Partyflock

Mega-dilemma

 
Forumonderwerp · 19931
Ik zit met een mega-dilemma...­ 12 november is het 10-jarig jubileum van Thunderdome! Dat weten jullie.­ Maar wat als je de volgende dag een droom kan uit laten komen?

Ik heb er altijd van gedroomd om een race-licentie te halen en te kunnen racen...­ Nu wordt er vanuit RTL5 een wedstrijd gehouden met als hoofdprijs een jaar lang gratis racen! Ik ben een van de gelukkigen die eraan mee mag doen.­ 1 probleem: De eerste selectie-ronde is op 13 november en ik dien uiterlijk om 08.­00 uur aanwezig te zijn ergens vlakbij Tilburg in een uitstekende conditie (die ik overigens heb)! Maar dan moet ik Thunderdome laten schieten...­ Wat moet ik doen???

Een droom verwezenlijken of een mooie gebeurtenis voor eeuwig in mijn geheugen staan!

Wat zouden jullie doen?
13 november?? Mareh thunderdome is 12 oktober was is het probleem :P

Maar ik zou voor de droom verwezenlijken :D kan je nog veel langer van genieten :D
Ik zou ook voor de 13e gaan, als je echt kans heb om te winnen, moet je er gewoon voor gaan.­

TD is en blijft maar een feest.­
TD komt nog vaker jongen, kies voor het racen deze kans krijg je waarschijnlijk maar 1 keer :)
laatste aanpassing
En Niels: Tis een EENMALIGE kans voor een droom!

Snackyman -> Ik moet om 08.­00 aanwezig zijn en dat red ik dan niet vanuit A'dam...­
datum snap ik ook niet helemaal, ga er maar van uit dat het gewoon oktober moet zijn...en in dat geval zal ik toch echt voor mijn droom gaan, ik bedoel komen nog genoeg party's toch ,of het nou thunderome is of niet.....soms moet je keuze's makuh in het levuh hehehe...........:-))
Ik zou zeggen, verkoop je kaartje voor 45 euro aan mij en ga lekker racen ;p
Sorry, moet inderdaad oktober zijn...­ En wat betreft de datum van de 12e en de 13: Thunderdome is van 22.­00 tot 06.­00 uur! Dat is 8 uur feesten: je verbruikt je conditie!!! Bovendien moet ik met de auto naar Tilburg (trein is niet mogelijk i.­v.­m.­ de lokatie)en ik ga na 8 uur feesten niet meer rijden...­ Dan gebeuren er ongelukken! Vandaar...­
Ik zou wcht wel naar thunderdome gaan!!!!!!!!!!!!!!!!­!!!!!!!!!
Racen kan ook elke dag op de openbaare weg ;P
ik zou je droom uit laten komen hoor...­ genoeg kansen om te feesten..­deze kans krijg je niet snel meer..­
Jah! Ik zou ook voor die droom gaan!
feesten kan je altijd nog.­
Zo'n kans krijg je maar 1 keer benut em dan ook!!!
Waarom 2 keer precies dezelfde topic? :S :vaag:

http://party.snt.utwente.nl/index.php?SECTION=forum;ACTION=showtopic;TOPICID=19932
ik zou voor die droom gaan, de wereld vergaat niet hoor als je Thunderdome mist...­
ik zou voor de droom gaan...­ feesten kan altijd nog..­
Tja, wist niet precies WAAR ik het bij moest zetten...­ Dus heb ik ze maar bij beiden gedaan!!!!
Tja, je weet al hoe ik er over denk: Natuurlijk zou het fantastisch zijn om die racelicensie te halen, en ik weet dat dat een grote droom van je is... Alleen zoals je me het gisteren over de telefoon vertelde: Er doen 250 mensen mee aan deze voorrondes. Van die 250 gaan er 50 (1/5 kans) door naar de volgende ronde... en van die 50 wint er slechts 1(!) het jaar lang gratis racen. En die 249 andere deelnemers zijn vast ook niet de minste, er zitten betere bij en slechtere dan jou, maar laten we voor het gemak zeggen dat iedereen even goed is... dan heb je een kans van 1 op de 250 dat je wint... En de kans dat je echt doorbreekt in de racewereld is daarna ook nog eens veel kleiner, helemaal nu je al 24 bent. Vergelijk het met het volgende: Stel je kan 10 miljoen winnen (toch ook een droom van vele mensen :) ) in een loterij waar 249 anderen aan meedoen. Je kan kiezen OF aan deze loterij meedoen, OF naar Thunderdome gaan...

