Partyflock

Pijpcursus

 
Forumonderwerp · 20700
In een ander topic postte ik het al, maar daar zaten mensen te zeuren, maar hier issie dan:
de enige echte pijp-guide! Daar kunnen sommige dames nog wat van leren.
Befguide heb ik zo niet... als 1 van de dames zo vrij zou willen zijn om die erop te zetten.Fellatio: basistechnieken pijpen
Pijpen, hoe moet dat eigenlijk? Welk deel van de penis is nou het meest gevoelig? En wat doe je met het sperma? Doorslikken? Handdoekje? Condoom-met-smaakje? Een handleiding voor beginners.

Kijken
Leer eerst de penis goed kennen. Kijk ernaar. Neem de penis in je hand, voel de penis in je hand hard worden. Is je partner besneden of niet? Een besneden penis ziet er anders uit dan een onbesneden.
De penis begint met de schacht, de onderkant die als een boomstammetje uit het struikgewas omhoog komt. Helemaal bovenop zit de eikel, met bovenin een opening waar het sperma uit komt. Volgens sommigen lijkt de eikel ook wel een beetje op een eikel, anderen houden weer vol dat het net een brandweerhelmpje is. Waar de schacht overgaat in de eikel zit een randje, de corona. Dat randje is het gevoeligst van de penis, richt je op dat randje bij het pijpen. Waar de cirkel van de corona bij elkaar komt zit het riempje die de voorhuid verbindt aan de eikel. Stimulatie van dat riempje is voor veel mannen het absolute toppunt van genot.
Het is een misverstand dat je een man een orgasme kunt bezorgen door langs de schacht op en neer te gaan, zoals in pornofilmpjes veel gebeurt. Het kan natuurlijk wel, maar dat komt dan doordat de eikel dieper in je mond of keel geprikkeld wordt.
Met het spreekwoordelijke 'pijpmondje' kom je dus niet zo ver, maar hoe dan wel? Het is vooral een kwestie van uitproberen, kijken wat je partner het lekkerste vindt en wat je zelf leuk vindt om te doen. Meestal bevindt het lekkerste plekje zich rond de corona.

Oefenen
Ga tussen de benen van je partner zitten, dan heb je over het algemeen de meest gunstige positie. Door de penis van onderen te benaderen kun je het beste bij de gevoeligste plekjes komen.
Neem de penis in één hand, de ballen in je andere. Streel de penis en kietel een beetje rond de ballen. Neem dan de bovenkant van de penis in je mond. Beweeg je tong zachtjes langs de corona en let goed op hoe je partner reageert, zo ontdek je al snel wat hij het prettigst vindt. Je kunt aan de penis voelen wanneer er een orgasme op komst is. Vlak voor het orgasme zwelt de eikel iets op, en er komen enkele druppels heldere vloeistof uit. Als je partner zijn heupen niet meer stil kan houden en lichte schokbewegingen begint te maken barst het orgasme los.

Technieken en tips
Als je eenmaal de basisprincipes onder de knie hebt kun je verder gaan met het verfijnen van je pijptechniek. Dit is ook weer heel persoonsgebonden; wat de één heerlijk vindt doet de ander helemaal niets. Neem er het beste van en maak er het beste van!

Ronddraaien in je mond
Neem de stijve penis in je mond, maar doe je lippen er niet omheen. Draai langzaam rondjes met je hoofd, de penis wordt dan rondgedraaid in je mond, langs je wangen en je tong. Met deze techniek kunnen sommige mannen het orgasme heel lang uitstellen doordat het een indirecte stimulatie is. Het is voor veel mannen dan ook het toppunt van genot. Ook aan te raden als je partner vaak (te) snel klaarkomt.

Lollytechniek
Lik vanaf de ballen omhoog over de penis alsof het een lolly of een ijsje is. Besteed extra aandacht aan de eikel bij het likken, je kunt ook een extra likje over de corona geven.

Deep throat
Neem de penis diep in je mond, tot de eikel zich bij je huig bevindt. Je kunt de eikel stimuleren door je hoofd te bewegen. De kunst is om er niet bij te kokhalzen. Het is een natuurlijke reactie om te kokhalzen als je iets achter in je keel voelt. Op het moment dat je voelt dat je gaat kokhalzen moet je bewust gaan slikken, zodat de reflex verdwijnt. Dat herhaal je elke keer weer, de reflex wordt na verloop van tijd minder.
Een ander probleem met deze techniek is de bocht die de penis moet maken om helemaal in je keel terecht te komen. Zorg eerst dat de penis zover naar achter in je mond komt door je mond en je keel een rechte lijn te laten vormen. Als je je hoofd iets naar achteren houdt ontstaat er een min of meer rechte lijn.

