Partyflock

D-Day

 
Forumonderwerp · 20379
Ja beste partypeepz. vandaag is het D-Day. Voor mij letterlijk een zwarte dag in mn partyleven want het feest van het decennium moet ik helaas missen. Voor degene die wel gaan geniet ervan zoals je nog nooit op een feest genoten hebt en laat HET feest zonder problemen verlopen zodat er in de toekomst meer van dat soort feesten gegeven mogen worden zonder dat die schijtende burgermeesters moeilijk doen!!!!
BE NAUGHTY AND ENJOY THE PARTY!!!!!

Greetz

ps: doe een stampje voor me!
Waarom ga je niet?
Zit al reisleider voor overwegend 50+ers n Bodrum (Turkije). Vandaar ook ff mn nickname.
Dit feest zal moeten uitwijzen of Hardcore een toekomst heeft of niet, op zich best een mijlpaal!! Ik zie het in ieder geval in persoonlijk opzicht ook als een D-Day....
laatste aanpassing
Haha, dat vind ik dus echt nergens over gaan. Tuurlijk heeft hardcore een toekomst, alleen wordt dat heus niet bepaald door 1 feest en 1 organisatie. Misschien dat het voor jou persoonlijk de toekomst zal bepalen, maar heus niet voor de hele scene.
laatste aanpassing
Let maar op, Hardcore kan snel een afdankertje worden nadat het eerst even een hype zoals Hardstyle is geweest...Maar inderdaad, voor mij heeft het alles ook een meer persoonlijk karakter.
laatste aanpassing
Gelul in de ruimte. Hardcore is echt geen eendagsvlieg. Ray heb gelijk.
Voor de chte liefhebbers niet, voor de eendagsvliegen die er vanavond op af komen wellicht wl.....