Partyflock

xtc thuis leuker.

 
Forumonderwerp · 19259
Mischien een beetje een vreemd topic maar toch start ik 'm maar!
Ik vind eerlijk gezegd mdma alleen maar echt leuk/lekker thuis!
Als ik op een feest ben en ik heb xtc gehad dan vind ik de mdma "trip" wel leuk maar eigenlijk ga ik dan alleen maar de hele tijd wat lullen en wat rondlopen, dansen enzo is er helemaal niet bij.
Het vervelende daaraan is dat je eigenlijk niks "waardeert" wat er dan gebeurt.
Kijk als ik nuchter op een feest ben en (bijv) Chris Liebing begint te draaien dan ga ik helemaal uit m'n dak en waardeer ik de betreffende dj ook heel erg maar als ik onder invloed van X ben dan boeit het me niet of Chris liebing , de Paus of jan lul achter de draaitafels staat omdat ik dan gewoon niet geinteresseerd ben in de muziek enzo, oftewel teveel impulsen tegelijk (uiteraard veroorzaakt door X!)
Wat ik dus wil weten is of er meer mensen zijn die het liever thuis doen en niet op een feest omdat het normaal zo schijnt te zijn dat als je vaker op feesten xtc gebruikt je het feest minder leuk vind zonder xtc, terwijl dat bij mij juist omgekeerd is!

GreetX Chris & Inge
Nee dat is op zich niet zo vreemd ik pak op feesten liever een beetje pep en/of alcohol, en thuis weer liever pillen of alcohol.

Maar het hangt ook af van de instelling die je zelf hebt. Ik weet iig zeker dat ik op een ECHTE pil met een goede dosis MDMA ook gewoon goed kan dansen.
Dat verschilt per persoon denk ik. Ik waardeer alleen nog maar de muziek, en ben alleen nog maar aan het dansen:) een lulkick of zoiets heb ik nog nooit op een feest gehad(heb ik alleen na een feest)
laatste aanpassing
Euhm "Bla" ik heb ECHTE pillen dus niet een of ander speed pilletje.
Ik test ze sowieso met ez test en ez test extreme en een van de twee keer laat ik ze labtesten dus ik weet dat het vaak pure mdma of bijna pure mdma is dus daar ligt het niet aan.

GreetX Chris & Inge
lulkick krijg ik ook altijd .. maar toch zwaar uit me naat en .. ik kijk dan echtwel op welke dj ik uit me naat wil gaan ;)
Alleen op feesten voor mij hoor
onder invloed van pillen ga ik me juist heel erg consentreren op de muziek en op wie er draait. praten ga ik er al helemaal niet van. meestal sta ik 10 meter van het groepje af me wie ik mee ben.
maar thuis is het ook zeker wel lekker. alleen het allemachtigge comentaar wat ik vak van vrienden krijg als ik thuis slik is wat minder!
Dan ligt het aan je instelling denk ik.

Het blijft toch een tripje.
je hebt wel gelijk chris

ik heb t EEN keer thuis genomen ,en t voordeel daarvan was dat ik helemaal tot rust kwam,omdat ik niet met die stampmuziek bezig was.

op een of andere manier kwam die pil ECHT tot zijn recht.
je kunt rustig denken en alles valt dan op zijn plaats en je hebt meer tijd om van dat lekkere gevoel te genieten.
laatste aanpassing
Pillen op feessies gebruiken blijft leuk, alleen "thuisgebruiken" vind ik persoonlijk lekkerder. Alleen al vanwege het feit dat ik dan van niemand iets hoef aan te trekken en dus ook bijv. kruipend naar de wc toe kan gaan (als ik het weer 's te bont gemaakt heb;p), zonder dat ik vreemd aangekeken word..
Op feessies moet je je toch iets meer beheersen dan thuis. Daarom heeft thuis mijn voorkeur!!:D
Verder kun je thuis veel fijner relaxen..! (alleen staat de muziek niet zo hard..:S)
laatste aanpassing
Hehe eindelijk wat medestanders :-)
"toevallig he??" ; wat jij zegt zo denk ik er precies over het komt dan idd beter tot z'n recht!!!

2 The ender; Kijk mn vriendin en ik doen het maar eens in de twee maanden (p'tjes dan he :-P )
maar thuis is idd gewoon relaxter en je kunt gewoon doen wat je op dat moment wil en (heel belangrijk!!!) je hebt altijd koel fris water, dekens, telefoon, vitamines etc gewoon bij de hand en omdat je dat ook beseft tijdens zo'n tripje wordt ie gewoon nog relaxter!!!!

GreetX Chris & Inge
2 Chri$$$-> Precies, zo denk ik er dus ook over!!;)
Alleen al het besef dat je alles bij de hand hebt (ook wc-papier om niet te vergeten!) maakt het al een stuk relaxter dan anders!
En je kunt natuurlijk ter plekke gaan sexen als je dat wilt...aangezien ik daar met p'tjes normaal gesproken wel zin in heb;p:D!!!

