Partyflock

Studente vermoord in Utrecht

 
Forumonderwerp · 19500
Het moet ook niet gekker worden ook.

-------------------------------------
In een studentenhuis in Utrecht is dinsdag het lichaam gevonden van een 25-jarige studente. De vrouw, die op de Hogeschool Utrecht informatica studeerde, is met geweld om het leven gebracht.

De moord werd ontdekt nadat bewoners thuiskwamen en merkten dat er iets niet in de haak was. Ze waarschuwden de politie. Deze zagen vanuit de tuin iemand liggen en sloegen een ruit in om binnen te komen. Daar troffen ze de dode studente aan.

Bewoonsters van het pand leggen een link met het getik wat ze maandagavond hoorden. Dit kloppende geluid kwam uit het pand van het slachtoffer en hield wel een uur aan. "Uiteindelijk hebben we uit protest zelf ook met een hamer op de muur geslagen en tenslotte hield het op. Nu weten we niet wat we er van moeten denken. Hopelijk wordt de zaak snel opgelost," aldus een van hen.

In de klas van de studente is de moord hard aangekomen. Vandaag wordt op de faculteit Natuur en Techniek een stilteruimte ingericht en een condoleanceregister geopend.
Eng hoor, gewoon in je eigen huis. Ben je zelfs daar niet meer veilig? Vraag me af of het een bekende is of gewoon een uit de hand gelopen roofoverval???
Als ze je willen 'pakken' doen ze het....dat blijkt hier maar weer uit !

Schandalig !
Lekker idee ook voor die ouders,dat je kind misschien nog een uur om hulp heeft liggen"kloppen"en gered had kunnen worden%)
Het waren niet haar ouders volgens mij, maar bewoners van dat huis. Ja je zal je heel lullig voelen waarschijnlijk en misschien zelfs schuldig. Maar dat hoeft niet, je gaat er toch niet vanuit dat er onder je zo'n drama afspeelt.
Bah eng man:S
Ik ben al iets van 2 weken alleen thuis mijn ouders zijn 17 dagen op vakantie, maar een week voor dat ze vertrokken stond er in eens om 3:40 een man bij ons in de tuin:S mijn vader werd wakker omdat hij de poort hoorden open gaan en keek door het raam maar zag nix dus hij liep naar beneden en toen hij de lamp in de tuin aan deed stond de poort gewoon helemaal open:S we hebben 3 sloten op de poort dus er is gewoon iemand in onze tuin geweest:s heel eng zo iets hij heeft waarschijnlijk mijn nieuwe scooter proberen te jatten maar die stond (gelukkig) goed opslot. maar stel je voor mijn pa was naar buiten gegaan en er was iets met hem gebeurt gewoon een heel eng idee:( nu ben ik al 2 weken alleen thuis maar elke keer als ik wat in de tuin hoor ga ik dus echt wel kijken hoor! echt eng:S
Bah :s Wat een enge verhalen allemaal.
Het wordt ook overal steeds gekker.
Ik vind het 's avonds niet eens meer prettig om alleen over straat te lopen om een uur of 11.
:( :( ZEER triest dit, studeer zelf ook informatica in Utrecht...
freaky...:(
Echt wel erg........
Eigelijk is het echt moeilijk om je voor te stellen dat dat soort dingen gebeuren....
Iedereen denkt toch altijd: "dat gebeurd mij nie"

En toch gebeurd het.............
Als ik al deze berichten lees over moord en verkrachting, word ik zo depressief!! Hoe kunnen mensen zo wreed zijn?? :@
Tsss...laatst zat ik helemaal naar de klote op de bank hoor ik de planken van de vloer kraken in de keuken, maar zo erg dat het de kat niet kon zijn!

Bleek uiteindelijk dat het wel de kat was die een stuk kaas aan het kapotknagen was.

Nog nooit zo geschrokken
tis toch erg joh dat in je eigen huis niet meer normaal
Krijg er gewoon helemaal kriebels van:S:S
Bah!!:kots:
Nee, ik moet gewoon elke donderdag van mijn oppaskinderen naar huis fietsen om half 11:S:S
Zou je toch extra hard gaan fietsen, ook al is het maar ruim 5 min:S