Partyflock

Afteren!!!!

 
En wie gaat er na de matrixx naar zino???????
barbie en ik zeggen nooit nooit! ja toch he barb?
de zino begint echt een beetje af te doen, was nie echt veel aan afgelopen zondag....
nee? ik vonnet wel gaaf!! nog ff lekker verder stampen terwijl je eigenlijk al aardig verrot ben!
komt misschien wel omdat ik er voor het eerst was.
2 chiel: wij kwamen er vorig jaar bijna elke zondag, toen hong er nog een gezellig sfeertje, en waren er veel bekenden, maar nu is dat behoorlijk afgezakt. komt dus ook voornamelijk omdat er bijna niemand meer heen gaat van ons groeppie.
Ik vin ut ook nie meer so gezellig/stamp meer vandaar dak er nie meer kom

kuzz barb.
afgelopen zondag was het echt ruk. ben om 9 uur al naar huis gegaan. sorry moniqueje manon en ursula dat jullie met een ander terug moesten rijden. snap niet dat jullie het wel gezellig vonden
misschien een domme vraag maar waar zit die zino
Zino zit in Tilburg....
ik vond het ook wel leuk! maar waarschijnlijk ook omdat ik er voor het eerst was, maar ze draaide echtwel relaxed daarzo!
maaruh.....er zijn daar toch ook nog foto`s gemaakt?? of niet??%-) waar zijn die dan??
foto's van zino's????? nog nooit tegen gekomen!!!!
Zino benk nog nooit geweest.... Tilburg is ook een beetje uit onze richting... Eerst afterde wij in Wijlen de Lexion, en nu gewoon thuis en bij de benzinepomp hahahaha ;-)
Hoop dattie weer open gaat, de lex... Maar anders willik wel een keer daarheen assik iemand zo gek krijg om te rijden ;-)
nou ben gister in westzaan geweest maar als ik dat zo zag dan duurt het nog een hele poos voor de lex weer open gaat.... de hele achter kant ligt eraf...maar het is ook bijna weer zomer dus....Bloemendaal!!!!!!!!
toch foto's van de zino's!!!!!!!