En Thunderdome - hoevaak heb jij het niet over die 'oude sfeer', veel mensen in hun oude outfit, iedereen hakkuh, etc... aanstaande zaterdag zou best wel eens de laatste keer kunnen zijn dat je zoiets meemaakt.

Dit soort wedstrijden komen er echter weer vaker (vorig jaar nog deed je toch ook aan zo'n wedstrijd mee - die kartchallenge?)

Kortom, als ik jou was zou ik naar TD gaan... Maargoed, uiteindelijk is het je eigen keus, als je in ieder geval maar achter hetgeen staat dat je doet!
laatste aanpassing
racen joh! komt heus wel weer een feest ja ok, nie die meer maar, damn, als ik voor de keuze zou staan zoals jij nu staat, dan was het toch echt gaan racen hoe graag ik ook bij dat feest zou willen zijn! suc666 met de keuze!!
Het is een eenmalige kans!!! Ze doen dit soort dingen maar 1 keer! Ik weet dat ik de eerste voorronde door kan komen...­ Mijn conditie is er goed genoeg voor! Die loterij is een fout voorbeeld...­ Sorry! En iedereen (die eerlijk is) heeft TOTAAL geen ervaring in racen...­ Het gaat stap voor stap!

En die kart-challenge was ook totaal anders!!!! De hoofdprijzen waren anders! En het is toen ook niet eerlijk gegaan! Een race-licentie halen doe je niet zomaar...­ Als ik zie wat er allemaal voor gedaan moet worden en wat het kost!

Bovendien het ik er al 25 euro voor neer moeten leggen...­ Die krijg ik niet zomaar terug!
naa dan spaar je weer geld uit als je dat gaat doen! ;)
Volgens mij weet je al pziez wat je gaat kiezen dus wrom nog dobben? ;)
Ik ben al een behoorlijk dicht bij mijn keuze...­ Ik hoop maar dat je over een jaar of 5, 10 of 15 ook zo'n feest houden! En ik vind dat ze bij Masters ook zo'n dresscode moeten hebben....­
Tja, als je het inderdaad al weet, heel jammer... maar over tien jaar komt er echt niet weer zo'n feest, dan zijn alle aussies van iedereen ondertussen echt versleten :P
Ik weet dat je wilt dat ik meega! Maar als ik ga, dan beh ik er strax ontieglijk spijt van...­ Feesten komen er wel meer! En ik ga sowieso de video en CD halen...­ This is a change of a life-time!
ga voor die licentie gek.­ dit si je kans!!
ik ben het met gold eens de kans is te klein om te winnen...­ en een thunderome a decade is maar een keertje ik zou lekker gaan feesten als je echt zo goed ben krijg je vast nog wel een kans om eens te proberen om te racen...­ je weet echt niet wat je gaat missen op TD...­ dit is mijn opinie hoor...­ ik zou voor TD kiezen...­
nouw??? hoe wassut racen??
IK BEN DOOR DE EERSTE SELECTIERONDE!!!! Sjeez, het was wel verotte zwaar: 2,5 km hardlopen, raften +­ vlot bouwen en een brug maken (i.­v.­m.­ teamwork), auto zonder motor verplaatsen over een denkbeeldig moeras (lef, initiatief en leiderschap), quad rijden, survivalbaan en als laatste een ware STORMBAAN!!! Je weet wel, zo'n geval wat ze in het leger ook doen...­ GRUWELIJK ZWAAR! Maar ik ben gelukkig erdoor gekomen...­

Morgen de tweede ronde: karten in Eindhoven! Ook leuk en aangezien ik wel goed kan karten...­ We shall see!!! Moet wel om 8.­00 in E'hoven zijn...­ Das dus om half 6 opstaan!

29 november is de eerste uitzending op RTL 5...­ Dus allemaal kijken!!!!
Gefeliciteerd! Nu maar hopen dat je morgen ook doorkomt :)
Nee dus :( !!!! K.U.T.!!!!