Partyflock

Matrixx :-(%):-(

 
Jezus mina, wat een ballen tent!!!

Komen we daar aangereden om elf uur, staat er gewoon een kilometer rij, alle parkeerplaatsen vol... Moesten we parkeren aan de overkant van de brug... gewoon egt heel ver lopen, kwamen af en toe wel busjes maarja, schiet ook nie op..... Alice babe heeft anderhalf uur in de rij gestaan... wij hebben er niet eens op gewacht en zijn weer naar huis gereden..... beetje jammer... Hoop dat de mensen die wel binnen gekomen zijn het naar hun zin hebben gehad.... persoonlijk denk ik dat ze nie eens meer kondenbewegen....

Voor mij nooit geen matrixx meer, en weeeeeeeeeeer een weekend thuis, derde achtereen al... Nouja, ga ik donderdag bij Dana en zaterdag bij Qbase nog harder stampen!!!!

Kuzzie voor allen!!!
dat is naar voor je :S toch zonde van je weekend toch???
matrixx is gewoon een goede tent anders zou het ook niet zo druk zij maar toch kut voor je

Dikke(K)
das best wel balen fairytale maar hier wordt best wel soft redraait dus je mist alleen ons
Ik was ook van plan om te gaan, maar als ik dit zo hoort ben ik blij dat ik niet ben gegaan.

Eerst een uur in de rij staan en binnen heb je dan ook waarschijnlijk heel weinig :bounce: ruimte.

Gr HQpp
Groot gelijk.. AliceBabe was binnen, kon nie eens dansen vertelde ze vannacht aan de telefoon..... idd dus....
Ghans, waar was jij dan?? heb idd iedereen gemist, god wat was ik graag op HQ geweest!!! maar donderdag Dana @ index en dan zaterdag Qbase, genoeg te stampen !!!
Zo was nie normaal bij de matrixx wat een rij zeg,rij je dan een uur voor.Ben maar naar kleve doorgereden.maar wat een belgen die parkeerwachters bij de matrixx zeg sturen ze me de hele verkeerde kant op naar kleve.Maar goed na een uurtje was ik er eindelijk.was echt gaaf,marco v draaide echt gaaf.heb het super na me zin gehad.:bounce:
Wij zouden ook naar de Matrixx gaan, komen we daar aan...horen we dat het vol is:(
Maar ja...toen zijn we maar naar de Atmoz doorgereden...was errug gezellie...
Lekkere berichten over de MatriXX. Ben er nog niet geweest, maar als ik het zo hoor kan ik er beter ook niet heen gaan. Of natuurlijk zwaar vroeg in de avond.. had die rij wel eens willen zien !!! Hoop idd dat degene die wel binnen waren het naar hun zin hebben gehad. Dana@Index.. hmm.. en dat op een donderdag ?? denk....denk.....denk.. nee, denk niet dat ik mee ga :)

Kussie Peet
Wij waren net op tijd binnen.. Maar wat een chaos.. Komen we daar aan, moet je je auto een kilometer verderop gaan parkeren.. Ja daaaaaaaag! Gelukkig woont Krive in Nijmegen en die wist dat er vlakbij the MatriXX een woonwijk ligt. Dus wij daar heen gereden, genoeg plaats en het was maar 5 minuten lopen. Wel 50 minuten in de rij gestaan :-( Ik vond het te druk binnen, had af en toe last van tranende ogen en bepaalde mensen waren irritant :S Toen we rond 4.15 uur weg wilden gaan werd het helemaal mooi! Werden er steeds een stuk of 20 mensen doorgelaten om hun jas op te halen. Dus nog een half uur staan wachten op onze jas :-( Organisatorisch gezien vond ik het erg slecht gisteravond! Qua sfeer en muziek was het wel goed :-)
Gelukkig maar Beckham... Wij wouden ook nog wel ergens anders heen, maar waren al zo over de zeik... voor mij geen martixx meer... alleen assik op de gastenlijst sta.... dus nooit meer ;-)

Ennuh Peet... Het is vrijdag goeie vrijdag dus alles is geslote dan... als je nie in winkel werrukt ben je vrij dus... Ga maar lekker mee, zie ik je ook nog eens!!!!! kusz
Wij waren er rond 23.30, we zijn gelijk omgedraaid en terug gereden naar Arnhem
Daar lekker gefeest in de O!
Was erug leuk!!!!!!!!
Wat een kritiek allemaal... Mensen je weet toch als "Tom Harding" op de flyer staat dat het druk wordt??!! Bij Fusion liep ook niemand te zeuren toen de rij totaan de febo stond.... Heb ik toen ook 3 kwartier staan wachten...