Populaire techniek
Een veel gebruikte techniek: laat de penis in je mond glijden langs je lippen. Pak de schacht vast met je hand. Dit geeft een warm gevoel langs de hele penis, terwijl er maar een klein stukje daadwerkelijk in je mond is. Nu kun je je hoofd bewegen of je tong bewegen langs de corona. Zorg dat de hele penis bedekt blijft met je hand of je mond.


Langdurig en intens orgasme
Als je partner bijna klaarkomt plaats je je duim op de basis van de penis zodat je de buis waar het sperma doorkomt blokkeert. Druk met de platte kant van je duim net achter de ballen, op de bekkenbodem. Blijf ondertussen doorgaan met pijpen, als je partner begint te schokken zuig je op de penis. Hij heeft, ondanks het feit dat er geen sperma komt, wel een orgasme. Houd het zuigen gedurende enkele momenten vast, en laat dan het zaad pas komen. Dit levert gegarandeerd een intens orgasme op.

Wat te doen met het sperma?
Slik je het door of vang je het op? Niet iedereen is even enthousiast over het doorslikken van sperma. Het smaakt naar een combinatie van zeewater en eiwit, daar moet je van houden. De smaak wordt bovendien sterk beïnvloed door wat je partner heeft gegeten. Zo staan bier, koffie, kaas en andere melkproducten er om bekend dat ze de smaak negatief beïnvloeden. Thee, groente, fruit en noten zouden de smaak juist positief beïnvloeden. Vooral amandelen zouden sperma veel zachter doen smaken.
Als je niet van de smaak van sperma houdt kun je ervoor kiezen om het achter in je keel meteen door te slikken. Dan proef je er vrijwel niets van. Je moet dan de 'deep throat' techniek toepassen waarbij je de eikel helemaal achter in je mond stimuleert.
Als je gruwt van sperma in je mond kun je het beste een condoom met een smaakje gebruiken. Ze zijn bij elke drogist verkrijgbaar, in verschillende smaken: aardbei, banaan, pepermunt, en soms zelf exotische smaakjes als kiwi en ananas. Veel mannen klagen dat ze minder voelen met een condoom en willen liever gepijpt worden zonder rubber laagje. Daar is natuurlijk wel wat voor te zeggen, maar als het idee van sperma in je mond je echt doet kokhalzen kun je hem beter voor de keuze stellen: òf pijpen met condoom, òf helemaal niet pijpen. Bedenk ook dat een condoom je beschermt tegen HIV, hoe klein de kans ook is om via pijpen besmet te raken. Misschien ten overvloede: het is niet mogelijk om via pijpen zwanger te raken.
Je kunt ook 'voor het zingen de kerk uitgaan'; net voordat je partner klaarkomt stop je met pijpen en je vangt het sperma in een handdoekje of iets dergelijks op. Daar zijn veel mannen minder enthousiast over, tijdens het orgasme wordt de penis dan niet meer gestimuleerd en een vochtige penis voelt koud aan.

Standje 69
Deze techniek wordt door veel mensen als het summum van orale seks gezien. Bij standje 69 neem je een zodanige positie in dat je elkaar oraal kunt bevredigen. Je kunt naast elkaar liggen, of de één bovenop de ander. Deze techniek werkt alleen als je allebei van orale seks houdt, anders is het alleen maar vervelend voor één van beiden.
Het probleem is vaak dat één van de twee als eerste klaarkomt. Het stimuleren van de ander valt dan (tijdelijk) in het water. Probeer dit standje alleen als je elkaar al goed kent, als je weet wat de ander lekker vindt en hoe je zelf op verschillende technieken reageert. Als het goed wordt uitgevoerd is dit één van de leukste technieken.
MWHOEHHAHAHAHA jij denkt dat ik slaap als jij daarmee bezig bent???
:$
Volgens mij doet ze meer met je dan je weet BFS
2 Snackyman> Zonder twijfel :kwijl: ;)
of mer dan dat ie wil toegeven :p
Dan was jij dus op Lowlands She, want daar waren 4 gozers bij de EHBO gekomen met een bebloede zak.­ Het was een bijtertje ipv een pijpertje!
ik had t kunnen zijn als ik op dat moment niet net mijn kunstgebit kwijt was ;D
lol@ dikbil:D
Ja ik ga eens ff goed oefenen, en vooral dat Deep throat ff kijken hoe ver ik hem er in krijg hahahaha:D
zo, das interessant wheheheh, eindelijk is een topic van hoog niveau!!! :p
Erg leerzaam :D
Duidelijker kan het gewoon niet :9
laatste aanpassing
hehehhehe zo zie je maar dat je van pf soms nog wel eens wat kan leren:D
Wupske 15 oktober 2002 21:52
Erg leerzaam
Duidelijker kan het gewoon niet

