Partyflock

Verdachte kindermoord in cel neergestoken

 
Forumonderwerp · 20175
De 33-jarige Mike J., de man die justitie ziet als de gruwelijke moordenaar van de kleuter Rowena Rikkers, is kortgeleden neergestoken in de gevangenis door een medegevangene.

Mike J. werd aangevallen door een woedende gevangene die bij zijn daad een scherpgeslepen plastic voorwerp gebruikte. De vermoedelijke kindermoordenaar is onder meer geraakt in zijn nek. De verwondingen waren echter niet levensbedreigend.

J.'s belager zal binnenkort voor de rechter moeten verschijnen. Onduidelijk is of Mike J. na de aanslag is overgeplaatst naar een andere gevangenis. De steekpartij vond plaats in het Huis van Bewaring te Doetinchem.

Over de toedracht doet justitie geen mededelingen. Wel meldde de Telegraaf onlangs dat Mike J. zich in het gevangeniswezen zeer gehaat maakt, omdat hij trots zou zijn op zijn daden en zijn cel met foto's van en artikelen over het kind zou hebben behangen.
Van mij mogen ze die gozer kapot maken, laten ze hem maar in stukjes zagen!!!!!!!!!!!
Ik vind het ook beetje jammer dat die andere gevangene hem niet wat beter heeft geraakt
tuinslang in ze hol en aanzetten, zonder verdoving castreren, etc. etc. voor dit soort gasten de doodstraf echt waar.
nee man hij moet niet in een keer dood!!
nu kenne ze hem nog een paar keer neersteken :devil:
greetz
op het nieuws werd gezegt dat hij is gestoken met een balpen en maar licht gewond was.. Dit voorval heeft zich al in augustus afgespeelt..
Toch leuk om te zien. Gevangenen hebben zelf allemaal iets gedaan wat dus niet mag. Maar kinderverkrachters en moordenaars hebben geen leven in de cel. Dan hebben ook de andere gevangenen ineens wel een gevoel.
Ik vind het ook een heel groot verschil of iemand bijv. met veel drugs gepakt wordt, of met fraude dan dat iemand een ander echt iets aandoet. En daarmee ook de familie en vrienden en kennissen daarvan met een rotgevoel achterlaat.
Ik heb geen medelijden met hem.

Wat hij met dat kind gedaan heeft is verschrikkelijk. :'(
gebeurt er dus nog wel iets hier in de achterhoek:D
als ik bij hem op dezelfde afdeling zou zitten zou ik hem denk ik ook neersteken maar dan doe ik het WEL goed. zo'n gozer is het leven toch niet waard?!
een maatje van mij die werkt in de bajes in Zutphen waar Mike J. eerst in heeft vastgezeten, vertelde mij dat ie daar ook wel een paar keer klappen heeft gehad van medegevangenen terwijl de bewaarders een oogje dicht hielden, goeie zaak....
laatste aanpassing
ik wist niet eens dat die kerel hier vast zit
had hem alleen wel beter mogen raken!!
Die Mike J. is echt gewoon .......... #$%*&@)*(&#%!~@$)*(&­! Die balpennenman had echt beter zn best mogen doen...
van mij mogen ze hem na zijn proces wel even slopen. eerst maar s kijken wat de rechter er van vindt. maar dat ie stuk moet is voor mij wel duidelijk.
alleen wat nou zo jammer is dat mochten ze de doodstraf geven dan is het vrijwel bijna altijd een pijnloze dood terwijl hun slachtoffers kweet niet hoeveel pijn hebben geleden
och het is gewoon een hierarchie in de bak. Mafia figuren staan bovenaan, huurmoordenaars daar weer onder. Dan komt een hele rits met dealers, fraudeurs enzo. en tenslotte onderaan verkrachters, kindermoordenaars e.d.

Seriemoordenaars staan er buiten, die zijn namelijk TE gestoord
2 goudlokje

opeens hebben gevangenen ook een gevoel....
????

sinds wanneer hebben mensen in de gevangenis geen gevoel
wat een ongelovelijke domme uitspraak seg
Van mij mogen ze hem kapot maken!!
gewoon vrij laten....morgen 12 uur leidseplein.....kijk­en wat er van over blijft
goed voor hem zal hem leren volgende keer meoten ze het alleen ff wat beter doen