Partyflock

Hans Teeuwen & Theo Maassen

 
Forumonderwerp · 19537
Wie o wie is hier fan van Hans of Theo???? Ik vind beide heren super. Kan haast niet w88 totdat ze nog s in ut T-ater komen.

Theo Maassen: ONDERKANT ZAK IS BOVENKANT BAK, DAT KLOPT ALTIJD.

Hans Teeuwen: Wat krijgen we GOTVERDOMME NOU!!!!

schitterende dingen.
Echt cool ja, de Vliegende panters zijn ook super COOOOOOLLLLLLLLL
Tralala.......geld :D
"ja ik weet nie waar die hem vandaan had, een IDENTIEKE bril gewoon!" "Sjaha, en hij had met anderen zitten praten, want op een gegeven moment stond ik in het park tussen de bosjes in, en daar moesten ze ook al niets van me hebben"

groetjes

DE plant.
ps. Dat dan weer wel, is nog niet in beeld opgenomen voor de video en vara .. helaas. Nog effkes wachten
"Zo'n dik vatsig wijf helemaal gek pompen op de plee! Lekker man!"

en

"Zijn dat handen? Dat zijn harken!"

whahahaha :D:D
Ow, papa is net zo groot als het huis?
lachen dit, kan uren doorgaan.
Zeg kaboutertje waar is je puntmuts???
ik ken eilijk geeneen van de hiergenoemde cabaretiers.
Maar wat ik lees bevalt me wel enorm :)
Kan ik er ergens wat werk van vinden ofzo?
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
SPOELEN MAARRRR
hahahaa
is dat dan weer wel van teeuwen al uit op video?
ik ben een super fan van hans teeuwen.
VOEL MIJ KEIGOED VOEL MIJ KEIGOED GIJ KUNT MIJ NIKS MAKEN VOEL MIJ KEIGOED VOEL MIJ KEIGOED SCHREEUW HET VAN DE DAKEN!!!!
laatste aanpassing
Hallo! ik ben Peter!
WAT peter????
Peter Pan!
Wat kom je doen?
Ja, ik zie je raam open staan en dacht kom ik wip ff aan.

Beestachtig deze humor.

MAG IK EEN BROODJE SHOARMA? MAG DA? EEN BROOODJE SHOARMA. VIND IK LEKKER JA! ondertussen vraag ik saus. MAG IK SAUS????
boo, booom, boooom....met takkuh!!! takkuh boom...
Hans Teeuwen rulezzz..
de jostiband!!! meneer van dijk...bereden politie..RUPERT!! allemaal master!
en allah vind alle nederlandse wijven hoeren
en....... daar heeft ie volkomen gelijk in!

en al die woestijnwijven die denken dat als ze een hoofddoek op hebben ze geen hoer zijn.

neehee, dan ben je een hoer.... met een hoofddoek op!!

gheghe
laatste aanpassing
Ik vind beiden echt SUPER:D:D.
Neuk het systeem van Theo Maassen is echt goed:D
En Hans Teeuwen is ook super, vooral dat stukje met die kabouter is lachuh....
Hee kaboutertje waar is je puntmuts!!!!
IK BEN GODVERDOMME GEEN KABOUTER!

Da's vast een kabouter die ut moeilijk heeft. Die ut niet kan accepteren dat ie 1 is. Hahahaha.

Nee, en dan Theo: SUPERBABE.....HEY, wat zit je te kijken man?...Onee, niks. WAT NIKS? Godverdomme hou me tegen, ik maak jou af man!
Henk van der Tillart, hahaha.

Heerlijke humor is dat toch.
Elk jaar zit ik bij elke nieuwe voorstelling van de beste van de cabaretiers op een van de eerste rijen.
In het theater is het gewoon nog beter.
vaak ook improvisatie.

waanzinnig.
soms denk ik als ik nog eens plotseling doodgaat,dan is het aan een hartstilstand in het theater:D
daar kooome de kabouters JOHEI, JOHEI daar kooome de kabouters....wel hondert op en RIJ...daar komen de kabouters....handjes op de rug...overlaaie met geschenke, daarom zijn ze niet zo vlug............

