Partyflock

Op Thunderdome...

 
Forumonderwerp · 20688
...vertelde mijn (jongere!) broertje mij uitgebreid dat hij toch heus wel genoeg deed voor zijn vriendin. Ik vraag "hoezo dan?" en toen deed hij me uitgebreid verslag over zijn bef-capaciteiten!!!

Ik bedoel: DAMN!!!
Miech.....nummer....­.?????????

dit is toch wel met stip de meest onzinnige Thunderdome Topic tot nu toe.

Gefeliciteerd, je wint een gratis befbeurt :devil:
[Hans Teeuwen mode on]Boeiend...boeiend...interessant..boeiend...

Ga door, ik hang aan je lippen.

Zo he! Hoe weet je dat allemaal?
[Hans Teeuwen mode off]
Wie is Miech?!
Miech is een user die bij houdt hoeveel Td-topics er aangemaakt zijn.
Wat is dat met die familie van jou Djammie? :)
Leuk dat je het even met de rest hierzo deelt 'zus'.

PUKE
leuk dat je het met ons deelt

:S

godtering, het niveau daalt echt met het uur hier
Hahahahahaha hie kan ik nou wel om lachen he...

Wat een onzin hierzo, toppiej (y)
Dancelady koest

ga eerst eens leren hakkuh :D:D
Wat een onzinnig topic zeg :D
Haha zekerz een onzinnig TD topic; maar wel grappig:d Go on, tot aan de 14:p
idd als of beffen genoeg is, op zijn minst gaat hij haar nog ff rimmen, iig zo ben ik opgevoed...
normen en waarden idd
rimmen is uber geil :P
Ik heb ook geen idee wat rimmen is hoor.
rimmen is nog lekker als het vloeibaar is :D
BFS> Volgens mij een typevout?? (T)rimmen....;D

Getver......
laatste aanpassing
anno 2002 lijkt het mij niet meer dan logisch dat elke vent rimmt
heren, meld nou is ff wat rimmen is


dan kan ik jessica vanavond mischien nog ff verblijden na haar werk :9
Ik moet nog flossen van de tandarts... iemand wat van die stijve haartje over??;):P
Kattenhaar ook goed ?
ja, ben nou ook wel nieuwsgierig...
vrouwen vinden het erg lekker om na de stoelgang gerimmt te worden
na de stoelgang, WHAHAHAHAHAHAHA.....­..:D

Wat is dit, het lijkt wel maandag gelul!!!!!!
[offtopic]Dit moet iedere vrouw lezen: Een PIJP-guide! Dat is pas zinnig!![/offtopic]

Fellatio: basistechnieken pijpen
Pijpen, hoe moet dat eigenlijk? Welk deel van de penis is nou het meest gevoelig? En wat doe je met het sperma? Doorslikken? Handdoekje? Condoom-met-smaakje? Een handleiding voor beginners.

Kijken
Leer eerst de penis goed kennen. Kijk ernaar. Neem de penis in je hand, voel de penis in je hand hard worden. Is je partner besneden of niet? Een besneden penis ziet er anders uit dan een onbesneden.
De penis begint met de schacht, de onderkant die als een boomstammetje uit het struikgewas omhoog komt. Helemaal bovenop zit de eikel, met bovenin een opening waar het sperma uit komt. Volgens sommigen lijkt de eikel ook wel een beetje op een eikel, anderen houden weer vol dat het net een brandweerhelmpje is. Waar de schacht overgaat in de eikel zit een randje, de corona. Dat randje is het gevoeligst van de penis, richt je op dat randje bij het pijpen. Waar de cirkel van de corona bij elkaar komt zit het riempje die de voorhuid verbindt aan de eikel. Stimulatie van dat riempje is voor veel mannen het absolute toppunt van genot.
Het is een misverstand dat je een man een orgasme kunt bezorgen door langs de schacht op en neer te gaan, zoals in pornofilmpjes veel gebeurt. Het kan natuurlijk wel, maar dat komt dan doordat de eikel dieper in je mond of keel geprikkeld wordt.
Met het spreekwoordelijke 'pijpmondje' kom je dus niet zo ver, maar hoe dan wel? Het is vooral een kwestie van uitproberen, kijken wat je partner het lekkerste vindt en wat je zelf leuk vindt om te doen. Meestal bevindt het lekkerste plekje zich rond de corona.

