Partyflock

Uitgaan in NL

 
Forumonderwerp · 19494
kzit met het volgende, ben dus Belg ter info.
En normaal ga ik enkel weg in Belgie, Duitsland en Frankrijk.
Maar m'n maten en ik zouden dolgraag eens in NL willen weggaan, enkel zitten we met het probleem dat we vrezen dat er nog iets te veel 'echte gabbers' rondlopen in NL, en laat dat nu net iets zijn dan geen van ons afkan.
Met echte gabbers bedoel ik dan die kaalgeschoren koppen met hun aussies en lonsdales en die typische blik, je kent ze wel.
Ik weet wel dat er ook normale gabbers zijn, the usual partypeople, maar wij zitten dus met het vooroordeel dat er iets te veel sfeerverpestertjes rondlopen in NL.
Ook de vele berichten over verschillende vechtpartijen bij disco's en feesten in NL schrikt ons ietwat af.

Pas op, dit is niet als belediging ofzo bedoeld, maar ik wou dus vragen wat er eigenlijk van waar is?
We zouden echt wel 'ns naar NL willen gaan, jullie hebben grellig veel feesten, maar vrezen dus een beetje voor het bovenstaande.
Please prove me wrong :)

shit, verkeerde plaats, admins, pls delete die in algemeen ff als je wil, en as je niet wil ook :P
Nah het valt allemaal wel mee met die agressie , als juh zelf maar normaal doet ..­
nou overal heb je rotte appels! maar ik vind het reuze meevallen met die agressie... op feesten merk ik er bijna nooit wat van, tuurlijk gebeurt er wel eens iets, maar dat kan overal.. dus kom nou maar gewoon s in nederland feesten, it's really cool :)
Niet naar gabberfeesten gaan dus...­

Moet zeggen dat dat soort feesten de laatste jaren toch al in de minderheid zijn en dat er op de meesten feesten en in clubs/discotheken geen hardcore gedraaid wordt.­ Informeer gewoon naar de style van muziek als je iets op het oog hebt.­

Zelf ga ik alleen maar naar Trance Feesten en als ik je 's wat wilt weten hierover, stuur dan ff een pb naar me of kijk op onze site www.­the-syllie.­tk

Good luck..­!!
je hebt af en toe van die figuren die zo een feest verpesten maar dat is heel minimaal.....uigaan in NL is great :D :D :D :bounce: :bounce: :bounce:
2 Syllie> Niet alle Hardcore feestjes over een kam scheren, want ik ga sinds maart j.l. weer naar hardcore feestjes en ik moet zeggen dat het mij reuze meevalt met de agressie. Jammer natuurlijk wel van die mensen die het verzieken, maar ik vind dat je die overal hebt. Wat voor muziek stijl dan ook.

En 2xD ik vind ook dat het uitgaan in NL echt super is. Als je zelf geen problemen maakt is er meestal ook niets aan de hand. Uitzonderingen daar gelaten natuurlijk! En tegenwoordig is er ook voor elke soort house wel een discotheek of feest..... Ik zou niet kunnen kiezen als ik jullie was. (k)
Als Belg en hardcore-fan zou ik niet naar Nederland gaan, want de hardcore-scene van weleer is niet meer.­ Het aantal feesten is ook drastisch minder wat eigenlijk alleen maar beter is voor de scene, want het betekend uiteindelijk dat quantiteit achteruit gaat, maar kwalitatief gaat het zekers vooruit.­
Als je nog van andere muziekstijlen houdt behalve hardcore wil ik je best wat leuke plaatsen adviseren!
Euhm, ik hou helemaal niet van hardcore :|
Techno en hardtek is mijn ding, maar we vrezen dus dat het daar even er gesteld is.
Mja, heb het topic beetje verkeerd verwoord blijkbaar :)
Maar wat is er dan zo allemaal aan te raden in NL?
Impulz?
Techno...hmmm ga eens naar off-corso in Rotterdam, superrelaxde tech-house & techno wat er gedraaid wordt.
Las Palmas zelf nog niet geweest schijnt een hele mooie tent te zijn en de muziek is ook prima.

Impulz? Ja daar draaien ze techno en de brabanthallen zijn best oke. Maar als ik Belg was en ik hield van Techno...MAN dan ga je toch naar ILT of zie ik dat verkeerd??? :)
Devastator : daar ga ik al 4 jaar naartoe man ;), heb me trouwens ingeschreven om op 01:00 samen te komen met de PF people, wil jullie wel eens ontmoeten. Dus als je een graatmagere kerel ziet afkomen met redelijk lang haar, it's me :D

Maar ILT is slechts één keer op 't jaar eh, verder ga ik ook naar alle Kozzmozz fuiven en regelmatig in Duitsland en Frankrijk dus.
Kwil het wel 'ns proberen in NL, moet ik wel m'n maten kunnen overtuigen. Anders kan ik misschien wel is afspreken met enkele PF-people. Iemand zin om gids te spelen voor een groep Belgen? :D
2XD gewoon keertje in NL uitgaan maar dan wel een groot feest en niet een discotheek ofzo

Misschien is extrema iets voor jou is niet zo ver.
Belgie - Eindhoven :D
laatste aanpassing
To Viv; zei ik wat negatiefs dan :bloos: Enigste wat ik zei dat als je geen gabbers wilt tegenkomen dat ie niet naar gabberfeesten moet gaan... ik zeg niks over sfeer of agressie.

Maar to 2xD: misschien is Awakenings wel wat voor jou???
Haha en Fauna & Kozmoz werd dan nooit gereld..