paar goeie fotos dr bij misschien, maar dan moet je bij dit topic wezen:

http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=20570

;)
Hahahahaha ja van hun kun je nog wat leren:D
Laat nooit foto's slingeren bijvoorbeeld:D:D:D:D
Ik wacht op die foto's :D
hehe kees ik wist wel dat jou meissie een tijger was
k heb t gemerkt op thunderdome
2 tegen 1 he!!
Greets jeroentje ;)
Nou dames, heeft het al enig effect? ;)
Jeroen, vuile hagenees, zowel mijn meisje als ik kunnen je ook makkelijk alleen wel aan :P
laatste aanpassing
ja dat je het maar even weet :P

GIRL POWERRRRRRRRRRRRRRRR­RRR ;D
Heb ik weer, is die site alweer offline :frusty:
Dus geen smakelijke foto's voor mij :D
Denk niet dat ik naar cursus moet.....­
Of toch wel,,,,,,,, moet ik nog iets leren????
ja b-tje jammer van die foto's...

maar errug duidelijke uitleg idd...
interessant.. :)
2snuggle,

Heb je het zelf ook al geprobeert of volg je de standaard normen niet :9 hehehe

Als een meisie dit nodig heeft dan benne ze wel erg zielug.
Aangezien iedereen wat anders lekkers vind :S

ach kom je wel aa8 als je wat ouder bent ­[IMG]http://www.gamers-forums.com/smilies/contrib/blackeye/lol.gif[/IMG]
2 Tha RaveBeast: Wat is dat nou voor een trieste reply?? Dit is al grap bedoeld, maarja, aan je reply te zien is dat je geen humor hebt.­
hap hap hap hap hap hap hap­[img]http://www.plauder-smilies.de/evillaugh3.gif[/img]

heheehehehe
Mjah, ik ben een bijtertje, geen pijpertje :D
(..om maar in de context van dit topic te blijven ..)
Nou 90% van de dames hebben wel een cursus nodig hoor :S

Ze snappen er niks van
misschien komt t omdat er bij jou niet zoveel te snappen(vinden) :p
Ik heb de handleiding gecopuleerd en hem effe op een Gay site gezet hahaha
2SHE

Ben gewoon NIET snel tevreden...Unlike the others when you get older you get used to some things ;)
zal ik ff bijten dan :P
­[img]http://www.thisispriceless.com/images/priceless006_jpg.jpg[/img]


Volgens mij heeft hij net hetzelfde stukkie gelezen :-D
Hij is nog te jong om te begrijpen dat je dat soort dingen door een ander moet laten doen en wel door de andere sexse ;)
Joh Kees doe nie zo stoer joh!
denk dat jou meissie me alleen verslagen had
haha!
Ik spreek je
GR
Is er dan ook een bef cursus!?

daar zullen sommige ook nog wel wat van kunnen leren...­
http://www.­seksvraagbaak.­nl/sekswijzers_­oralesekswijzer_­beffen.­htm

tadaaaaaa ;)
gewoon je kop in die k*t stoppe:)
Jaaaaa als het over beffen gaat is Sanniej er wel bij :P
ja bins ik deed t helemaal zelf en ja waarom er nou bij gelegen moest worden snap ik nog steeds niet:S
Zo zo de dames krijgen nog les ook....pffff ;)
Nooit les gehad maar altijd met volle overgave en met veel plezier me 'erop' gestort, je moet zelf ook een beetje creatief zijn hoor, al die voorgekauwde tips :(
<---- geeft zich over aan Bridgit :9
Mannen kunnen natuurlijk ook een post it bij hun piemel plakken met daarop hun wensen, wel zachtjes bijten, lange halen, rondjes draaien, etc. tja iedere man heeft toch zijn eigen persoonlijke voorkeuren? :)
bridget heeft de ideetjes ik ga gelijk stickers uitdelen op straat aan de mannen om hun wensen en behoeftes op te kunnen schrijven maar dan wil ik t wel zelf kunnen lezen :p
ZUCHT..............

Is dat nou echt nodig :9

Als de dame nou gewoon het een en ander probeert dan merkt ze vanzelf wel wat hij fijn en lekker vind.

Gewoon ff de tijd nemen.

Want als ik post it's ga gebruiken dan is ze eerst een halve dag bezig om ze te lezen :P