Werelds deze shit....kep een video van hanz teeuwen, uuuhmz......"hard & zielig"
And about the man with the longgg arms and the laaarge hands: Heb vaker gehoord dat t "ietsknijpenalsjebij­trandjekomt" ook klopt...
Tot dat kutmenneke kwamMet zn HAVODIPLOMA......
ah weetje alsje maar eerlijk bent he das belangrijk he alsje eerlijk bent recht door zee nergens doekjes om binde maarja! ja et kannie altijd he neeeeeeej helaas helaas helaas soms moeje gewoon ja eh rekening houwe maarja als t kan vinnik moeje gewoon eerlijk zijn moeje gewoon HUPPAKEE zegge wahje denkt maja das soms een beetje moeilijk he... laatst bevoorbeeld was ik bij vriende van mij een jonge en een meisje en die hadde net een kind gehad.. en die moeder laatmij heel trots dat kind zien en ik zie dat kind na man ik schrok me kapot! nee echt maar echt een hondslelijk kind weetje wel hondslelijk naja tuurlijk op zulke momente snap ik ook heel goed moeje gewoon zegge wahje denkt... hebbik ook gedaan he dus die moeder staat zo bij die wieg zo nou hans ehm tedeeem en ik kijk GATVERDAMME! wat un gedrocht! die lijkt wel 80! is net een soort gesmolte E.T.! beeeeeeeh schaam jij je niet kapot! ik bedoel ja jij bent ook nie mooi maar dit is toch werkelijk dahje zeg gatver! en tis maar goed dat moederliefde blind is anders hattie bij et grofvuil gelege hoor gatverdamme! bah bah nou je zal ziendat mensen je daarom respecteren want ze weten watze aanje hebbe maar dat softe gedoe man dat is et grote probleem hoe mensen kinderen opvoeden bev veel te soft man veel te soft die kindere die zijn strax weerloos ten dode opgeschreve die kinderen kunnen zich niet handhaven in een kei harde wereld weetje wel ik zou een goeie vader zijn weetik zeker ik zou een hele goeie vader zijn komt me zoontje bij mij papa papa ik heb een tekening voorje gemaakt... zuchtttttt ik sta uit het raam te kijke man!!!! wat tekening! wat is et laat s zien... pfffffffff wat is dit voor shit! ey loser wat tis dit! hier dit wat is dit? kijk dan wat zijn dit? wat wat zegje? hande?? DIT ZIJN HANDE!!! dit zijn harke ja en wat is dit is de zon neem ik aan ja waarom lachtie? de zon is een bal met lava lava lacht niet lul! sjonge jonge jonge ben ik dat? BEN IK DAT? oh ja papa is net zo groot als het huis! tuurlijk! och kijk en mama is kaal is niet leuk he mamas ziekte belachelijk make... zallik jou es wat vertelle? ik denk dat mama ziek geworde is door jou tekeningen! ja jij hebt geen gevoel jij bent een sadist ik zalje zegge papa en mama wilde helemaal geen kindere... en toen kwam jij en alles ging mis! ga maar naar je kamer maak er nog maar een! nou dit kind red zich want het is weerbaar snapje? is heel belangrijk ja maarje moet die kindere nie zo serieus nemen dah gezeik vandie kindere ook man... kijk papa zonder hande! ja man tis een driewieler flikker toch op man!
Whehehehe hansjuh ruless :p :)
HAHAHA... Wauzjuh, als ik m'n dag niet goed begin ga ik maar ff naar t laatste berichtje van je!!
Een na laatste... (jaja, t is nog vroeg)
hans teeuwen is held ja:D heb die nieuwe cd ook. hijs echt super!!
Whaha is goed Papillon ;) (K)
Hans Teeuwen rulezzzzzzz ik heb Hard en zielig de Breierdeik trui.........maar volgens mij is er nog een uit !?
Of wat dacht je dan van t jatten van die "schaal" die een jaar lang was "verdwenen", strakke actie toch!!!