Kwam eerst elke week in Club X, mocht er niet meer binnen. Toen elke week naar de Kozmoz. Maar moest dicht ivm. de vele relpartijen daar.
En toen allemaal naar de Fauna. Totdat het daar ook dicht werd gegooid.. :(

Allemaal in belgië dacht ik zo.. En sja overal waar je komt heb je vechtpartijtjes.
Vind zelf trouwens wel dat het in NL een stuk minder is geworden de laatste tijd. Of ik let er allemaal niet meer zo op..
Gewoon schijt eraan hebben en je feestje er niet door laten verpesten. :D
Als je techno wilt moet je gewoon naar Awakenings gaan, betere feesten bestaan er mijn inziens niet. Super sfeer altijd.

Zowiezo heb ik eik nooit last van aggressie enzo, en de mensen die jij beschrijft die je niet wilt zien, heb ik nog nooit op een technofeest hier gezien. Op andere feesten wel, maar dan nog zijn ze vaak eik heel lief hoor :)

maar als je techno wilt heb je deze za Intergrate in Den Haag, volgende week ehb je Focus in Zaandam (zitten alle gabbers op TD, hoef je niet bang te zijn die tegen te komen :) in nov heb je de 23e Awakeings en de 30e Teqnology
Voor line ups enzo meot je ff agenda checken.

Maar misschien is een van die feesten wat voor jou en je vrienden. Zijn nog zat andere feestjes, maar moet je forum maar ovor in de gaten houden
BB : ik bedoel de Kozzmozzfuiven, ik heb nooit van disco Kozzmozz gehoord eerlijk gezegd... :|
En op de Kozz's dat ik geweest ben is het tot nog toe nooit echt rel geweest, wat woordenwisselingenn maar de security kwam steeds vlot en vriendelijk tussenbeiden. Denk dat het Impulze word trouwens :)
En Club X is van voor m'n tijd, ook niet echt m'n ding ;)
2xD> Hardcore feesten in NL vallen wel mee ...
de hardcore feesten in belgie zijn daarentegen niet echt zo leuk maar als dat ze waren.. loopt veel te veel meeloop volk daarow... (n)

hoor vanuit alle hoeken wel dat er goeie Techno feesten worden gegeven

TeQnology is trouwens wel een goeie aanrader (y)
2xd : Heb het ook niet over Kozzzmozzz
Maar gewoo Kozmoz. Ouwe hardcore tent vlakbij Club X...
Weet niet meer precies waar het lag... :S
Maarja merk wel dat je nieuw bent in de scene :S

Hybrid : Hardcore feesten in Belgie zijn idd :kots:
Ze lopen daar allemaal in adidas?? En allemaal gozers die op vrouwen schoenen lopen?? Allemaal van die Buffalo's... :S
laatste aanpassing
Ik maakte maar een grapje, Syllie. Dat witte gij toch wel!!!!!!!!! We moeten elkaar niet zo serieus nemen.. (k)
laatste aanpassing
Bwa, nieuw, ben eerste keer naar ILT geweest 4 jaar geleden. Van dan af om de 4 - 5 maand weggeweest en de laatste 3 jaren steeds frequenter, tegenwoordig minstens 1 keer per maand.
Ik mag m'n brains niet te veel verneuken want het is het enige dat ik heb waar ik geld mee kan verdienen ;)
Maar ik geef toe, ik volg al die dingen eilijk niet, ik heb gewoon m'n favo disco's en fuiven waar ik altijd naartoe ga, en voor de rest ga ik lekker mee flippen met m'n maten, ik zie wel waar ze me naartoe gidsen. Idem met DJ's eilijk, ik ken er wel wat, maar ik kan je echt niet zeggen welk liedje van wie is bv, interesseert me ook niet. I just Love Techno!!!! :)
Hardcore vind ik te eentonig eerlijk gezegd, maar hey, ieder z'n smaak.
Maar Awakenings en Impulze zie ik wel zitten, ze zijn enkel te snel na elkaar voor mij. 't zal Impulze worden I guess :)
2xd als je van techno houdt kun je gerust in nederland uitgaan.­ De mensen die jij bedoelt zijn in mijn ogen alleen aanwezig op hardcore en hardstyle feesten.­ ben zelf nog nooit bij een vechtpartij betrokken geweest op een feest in Holland en ga nu al 3 jaar naar hardhouse / hardstyle / techno feesten.­

Try Awakenings is eind deze maand volgens mij.­ Op techno feesten komen bijna alleen maar liefhebbers en geen ruziezoekers.­ Op andere feesten ook niet maar je begrijpt wel wat ik bedoel.­
Die mensen die jij beschrijft komen meer naar de Hardcore en Hardstyle feesten. Dus als je die sowieso niet tegen wilt komen, moet je niet naar dat soort feestjes gaan.

Op andere feestjes kom je bijna niet/geen Lonsdale ed tegen.

Goede technofeesten: Awakenings en TeQnology :)

Oh, en op hardstyle feesten valt het ook nog mee. Qlubtempo afgelopen zaterdag weinig (eigenlijk geen) agressieve mensen gezien. Maar dat komt ook door het deurbeleid van de Hemkade geloof ik.
laatste aanpassing
2XD ga dit weekend naar Extrema :D Dave Clarke, tiesto en nog andere toppers :D
2 Alex
Teqnology is zekers goed feest, maar komt in mijn ogen nog iets te veel q-dance publiek op af die het hele jaar hardstyle aanhoren en dan heb je dus weer dat publiek waar het in dit topic over gaat.­