Partyflock

zillion

 
er word hier nooit over zillion gepraat wat is dat ???
...... let de laatste tijd niet zo op 't nieuws, maar daar was laatst toch een grote partij vuurwerk in de kelder gevonden ofzo en de toko is nu dicht? .... of was dat iets anders.... ??:|??
jah klopt het is al een half jaar dicht
maar het gaat weer open gelukkig
Ja, en er zou ook gehandeld worden.­
Das toch in Belgie...­nog nooit geweest...­leuk daar?
Tja Zillion is een tent waar je een keer geweest moet zijn, maar verder nie echt speciaal vind ik..­ Wel een hele mooi tent, maar muziek mag van mij harder daar!! Draaien ze naar mijn mening te Trancey.­
Jaja, Zillion is wel cool.­ Mooie lichtshow en acts, verschillende zalen maar inderdaad wel een beetje soft voor als je muzieksmaak meer richting hardhouse/ hardcore uit gaat.­
De bodyguard van de eigenaar heeft in zijn opdracht iemand dood geschoten, er lag teveel vuurwerk opgeslagen en het was algemeen bekend dat die toko opgezet was met drugsgeld.­
Nou lekkere tent dan...:(
:xtc: ik heb ff een vraagie :frusty: :vaag:
:xtc: waarom geeft niemand antwoord :bounce:
Ik zal even alle broodje-aap verhalen uit de wereld helpen.

De Zillion is de coolste club ooit gebouwd. Ben er een keer of 10 geweest, muziek is idd een beetje te trancy maar het schitterende geluid maakt veel goed. Sfeer binnen is geweldig, nooit 1 knokpartij gezien (komt o.a. door strenge deurbeleid)

Eigenaar Frank Verstraeten zit inderdaad in de bak. Op verdenking van moord, maar het enige bewijs dat er is is 1 telefoongesprekje waarin ie aangeeft 'dat het beter zou zijn als die gast zou verdwijnen'. Geen bewijs dus. Het lijk :) was trouwens een voormalig boekhouder, das wel verdacht natuurlijk.

Want, en nu komen we bij de kern van de zaak, de Belgische FIOD vroeg zich af hoe het kwam dat die zaak geen winst draaide de afgelopen 4 jaar, terwijl hij heel het weekend ramvol zat!!! Baas Frank (aka DJ Fou) was nogal een computernerd en schijnbaar had hij een heel geautomatiseerd 'fraude'systeem zodat volledig automatisch de belasting getild werd. Die computers worden nu onderzocht. Er wordt een bedrag van 50 miljoen euro genoemd wat de staat nog te goed zou hebben.

Er werd inderdaad een flinke partij vuurwerk (150 kilo) gevonden onder de dansvloer, iets wat daar natuurlijk NOOIT had mogen liggen.

Leuk weetje: De Zillion is gebouwd door Frank omdat hij ooit in elkaar is gemept door portiers van een andere club. Toen zei hij: 'ik bouw mijn eigen club wel'. Gefinancierd door de verkoop van zijn eigen internetbedrijf.

Zo nou is iedereen weer op de hoogte (Bron. Volkskrant en De Standaard)
zillion rulezzzzz zowiezo! keer of 35 geweezt
en tja de muziek iz in het begin wel anderz geweest echt keihard harder dan hmh of waar dan ook !!!!!!!!!!! trillende trapleuningen rinkelende glazzzzzen die bazz moet je niet horen maar VOELEN en puin weet waar ik het over heb.­!! 19 jan weer open en daar ben ik zeker bij!
en wat betreft dat vuurwerk wat daar opgeslagen lag!!

iedereen wil tog altijd en knal feest!?!?
en dat kompenseerd dan weer de trancy muziek !! jah tog??
Hee Tonym hoe kom je erbij dat ie 19 jan weer opengaat?? Kan dat nergens vinden op zillion.­be
Tis dat het zo ver weg is voor mij, anders was ik wel is gaan kijken (als ie ooit weer open gaat ofcource :D)
staat/stond op web van zillion voordat er vraagtekens stonden.­!!!!!! en blijf daarom de web af en toe checken.­!!ik ken ook mensen die de eigenaar (frank v.­) dus kenne en een klein beetje op de hoogte zijn van de gang van zaken
Pfff gelukkig hoef ik niet te wachten in de rij buiten, tjonge dat duurt minstens een uur ofzo voordat je binnen bent!!! Met bepaalde lui kom ik er via de vip er gratis in :-P Maar ja ik kom er toch haast nooit meer, maar als ie weer open gaat ga ik toch maar weer eens een kijkje nemen daar!! Weet je wat me trouwens opvalt in België hoef je tenminste niet aan de bar drankjes te bestellen daar lopen tenminste personeel rond die jou bestellingen opneemt, dat scheelt een hoop wachttijd!! Vooral in de Zillion lopen mooie vrouwtjes rond met zo'n handig aparaatje waar ze jouw bestelling in kunnen toetsen. Dat moeten ze hier in Nederland ook meer gaan doen!!
zillion rules kwa allez egt gewoon!!
ik vind het maar kut dat zillion weer niet open gaat....­en het is er beter dan waar dan ook ...­