Vooral als je daarna k nog eens in de serie All Stars speelt dat je daar in het stadion werkt BIJ AL DIE BEKERS ENZO

HAHAHAHA, lag echt in een deuk toen ik dat laatst zag....
Hans Teeuwen :

We gaan iets unieks doen.vanavond gaat hier iets gebeuren wat nog nooit gebeurd is. er gaat namelijk een zin uitgesproken worden die nog nooit is uitgesproken, nog nooit, door niemand in de geschiedenis van het univErsum. nou heb ik van jou een woord nodig: PIER. Dat is godverdomme een mooi woord. Schitterend woord! PIER Ok.

Hebben jullie zin om mee te gaan morgen naar die schitterende pier alwaar wij onze hengels in t water gaan gooien in de hoop dat we dan misschien een zeemeerminnetje kunnen opvangen , die niet alleen ontzettend mooi is en ook nog heel erg goed in de omgang, maar bovendien een schitterende manier heeft om allerlei ziektes op natuurlijke wijze te bestrijden, zodat de wereld voortaan door kan gaan zonder dat er ooit nog mensen ziek worden.

DAT IS NOG NOOIT GEZEGD :D UNIEK .

Hehe dies vet :)
laatste aanpassing
geweldig die gozers jah
ik kan er niet tegen en daarom lieve mensen hier in dit heerlijke kleine theater daarom vind ik het zo heerlijk om in keer in de week hier in amsterdam in mijn mokkem naar zon klein pitorisk literair cafe te gaan en dan ga ik naar zo nliterair cafe om daar te praten met ontwikkelde mensen. mensen met gevoel voor styl mensen die potverdomme nog eens een boek gelezen hebbe he en dan zit ik in dat literair cafe en ik luister naar de prachtige franse chaunsols en chebrel en pias hmmm en ik filosofeer wat met iemand naast me over allerlei onderwerpen over dit en over dat en over zus en over zo en we drinken een pilsje en ach kom ik neem er nog een... en et word later en later en we filosoferen en we filosoferen dan raakje in vervoering door de prachtige chaunsols en dan zo... rond een uur of 12 zo n lekkere dikkeschijf der helemaal gek pompen op de plee man HEERLIJK! heerlijk zo wap voorover duwen en dan wap die schwanz naar binne hengste in die natte la en dan maar ragge! zonder condoom! want condooms is waanzin je gaat ook geen duure eh eh tv kope en er een plastic zak omheen trekke ofwel? ja of naar en eh naar een heel mooi concert met oordoppen in dat doeje toch ook niet! of alsje alsje een heel duur paard gekocht hebt dan gaje toch ook nie zegge vanne: hehe stom paard of als of als een vriendje belt weetje wel een vriend beltje op en zegt ik kom zometeen langs met de auto en hij komt langs met de auto en je stapt in en hij neemt je mee helemaal mee naar duitsland in duitsland komje aan in munchen een enorme hal je gaat die hal binne in die hal daar is slage muziek meisjes in prachtige kostuums die dansen en bloemen overal en lange tafels en dan word er een pul bier voorje neergezet dan gaje der toch ook geen fotos vanje moeder in dat bier gooie... nou daarom bennik tegen condooms! net als de paus de paus is ook tegen condooms dus de paus en ik zitte op een lijn das fijn ik had et mettem erover toen zeidie hans als ik nix voel aan me lul dan hebbik kramp ik zeg ja paus jonge dat weetik toch ook allemaal niet man... nee maar dus zonder condoom he heerlijk zo n dikke dik vatsig wijf helemaal gek pompen op de plee man zo n vatsig wijf zo wap voorover en dan hard he van achter he dat ze met der kop tegen die plee deur aankomt zo POINK POINK POINK en dan goed hard ragge en dan die klamme dot vol blaffe met but! ach man das toch zo aangenaam he en soms bennik te zat om te pompen maakt nie uit laak me pijpe! is ook lekker door een dik vatsig wijf