Het was een perfecte avond en als je The Matrixx kent weet je dat je of vroeg je jas moet halen, of wacht tot aan het eind...

Parkeren ja, wij hebben de auto ook aan de andere kan van de brug gezet... Taxi heen genomen en terug lekker gelopen... :)

Ik vond het in ieder geval een topnacht! Het was binnen wel druk maar ik heb genoeg ruimte gehad... Rond half 4 werd het ook rustiger en kon je stampen waar je maar wilde!

Al met al een avond om niet te vergeten! Bedankt aan iedereen die er was en een kus voor Jane.. ;)

Pasquinel
Ja ik heb ook een top avond gehad, in het begin erg druk, maar daarna echt lekker de ruimte. Erg leuke mensen ontmoet, was een toppertje. Pasquinel dikke (K) terug
Inderdaad wat een gezeik allemaal over de matrixx!! Ik vind t wel goed georganiseerd, als ze bijv. bij de garderobe iedereen meteen doorlaten dan krijg je alleen maar geduw en irritatie.. En van die lange rij is te verwachten.. Bij de lexion stond iedereen toch ook anderhalf uur in de rij????
En het is naar mijn mening echt een supertent..
xxx
ps, ik heb lekker niet in de rij gestaan...
dat is nou gemeen Monique.... niet dat ik in die rij heb gestaan maar toch!
Nou, ik ben blij dat jullie zo'n leuke avond hebben gehad... En ik weet wel dat je vroeg aanwezig moet zijn, maar als je een uur voor die tent opengaat al in de rij staat end an nog een uur moet wachten....

Kijk, dit is gewoon mijn, en die van anderen, mening en die wil ik uiten, daar is dit forum voor.. tog?? Ik heb een beetje t gevoel dat je me aanvalt pas... Ik snap best dat jullie er zo niet over denken, maar verplaats je eens in mij en de anderen die dit overkomen zijn... dan denk ik dat je er net zo over denkt, en andersom trouwens ook... dus...!
(K)ie
Tja het is wel klote, dat het zo'n lange rij was. Gelukkig stond ik daar niet tussen, net als Moniqueje en Manon. De Matrixx is echt een top tent!!! (dat vind ik).
ik heb het ook weer super naar m'n zin gehad in de Matrixx, en ook nie in de rij hoeven wachten... :-)

voor mij is de Matrixx op dit moment the place to be!

en als je weet dat er grote namen komen, moet je gewoon optijd vertrekken, sim-pel toch?
Ik heb een hekel aan rijen en t was echt nhiet leuk om anderhalf uur daar te wachten en dat was echt slecht.. maar ik von ut binnen hartstikke gezellig.. maar goed zaterdag hem weer open hoef ik niet lang te wachten want dan sta ik op de gastenlijst! :P
;)
(K)
dachten dat we "vroeg" voor de deur stonden! nou njet dus, om kwart over tien stond de rij al zowat op straat!!! maarja eenmaal binnen was het wat minder druk en hing er een supersfeer!! als ze die rijen nou s aanpakken wordt het helemaal een supertent!!!!
ik vond het al een kut tent, maar vind ik het helemaal een kut tent !!
5 uur in de auto gereden , 600 kilometer afgelegd, lege portomonee en nog niet ZINO's inkomen ... Grrrrrrrr.....

Terug met die Lexion en snel !!
ben het helemaal met monique eens... als je bij de lex anderhalf uur staat te wachten hoor je niemand zeuren. en als tom harding draait weet je gewoon dat je vroeg moet komen. dus iegenlijk een beetje eigen schuld als je pas om 11 uur aan kwam... zal nog lachen worden bij tiesto... succes als je niet op de gasten lijst staat!!!!!!!!
kut voor je dat je in de rij stond maar normaal is het niet zo druk, ik vind matrixx echt een van de beste tenten!!!!!!!!!!!!!!!!

(k) (f) didi
ja het was echt heel erg druk.... jammer voor je dat je weer terug naar huis bent gegaan, je hebt een hele leuke gezellige avond gemist....en mag ik je een tip geven: ga er nog eens naar toe want het is echt een hele mooie discotheek...

(K) manon