Partyflock

Dilema, Help me..

 
Forumonderwerp · 19392
ik heb echt een zwaar dillema....

ik heb een maand of 2 weer met m'n vriendin... het is een tijdje uitgeweest maar we zijn weer bij elkaar gekomen... nou gaat het de laatste tijd nie echt goed en heb ik niet meer gevoel van verliefheid, ik kan nie echt zeggen dat ik van er hou..... ze is echt stapelgek op mij... maar ik ben gewoon anders... ze is echt supermooi maar ook heel onzeker, ze is snel kwaad en vertrouwt me niet als ik met mijn vrienden uit ga.... ook kan ik tijdens het uitgaan geen 5 min van haar weg want dat heb ik zowat ruzie ( ok beetje overdreven maar je snapt het wel)... ik zoek meer iemand die net zo gek is als mij en gewoon een feestjuh bouwt ook wanneer ik ff weg ben... ik heb via internet een meid leren kennen waar ik gelijk voor viel.. ze heeft zo'n lief koppie waarvan ik gewoon smelt...... en ik heb haar nog nie in het echt ontmoet maar we hebben wel gebeld, gesmst en gechat en het klikt gewoon naar mij gevoel... ik weet niet wat ik moet... ik weet cker dat ik mijn vriendin toch ook wel zal missen als het uitgaat maar de vorige keer was dat toch het gemis van een vriendin hebben en geen sex( hoe dom dat ook klinkt maar het is gewoon zo ) maar ik zie niet echt een toekomst in ons 2-en.. het meisje wat ik heb leren kennen is meer zoals mij... en ik begin gewoon verliefd op haar te worden en ik wil haar dolgraag ontmoeten... wat moet ik doen??? heeft iemand dit al eerder meegemaakt??? wat kan ik het beste doen???

TELL ME WANT IK WORD GEK VAN MEZELF!!!!!!
Hoop niet dat je Freundin lid is van Flock.
of vriendinnetjes van je vriendin
Nou, in ieder geval niet je vriendin aant lijntje houden...
Als ik je verhaal zou hoor kun je dat het beste uitmaken en dan verder gewoon kijken hoe het met dat andere meisje loopt..
Je kunt niet eerst met dat andere meissie afspreken, kijken of het klikt, en als het niet klikt alsnog bij je vriendin blijven omdat je niet alleen wilt zijn ofzo..
Dat zou gewoon ontzettend sneu zijn, sim-pel!
tja.... it's up to you!
Ik ben het helemaal met Janniej eens.
Je denkt dat je valt op dat andere meisje, dus moet je het uitmaken met je vriendin en haar niet aan het lijntje houden.
Het is rot, maar aan het lijntje gehouden worden nog veel rotter.
Wees dus gewoon eerlijk tegen haar en jezelf.
Sterkte met je beslissing.
janniej en angelique bedankt!!!! ik ga met mijn vriendin praten, ga er ff heen, is altijd wel lastig want ze woont best ver van me vandaag! echt een kutdag gehad vandaag kan geen beslissing nemen:vaag:
hey tribute sterkte ermee... ik heb ook gekloot met m'n vriendin en kan me je situatie goed voorstellen..... ik denk dat je vriendin veel op die van mij lijkt.. zelfde innerlijk dan....
STERKTE(Y)
hey...k denk dat je zelf al weet wat je moet doen...eerlijk zijn tegen haar ...als je het5 nu zegt doet het wel ff pijn maar over een tijdje ook ...miss nog meer. en als je zulke gevoelens hebt voor een ander meiss dan denk k haast dat dat andere nie meer goed zit..maar veel succes!:)
ps ; niet denken dat je haar zzeer doet maar je hebt zelf ook een klote gevoel...kies voor je zelf:d
Als je niets meer in die relatie ziet moet je het uitmaken en haar eerlijk vertellen waarom.

Dat je nu zo "bezig " bent met een ander vind ik een beetje oneerlijk ten opzichte van je vriendin.
Misschien merkt ze wel dat jij niet echt meer verliefd bent etc. Dan kan ik me voorstellen dat ze nogal onzeker is..

En je kunt nu misschien wel denken dat dat meisje net zo is als jij zelf, maar je kent haar nog niet in het ecth dus hou wel in gedachten dat ze in het echt heel anders kan zijn. Je kunt jezelf altijd mooier maken en liever met woorden dan je in werkelijkheid bent.

Nou ja succes dr mee :) En wees eerlijk tegen je vriendin. Ik hoop voor je dat dat meisje net zo is als jij denkt/hoopt dat ze is :)
Ik vind dat je nu al fout zit....door met dat andere meisje te bellen.....smsen.....contact hebben dus....

Je bent al met iets anders bezig....terwijl je nog een vriendin hebt.....
Zorg eerst dat je het 1 afhandelt (om het zo maar te zeggen) voordat je je gaat verdiepen in iemand anders.......
Als ik jou was dan zou ik het voorlopig ff op de hand doen.
daar weet jij alles van ;-)
That's how it feels to be human, my friend!

Situatie ziet er simpel uit, wordt natuurlijk wel beinvloed door emoties.

Joh, een relatie moet van 2 kanten komen.

Geen relatie is beter dan een relatie waar je je niet lekker bijvoelt!

Succes!
tsja ik ben het helemaal eens met janniej,want het is lullig om iemand aan het lijntje te houden en ja misschien klikt het wel beter tussen jou en dat andere meisie wat je hebt ontmoet.
nou veel suc-6!!!(K)
lees je verhaal nog een keer en kom dan tot de conclusie dat je weet dat je het uit wilt maken maar gewoon de stap nog niet durft te zetten...
Hoe is het afgelopen ??!

:p
Ik denk dat je beter ff met je vriendin kan praten en dat je niet zoveel meer voor haar voelt... wees eerlijk...ga natuurlijk niet alleen maar negatief lopen praten of het is niet jouw schuld blabla... Maar wees gewoon eerlijk dat zij niet de het meisje is waarmee je een toekomst op wil bouwen.

Het zal voor haar zeker zwaar aankomen en hou daar ook rekening mee... het gaat niet alleen om jouw gevoelens.

Ander advies stort je NOOIT van de 1 op de andere relatie... mocht je met dat andere meisje verder willen, bouw het rustig op...


sterkte en succes
ik zou maar eens goed met je vrouwtje gaan praten, en duidelijk zijn. heb je allebei het meest aan. en dan nog wat,,, het wil niet zeggen dat als iemand heel erg hetzelfde is als jij in denken, dat het dan zo een succes wordt, zou ook tegen kunnen vallen op den duur, het kan juist heel leuk zijn als je allebei geheel verschillend bent, maar als je echt niet meer verliefd bent moet je haar niet aan het lijntje houden

succes
Eerlijk tegen haar zien. Dan kan je elkaar straks nog recht in de ogen kijken. Maar ik zou niet haar inruilen voor een ander, die je eigenlijk nog niet eens kent. Oke het klikt, maar kom eerst tot rust en denk goed na wat je wil. :)
Ik ben het voor een gedeelte met goudlokje eens...eerlijk zijn, dat moet je zowiezo zijn om elkaar nog eerlijk in de ogen aan te durven kijken...kan er zelf echt niet tegen als iemand niet eerlijk alles verteld en dat je later achter de "ware" waarheid komt...maar daarentgen ruilt hij haar niet zomaar in, hij geeft zelf aan dat hij geen "goed" gevoel meer heeft bij haar, en merkt dat hij verliefd wordt op dat andere meisje, die qua interesses beter overeenkomt met hem, dus...go man!!!! :D

Wil wel weten hoe dit afloopt...