late pijpe! lekker man in zo n mooi literair cafe door een dik vatsig wijf late pijpe! heerlijk man en dan hoor ik dah geroesemoes op de achtergrond mulis, revis Mohahahaha sigaretje derbij beetje schijte ik zit der toch ja ja dat klinkt nou mischien heel sentimenteel maar ja ik ben een romanticus ik kan daar nix aandoen ik ben un gevoels mens en ik vind het verschrikkelijk als ik zie wat er in de wereld gebeurt man als ik zie die elende en die honger en die de manier hoe mensen met elkaar omgaan dan denk ik waarom? weetje wel waarom hoe kan et zo zijn dat de wereld nog steeds niet heeft geleerd en waarom kan het en soms dan denk ik ik wil niet meer langer weetje wel... ik ik wil niet meer in zo n wereld ik kan gewoon niet ik ik ik kan het niet langer HUPPAKEEEEEE ik ben er alweer over heen! whahahaha zo zeg ik zat ff helemaal stuk zagje dah ik stond hier zo maar in een keer schoot et door me heen! komop hans positief denke! heel belangrijk ik zal een mooi voorbeeld geven stel he je hebt een enorm huis met een enorme ruit uit het niets komen 14 noorse matrozen waarvan er eentje elmer heet en die kotst je die ruit vol moetje dan klage? moet je dan kniezen? moetje bij de pakke neer gaan zitte? ik zeg nee! je kan ook denken w8t es even de kans dat nu un klein kwetsbaar vogeltje denkt dat et door die ruit heen kan vliegen en zich te pletter vliegt die kans is kleiner geworde en dat is positief snapje en dan maakt et ook helemaal nie meer uit of die eene nou elmer heet of nie dat doet er dan nie meer toe is belangrijk posities denke altijd weetje t is een keuze t is een keuze weetje wel alsje een stoma heb je kan klage maar je kan ook denke ja maar ik krijg nou een hele mooie roze anus en das ook wel waar un mooie roze anus dat dan weer wel.
och mensen ik voel me zo sterk he ik voel mij zo ontzettend sterk en dan te denken he dat er ooit een leraar was op de middelbare school die tegen mij zei: hans met jou loopt et nog eens slecht af haha en et grappige is dat hij nou aids heeft en ik sta hier! whahahahaha bij jou loopt et slecht af moeje horen wie et zegt ehhh eh eh eh eh dus ik d8t laats vanneh kom ik bel em ens op whahahaha van dijk heete die haddik em aan de telefoon ha hallo met met met van dijk ik zeg eh kanje wat harder prate ik versta der geen ZAK VAN! eh eh eh eh eh eh ik zeg tis hier met hans teeuwe! ow ja ik herinner me jou nog et gaat goed metje he je hebt succes he ik zeg ja ik heb succes van dijk ach komop waar gaatet om in het leven? gezondheid is toch et belangrijkste of niet? whahahahaha ik zeg van dijk maar waarom heb jij toen tegen mij gezegt dat het slecht met mij zou aflope? hans dat hebbik nooi dat heb jij wel gezegt! van dijk hans hans dat heb dat heb jij wel gezegt van dijk! hans ah komop van dijk denk dat mijn geheugen op dit moment wel ff wat beter is dan dat van jou toch? hans ik weet et niet meer maar hans ik ben zo alleen iedereen heeft me in de steek gelate en me vriende zie ik niet meer me ouders schamen zich voorme en soms voel ik me zo slecht als dat ik denk mischien is et beter aahh w8t ff van dijk! ik ben geen maatschapelijk werker he! chou bom kop gehange word gek ja en kijk sommige dinge vergeet ik nie he ik bedoel eh eh eh dat vergeet ik nie ja ik bedoel ja ik weet niet eens zeker offeh ja of van dijk dat nou gezegt had maar iemand gewoon had dat gezegt weetje wel ik was slecht jongeop die middelbare school verschrikkelijk kwas heel slecht ik kan geen dinge onthouwe die mij nie intereseren die wille mijn hoofd nie in deh gaatnie kweetnie wat et