Partyflock

De zwakste schakel.........

 
Forumonderwerp · 20378
:frusty: HET WORDT TIJD DAT DIE DON DIABLO EENS ZIJN CURSUS DRAAIEN BIJ DE LOI AFMAAKT,WANT HIJ DRAAIDE ZWAAR BAGGER! ME RUBBERE KAPLAARZEN HEBBEN ME GERED...........

:KOTS::KOTS::KOTS:
Waren z'n mixen slecht of draaide hij niet de stijl die jij graag wilde horen?
vertel 's verder...
Interesseert mij dat nou, ik wil gewoon weten wat er niet goed was aan de set van Don Diablo.
goede recensie! (y)

:D
Ik ben eigenlijk ook wel benieuwd. Hij moet hier 25 oktober in New York draaien dus wil ik wel weten of het de moeite waard is...
Hij kan gewoon heel goed draaien, in Engeland heeft hij al heel veel respect verworven.
yoda
Werkzaam bij HouseNation
Artiest Yoda
Don Diablo vind ik mix technisch dus 1 van de betere DJ's.

Platenkeus.... die valt niet echt in mijn straatje. Maar draaien ken hij zeker wel! :)
Hoerig woerdje verklaar je nader.....
Ik ben bang dat Don Diablo geen hardstyle draaide, dat daarom kritiek komt (6)

Don Diablo draait eigenlijk bijna altijd zwaar (y)
laatste aanpassing
Wat is dan wel zijn style?? hardhouse?
laatste aanpassing
Ik kan het me ook moeilijk voorstellen. Op DV was Don Diablo toch ook erg goed, qua techniek en platenkeus. Wat was er nou precies niet goed?
Dummy
Werkzaam bij Partyflock
Artiest Dummy
Don = Ok

beetje variatie in de set.. van alles wat.. beetje hardtrance, hardhouse, beetje techno...
Snap de topic niet, smaak is toch persoonlijk. Hij lijkt me tenminste niet one-level draaien, een verhaal in set is tegenwoordig iets wat niet iedere DJ meer brengt.... lekkere opbouw!!! De meesten draaien level, plaatje in plaatje uit, lekkere hits, maar dat is allemaal persoonlijke smaak. Je houdt er van of niet, dat is het... punt..
Die dude is thuisgekomen,VOL agressie omdat meneer niet genoeg beukstyle kreeg,pleurt dat hier met capslock neer want hij moet bijna huilen zo teleurgesteld issie....

Dit meneertje opent dus een thread,wat eigenlijk een schreeuw om aandacht is.....

Ach...../me pinkt een traantje weg...

2 DNS: Je snapt t waarschijnlijk niet omdat je op een andere manier denkt dan hem i guess;)
Nou ik vind Don Diablo altijd goed en keihard draaien, duss waat was er nu zo slecht aan zijn set dan?
Ben benieuwd hoe ie op Multigroove is, heb vannacht niets pffff pfff... Dat was t dan weer voor vandaag. Oogjes dicht en snaveltjes toe, slaap lekker....
sorry jongens ik laat niet snel een d.j vallen, maar wat hij vannacht presteerde was echt te gek voor woorden. Hij mixte platen op doldwase manieren, niet normaal, hij miste loeps, draaide verkeerde platen achter elkaar, en liep behoorlijk naast!!!!!
Wij zijn dik een uur onderweg geweest voor hem, maar het rammelde aan alle kanten. De platenkeuze was niet slecht, maar het liep echt knullig, hij miste de meeste simpele benodigheden voor een succesvolle set.Technisch gezien rammelde het aan alle kanten en hoop echt dat hij niet zo draait op Multigroove!!!!!!! Of het aan het publiek (hoeveelheid) lag,of dat het een slechte dag was,zal de vraag dus blijven.............­..
:p :p
ik vind don diablo juist goed!!
Een verhaal in een set???? hehehehehehehhe....H­oeveel dope moet je wel niet op hebben om in een set een verhaal te horen???
Don draaide technisch best goed, maar miste vanavond het gevoel. Aardig fijne platen, maar op een eigenaardige manier achter elkaar aan gemixt, dan kwam je net lekker op gang met een bruut hardstylenummertje, kwam er een trancienummer achteraan die de boel radicaal falikant plat legde, en dat niet 1 x maar tig keren.
Verder heb ik hem misschien 1 of anderhalve x naar het publiek zien kijken, er was gedurende de hele set geen enkel echt contact.
En of je verhaal in je set kan (moet) hebben! Je -Jay- zou je daar eens op kunnen gaan orienteren, je eerste ontdekte goed in elkaar zittend maar ook lopend verhaal zal je houseleventje tot ongekende hoogtes doen stijgen... en daar heb je echt geen dope voor nodig.
laatste aanpassing
Hmmmz......Wijs gelul altijd over een verhaal in een set. Je moet wel heel erg fantasierijk zijn wil je een verhaal horen in een set....En voor een verhaal pak ik wel een goed boek.
arme jij...
voor een technisch perfecte set moet je een CD kopen, op een feest kan je niet meer iets terug spoelen zoals in de studio

jammer voor don dat ie zijn dag niet had, hij kan namelijk goed draaien
Jammer dat jullie naar een keer draaien kijken.. iedereen heeft zijn dag wel eens niet. ik vond don diablo toen ik hem hoorde wel lekker draaien. jammer om iemand zo af te gaan zeiken omdat ie toevallig een x niet lekker draait. maar ok ieder zijn eigen mening!
chica< en dat kan dus nie, je betaald voor een feestjuh wilt volop uit je dak gaan

en dan moeten al die mensen maar even genoegen nemen met : ach wat jammur hij had vandaag eens even die ene slechte dag???

dat kan natuurlijk nie he, als je aan de top meedraait
heey woerdje! had het gehoord van mike die had jou weer gesproken maar dan baal je inderdaad wel zeg ach gelukkig had je je rubberekaplaarzen aan ;)
tuurlijk verwacht je iets goeds.. vooral als je er veel geld voor hebt betaald! maar waarom oordeel je over iemand die je maar 1 x heb horen draaien?