Oefenen
Ga tussen de benen van je partner zitten, dan heb je over het algemeen de meest gunstige positie. Door de penis van onderen te benaderen kun je het beste bij de gevoeligste plekjes komen.
Neem de penis in n hand, de ballen in je andere. Streel de penis en kietel een beetje rond de ballen. Neem dan de bovenkant van de penis in je mond. Beweeg je tong zachtjes langs de corona en let goed op hoe je partner reageert, zo ontdek je al snel wat hij het prettigst vindt. Je kunt aan de penis voelen wanneer er een orgasme op komst is. Vlak voor het orgasme zwelt de eikel iets op, en er komen enkele druppels heldere vloeistof uit. Als je partner zijn heupen niet meer stil kan houden en lichte schokbewegingen begint te maken barst het orgasme los.

Technieken en tips
Als je eenmaal de basisprincipes onder de knie hebt kun je verder gaan met het verfijnen van je pijptechniek. Dit is ook weer heel persoonsgebonden; wat de n heerlijk vindt doet de ander helemaal niets. Neem er het beste van en maak er het beste van!

Ronddraaien in je mond
Neem de stijve penis in je mond, maar doe je lippen er niet omheen. Draai langzaam rondjes met je hoofd, de penis wordt dan rondgedraaid in je mond, langs je wangen en je tong. Met deze techniek kunnen sommige mannen het orgasme heel lang uitstellen doordat het een indirecte stimulatie is. Het is voor veel mannen dan ook het toppunt van genot. Ook aan te raden als je partner vaak (te) snel klaarkomt.

Lollytechniek
Lik vanaf de ballen omhoog over de penis alsof het een lolly of een ijsje is. Besteed extra aandacht aan de eikel bij het likken, je kunt ook een extra likje over de corona geven.

Deep throat
Neem de penis diep in je mond, tot de eikel zich bij je huig bevindt. Je kunt de eikel stimuleren door je hoofd te bewegen. De kunst is om er niet bij te kokhalzen. Het is een natuurlijke reactie om te kokhalzen als je iets achter in je keel voelt. Op het moment dat je voelt dat je gaat kokhalzen moet je bewust gaan slikken, zodat de reflex verdwijnt. Dat herhaal je elke keer weer, de reflex wordt na verloop van tijd minder.
Een ander probleem met deze techniek is de bocht die de penis moet maken om helemaal in je keel terecht te komen. Zorg eerst dat de penis zover naar achter in je mond komt door je mond en je keel een rechte lijn te laten vormen. Als je je hoofd iets naar achteren houdt ontstaat er een min of meer rechte lijn.

Populaire techniek
Een veel gebruikte techniek: laat de penis in je mond glijden langs je lippen. Pak de schacht vast met je hand. Dit geeft een warm gevoel langs de hele penis, terwijl er maar een klein stukje daadwerkelijk in je mond is. Nu kun je je hoofd bewegen of je tong bewegen langs de corona. Zorg dat de hele penis bedekt blijft met je hand of je mond.


Langdurig en intens orgasme
Als je partner bijna klaarkomt plaats je je duim op de basis van de penis zodat je de buis waar het sperma doorkomt blokkeert. Druk met de platte kant van je duim net achter de ballen, op de bekkenbodem. Blijf ondertussen doorgaan met pijpen, als je partner begint te schokken zuig je op de penis. Hij heeft, ondanks het feit dat er geen sperma komt, wel een orgasme. Houd het zuigen gedurende enkele momenten vast, en laat dan het zaad pas komen. Dit levert gegarandeerd een intens orgasme op.

Wat te doen met het sperma?
Slik je het door of vang je het op? Niet iedereen is even enthousiast over het doorslikken van sperma. Het smaakt naar een combinatie van zeewater en eiwit, daar moet je van houden. De smaak wordt bovendien sterk benvloed door wat je partner heeft gegeten. Zo staan bier, koffie, kaas en andere melkproducten er om bekend dat ze de smaak negatief benvloeden. Thee, groente, fruit en noten zouden de smaak juist positief benvloeden. Vooral amandelen zouden sperma veel zachter doen smaken.
Als je niet van de smaak van sperma houdt kun je ervoor kiezen om het achter in je keel meteen door te slikken. Dan proef je er vrijwel niets van. Je moet dan de 'deep throat' techniek toepassen waarbij je de eikel helemaal achter in je mond stimuleert.
Als je gruwt van sperma in je mond kun je het beste een condoom met een smaakje gebruiken. Ze zijn bij elke drogist verkrijgbaar, in verschillende smaken: aardbei, banaan, pepermunt, en soms zelf exotische smaakjes als kiwi en ananas. Veel mannen klagen dat ze minder voelen met een condoom en willen liever gepijpt worden zonder rubber laagje. Daar is natuurlijk wel wat voor te zeggen, maar als het idee van sperma in je mond je echt doet kokhalzen kun je hem beter voor de keuze stellen: f pijpen met condoom, f helemaal niet pijpen. Bedenk ook dat een condoom je beschermt tegen HIV, hoe klein de kans ook is om via pijpen besmet te raken. Misschien ten overvloede: het is niet mogelijk om via pijpen zwanger te raken.
Je kunt ook 'voor het zingen de kerk uitgaan'; net voordat je partner klaarkomt stop je met pijpen en je vangt het sperma in een handdoekje of iets dergelijks op. Daar zijn veel mannen minder enthousiast over, tijdens het orgasme wordt de penis dan niet meer gestimuleerd en een vochtige penis voelt koud aan.