is terwijl als ik iets mooi vind spannend boeit jonge dan sluuuurp zuig ik et op als een spons eg waar is geen enkel probleem een saxefoon solo van charley parker geen probleem let op padabaduwahpadaubuda­wawaapaduwawawadahda­nvrababbabavrababbab­bapadubudwaappadadap­hoppadupudubabapapap­aflapflapflapadieboe­pappapaadiebiepapdab­iewaba enz kijk das allemaal geen enkel probleem maar maar als ik me nu kan bedenke he wat wilde ze mij daar nou op die middelbare school leren? bev bev wilde ze mij aan me verstand brenge hoe bij biologie wilde ze me leren hoe bijna onzichtbare beestjes he zich ongeslachtelijk voortplante op de bodem van de oceaan WHO GIVES A FUCK? ik kom daar nooit! van die rare termen van die rare termen bij nederlands een onwelvoegelijkvoorna­amzetsel en bij geschiedenis datteh de gralamantius 6000 voor christus de gralamansius veroverde onder leiding van talbaks namangvanankankan blablabla ja maar ey ey je moet eigenlijk zo in de geschiedenis les zitte ik heb een hele goede tip als er mense zijn die nog op school zitte geweldige tip je moet zo in de geschiedenis les gaan zitte je moet pal voor die leraar gaan zitte he dahje em recht aan kan kijke en dan bij alles wat die leraar zegt zo zegge echt waar? serieus meenje dat nou? zow nou daar sta ik van te kijke! zeg eg waar??? soooooooow ey en das allemaal echt gebeurt? soooooow man das boeiend! ik hang aan je lippe ga door! soow zeg boeiend! boeiend! boeiend! boeiend! boeiend! boeiend! boeiend! interesant boeiend ey hoe weeje deh allemaal? boek waar is het boek eeeeeeey ja wij waren heel erg jonge wij ware heel erg op de middel bare school we haade owk een leraar en die zei heel vaak ja daar konnie nix aandoen maar die zei altijd eeeeeehhhm jongens kunne jullie eh kunne jullie eh en dat zeidie eh en dan zeg ik a en die jongens weer ie jongens kunne jullie eh, a, ie hahaha en der was ook een leraar onze leraar was op een gegeven moment in slaap gevalle hadde we met kabels zo ze handen bij elkaar gebonden weetje en toen hebbe we van zo n passers in ze nek gestoken totie helemaal dood was man oh oh oh ohh ja en dat kon in die tijd helemaal nog nie he nee een leraar doodsteke in die tijd kwamje nie mee weg kzalje zegge alsje in die tijd un leraar doodstak dan ware de rape gaar! dat wil zegge de spreekwoordelijke rapen natuurlijk he geen echte rape natuurlijk deh snapje he der zijn geen ehcte rape die gaar ware der zijn spreekwoordelijke rapen he das een uitdruking das een gezegde is meer om iets duidelijk te make zo n zegs wijze maar geen echte rapen natuurlijk dat snapje he geen echte rapen die gaar waren dat waren spreekwoordelijke rapen die waren gaar maar geen echte rapen natuurlijk dat doen we niet spreekwoordelijke rapen die wel die ware gaar maar de echte rapen natuurlijk nie tuurlijk nie d8te jullie dat et echte rapen waren??? tuurlijk waren dat geen echte rapen denk toch eens na dat kan toch helemaal nie man! echte rapen die gaar zijn op zo n moment op zo n moment dat kan toch helemaal nie man! dus die vent die vent die lig dan dood te bloede in een keer van ey rape kan toch niet man! dat zijn spreekwoordelijke rape! die zijn gaar! luister luister LUISTER! LUISTER! ik wil alleen maar zegge alsje zoiets flikte in die tijd dan hadje de poppen aant dansen dat bedoel ik! maar geen echte poppen natuurlijk neej poppen kunnen toch niet dansen man! die gaan ze wel laten als ze met een touwtje ken late maar alsje ze weg veegt dan oeh pff gebeurt er nix die poppe die kunne helemaal niet dansen der zijn spreekwoordelijke