik arm ben :(
nee vin t meestal zonde om zoveel geld an kleding uit te geven, ga liever feesten
mah ask t geld had zou ik t zeker wel kopen
mooie kleruh om te feestuh ;) whehe
laatste aanpassing
ik draag het ook , heb er niet veel van , maar draag het ook omdat ik het mooi vin 8) en ik wil er zoals <R0+JONG> ook al zei , mee laten zien dat ik me aangetrokken voel tot Hardcore !!! en iedereen heeft wel zoiets om bepaalde dingen te uiten .