Standje 69
Deze techniek wordt door veel mensen als het summum van orale seks gezien. Bij standje 69 neem je een zodanige positie in dat je elkaar oraal kunt bevredigen. Je kunt naast elkaar liggen, of de n bovenop de ander. Deze techniek werkt alleen als je allebei van orale seks houdt, anders is het alleen maar vervelend voor n van beiden.
Het probleem is vaak dat n van de twee als eerste klaarkomt. Het stimuleren van de ander valt dan (tijdelijk) in het water. Probeer dit standje alleen als je elkaar al goed kent, als je weet wat de ander lekker vindt en hoe je zelf op verschillende technieken reageert. Als het goed wordt uitgevoerd is dit n van de leukste technieken.
goed %/

rimmen=kontbeffen

*gaap*
he snikkel we hebben het hier over rimmen niet over fellatio, daar komen we later wel op terug...

maar goed wie van de vrouwen iser wel eens gerimmt?
Rimmen geeft je gewoon een lekker gevoel.
idd, die R in je naam staat, neem ik iig aan, voor rimmen?
Rimmen-Man
2 Muffdiver Fellatio Indo: Dat jij nou al goed weet hoe je moet pijpen als man zijnde, oke!

Spel mijn naam eens goed, en kom dan nog maar eens terug. Ik zie zelf wel wat ik post.
hehe wat een actie. maar hoe komt ie erbij om op TD tegen zijn zus te vertellen dat ie wel genoeg voor zun vriendin doet hehe ;p je moet er maar op komen
Hoe bef je haar?

Een paar tips:
De makkelijkste houding is als het meisje ligt, met haar knien opgetrokken, terwijl jij tussen haar benen knielt.
Trek de schaamlippen een beetje uit elkaar, zodat je geen last hebt van haar schaamhaar en makkelijk bij de binnenste schaamlippen en clitoris kunt.
Begin met experimenteren. Je kunt het hele gebied in je mond nemen en sabbelen, of je tong snel op en neer laten glijden alsof je een lichtknopje aan en uit doet, of op haar clitoris zuigen. Je kunt je tong slap houden of hard maken door het puntje te gebruiken. Let op haar reacties om te zien welke methode succes heeft.

­[img]http://www.sexwoordenboek.nl/assets/active/beffen2_l.jpg[/img]

Is het meisje eenmaal erg opgewonden, dan is het handig een zekere regelmaat aan te brengen. Als de druk en het tempo gelijk blijven is de kans groter dat ze tot orgasme komt.
De meeste meisjes vinden het prettig als de stimulatie van de clitoris tijdens het orgasme aanhoudt. Maar bij sommigen is de clitoris tijdens het orgasme te gevoelig. Algemene druk op het hele gebied is dan prettiger.
Zorg dat je tong nat blijft. Je kunt vooraf een handdoek onder haar billen leggen, zodat je het spuug en haar vocht gewoon kunt laten lopen, zonder dat het bed of de bank nat wordt.

Een heel ander befstandje is facesitting.
laatste aanpassing
damn wat een praat weer :S
wederom een topic voor de late uurtjes :-) wat een plaatjes
laatste aanpassing
Daar is natuurlijk wel wat voor te zeggen, maar als het idee van sperma in je mond je echt doet kokhalzen kun je hem beter voor de keuze stellen: f pijpen met condoom, f helemaal niet pijpen.
____________________­____________________­__________
hier ben ik het niet mee eens

"voor het zingen de kerk uit gaan"

je zit dan wel niet in de kerk maar hey you know what i mean :-P
Dat vind ik nou ook de beste optie Inus :9


Jaja zulke plaatjes vind jij dus wl leuk Walter... nu weet ik wat jij dus graag downloadt :P
neukende dwergen
dat lijkt me duidelijk
dit is weer een van de betere onderwerpen :D