poppen dat overdagelijks helemaal nie erg figuurlijk ik bedoel luister die die rape en die poppe is van het zelfde lake een pak dat bedoel ik! maarja ja tis geen echt pak tuurlijk is dat geen echt pak! een echt pak nee tuurlijk wie maakt er nou een pak van lakens? wie? wie maakt er een pak van lakens? wie? wie? zou k zegge wie? de klu klux klan die wel! maar luister nee die hebbe er helemaal nix mee te make die worde der met de hare erbij gesleept met een spreekwoordelijke haren want dat kannie he dan moet eers die puntmuts af maar mensen denk nou toch eens na! mag ik ff wah zegge mischien dehs heel raar jullie denke dus die vent lig daar met 30 passers in ze nek kapot te gaan in ze eige bloed op dat moment denkt iemand zoude we nou eens ff wah rapen klaarmake meneer? hey hallo poppetjes wat zijn jullie leuk aant dansen hallo poppetjes och daar hebbe we de klu klux klan hallo gezzelig kom maar derbij puntmutse af bij de hare pakke dat kan toch nie man! alles moet ik uitlegge ik vind dat zo vervelend was allemaal in de jare 80 he met middelbare schooltijd wat een verschrikkelijke desenium! zat ik daar man in een of ander kraakpand dun jasje vol met principile buttons zat ik daar een lauwe cola te drinken en te geniete van de schitterende muziek van de jare 80! shout shout let it all out! if you are if i never let you down i m gonna run around of nog erger its the final count down tuutuuttuutuutu rrrrrrrrrrrrrr r r r der was maar 1 troost in de jare 80 voor mij hasj heerlijk ik jonge als ik hasj gerookt had echt gezeik van me ouders gezeik van leraren slechte punten op school geen meisje kunne krijge puiste allemaal leuk vond et allemaal lache maakt me geen fuck uit en ik weet nog de eerste keer he dattik eh jonge ik kwam thuis knetter stoned stoned als een aap en en enne ja om half 5 s ochtends kwam ik thuis en ik moes om 12 uur thuis zijn maar ja was ff een fiets rit van 20 minute maar haddik 4 uur over gedaan he ja man onderweg ik zag allemaal dinge schitterende boom boom boom boom un boom boom boom boom boom boohoom booohoom boohooom boom boohooom boom boooohooom met TAKKE! takke boom boom takke oh man zet ik me fiets tegen de garage stond ik voor et huis huiiiiiiiiiiis huiiiiis huiiiiiiiiiiiiiis huiiiiiiiiiiiiiiiiii­iiiiiiiiiiiiiiis huiiiiiiiiiiiiiiiiii­iiiiiiiiiiiiiiiis liep ik na binne komt me vader in ze onderbroek na benede lope waar kom jij vandaan?!!! ja pap dat weet niemand toch?ja ik bedoel waar gaanwij naartoe enne waarkome we vandaan ik bedoel eh ja ik vind et nogal lastige vrage die jij hier stelt! midden in de n8t! in je onderbroek weeje wel hoe laat et is? hey heje daar al aanged8t weeje wel hoe laat et is ehh rare vrage pap! pap paaaaaaaap paaaaaaaaaaap paahaaap papapapapappapaaaaaa­aaaaaaaaappapaa papa papapapappapapa pa pa pa papaaaaaaaaaaaaaah hm papaaaaaaaaaaaaaa hm pappaaaaaaaaaaaaa en mam mamamamamamamamamamm­amamamamamamamamamam­papapapapappapapapap­apapa papmam papmam in het huiiiiiiiiiiiiiiiiii­iiiiiiiiiiiiis nou pap ik weetnie wah jij doet ma ik ga na bed ik ben kapot!
Ik ben idd ook errug fan van Hansie Teeuwen..heb alle video's gezien en alle mp3's op mijn computer! Vind Rupert idd errug sterk: RUPERRRRRRRT..KOM NAAR BENEDEN RUPERRRRRT! Maarre waarom hoor ik hier niemand over BERTJE EN HENK??????????? Dat vind ik toch wel de meest masterlijke die hij ooit gedaan heeft. Kent iemand hem? Kan me zo ff niet indenken van welke film ie is.. Nou ehhh vet topic dit!
Excuses, ik bedoel dus voorstelling, niet film he ;P
Oh, Henk, ik wil dat je je omdraaid Henk.

Is van de voorstelling : Met een Breierdeck.

Op www.zwartkat.nl/teeuwen Is van alles te vinden over Hansju
Vind maassen net ff iets beter. Teeuwen kan af en toe beetje kinderachtig overkomen maar is zeker (y)

en ondankbare plant is wel 1 van de betere ja.
nee man HANS TEEUWEN ruleert opzeker over theo maassen..hans zijn humor is briljant..echt te koel voor woorden.
Zijn nieuwe voorstelling ''dat dan weer wel '' is ook meesterlijk!!!!

all time favorite '' kruik ''

dat verhaal is suuupervet
Volgens mij kan je Hans Teeuwen beter luisteren dan lezen! :)


"Dat tuig begint te spelen.... KUTMUZIEK!"
laatste aanpassing
HANS TEEUWEN:LEUKE DINGEN DOEN/JE EIGEN 5 KEER AFTREKEN DAN NAAR EEN HOER GAAN EN ZEGGEN DAT ZE D"R VAK NIET VERSTAAT.OF ERGENS BIJ EEN VERLATEN ZAND WEGETJE ACHTER EEN BOSJE GAAN ZITTE WACHTE DAT ER EEN AUTO AAN KOMT EN DAN EEN STEEN TEGEN DIE AUTO AAN GOOIEN/WAT FLIK JE ME NOU MAN/ DA WAS IK NIE JA DAT WAS IEMAND ANDERS DAT WAS EEN NEGER.
als rijpe kersen spattere de kabouters onder mij ledere zolen uit een! tada

arie en sylvetser ok super

Hoe spel je liefde ....... N E U K E N !
laatste aanpassing
1-0 voor de grote mens!!! whahaha!! Hansie rulezzz echt wel!!
Ik stem op Hanssie!
Maar Theo Maassen is ook we lache hoor, hij heeft bij mij een keer allerlei spullen gekocht, en heb hem lopen fokken:
"Hey ehm.. (naambordje kijken) Vincent, over die tv.."
"Ja Hans?"
"Argh, wijsneus, ik ben Theo Maassen, bla bla..."
"Op welke naam mag de bon komen te staan? Theo Teeuwen toch?"
"Bek houwe snotneus, anders kun je die tv op een plaats stoppen die weinig licht ziet" :D

en zijn voicemail ruled ook:
"Ehm, ja, ik weet nu ff niks te zeggen, ik ben zo druk enzo, dus ehm, ja, maak er wat van vandaag zou ik zeggen, doe je uiterste best, want ik kan je momenteel niet helpen omdat ik te druk ben met vanalles en nog wat of niks. Ow ja, dit apparaat waar ik nu tegen spreek is tevens een fax, mocht je er iets aan hebben"
Zo droog :D
was het een minister of was het een profeet of droeg ie soms een pruik?
mijn vader heeft een marcedes sport wagen en daar gaat hij elke dag mee naar ze werk, en laterrr word ik net zoals me vaderrrr rrrr rrrr rrr
Hans Teeuwen is leuk, maar...
Harrie Jekkers is much better!:p