Grtz, Sander!
laatste aanpassing
En thuis kun je ook dingen doen waar je op dat moment zin in hebt, Een beetje tekenen of computeren... Of gewoon helemaal niets, zonder dat er mensen aan je vragen of je het wel naar je zin hebt.

Maar doe mij maar pep op feestjes. Vind ik toch veel beter! (y)
Hehe "The ender" dat laatste wilde ik dus ook net kwijt, ze zeggen vaak dat je 'm niet omhoog krijgt met mdma maar daar heb ik idd ook nooit last van ;-)

2 viv; ik gebruik behalve mdma alleen af en toe ghb ik doe nooit speed en coke etc das niet mn ding.
Volgende keer op een feest ga ik gewoon voor cola!

GreetX Chris & Inge
Ben ik het wel mee eens. Alhoewel ik het nooit zo vaak thuis gedaan heb en wil doen omdat dan de drempel weer zo laag wordt om het te nemen thuis. Maar ik vind het ook niet altijd beter op een feest waar ik echt voor de DJ of muziek kom... T gaat allemaal langs je heen en als je de volgende dag wakker wordt weet je me god niet meer hoe die nou draaide. Ja je vond het goed, maar kwam dat niet door de xtc :S ;) En idd t lood lijkt zowat in m'n schoenen te zitten en ben de hele tijd aan t 'spacen' maar echt lekker dansen en in de muziek opgaan is er niet echt bij. Vandaar dat ik het alleen op een feestje doe als ik niet echt voor de DJ's kom. Verder vind ik een kleine hoeveelheid ghb wel lekker werken... kan goed dansen en kan me ook nog wel wat meer herinneren de volgende dag:)
2 Chri$$$-> Hehehe, sterker nog: het duurt bij mij meestal juist een tijd voordat ik 'm weer omlaag krijg..!;)
(en nee, de p'tjes die ik gebruik zijn geen Viagra:D)
laatste aanpassing
Grappig dat je dat zegt Chris. xtc is in eerste instantie ontwikkeld als afslakmiddel, maar al snle werd het gebruikt voor therapeutische doeleinden. omdat je er zo open van wordt. Gezien de bijwerkingen bleek dit te heftig voor psychotherapeutische settings, en kwam het middel terecht bij de Baghwan-beweging. Zij gebruikten het ook altijd in een relaxte omgeving, om met elkaar te praten en te mediteren.

De bekendmaker van MDMA, A. Shulgin, heeft in verschillende interviews aangegeven dat hij niet begrijpt dat mensen xtc gebruiken als ene partydrug. Dat hij het meer ziet als een sociaal middel dat je gebruikt in een veilige vetrouwde omgeving, met mensen om je heen die je kent, dat het dan pas zn uitwerking kent...

Ik ben het met je eens dat het een totaal verschillende werking heeft op een feest of thuis. Ik ging ook nooit zo voor de energie die ik kreeg van xtc, daarvoor neem ik liever een iets veiliger middel zoals een glaasje RedBull. Het was juist de empathische kant van het middel dat me trok en ik was ook een thuisgebruiker. Nu ben ik inmiddels gestopt met MDMA, maar kan me goed voorstellen wat je bedoelt!
laatste aanpassing
Wederom een mooie uitleg door WJ thanx & Respect 4 that!
Tja ik denk dat het "empathische"(C. by WJ :-) )
ook hetgeen is wat ons eraan interesseert.
Ikzelf hou sowieso niet van een energie gevoel in een pil hoe meer space hoe beter!
Daarbij wel opgeteld dat we het maar zeer zelden doen ongeveer een keer per 2-3 maanden (we waren eigenlijk gestopt maar het blijft toch nog TE interessant)
2 nikita; wij doen het nu eigenlijk alleen maar thuis en de drempel is er niet lager door geworden.(dat zit gewoon tussen je oren!)

GreetX Inge & Chris
Maar de drempel om het te nemen ligt voor iedereen anders. Ben zelf ook niet zo heel bang dat het bij mij gebeurt, ben er niet zo gevoelig voor om het dan steeds thuis niet te kunnen weerstaan, maar je weet maar nooit... Wat niet is, kan nog komen en probeer juist iets te mindere:) En sowieso slik ik al bijna helemaal niet meer. Maar vind het idd veel relaxer thuis. Dan komt dat spacen ook meer tot z'n recht dan dat je dat op de dansvloer staat te doen...

En idd WJ zoiets had ik ook eens gelezen dat ze het als een therapeutisch middel gebruikte om mensen te laten praten.
vraagje aan wackiejacky

jij zei dat alexander shulgin de uitvinder was van de xtc.
klopt dit wel?
want ik heb ergens gelezen ,dat xtc al rond 1890 ontdekt werd ergens in duitseland.
ik gebruik op feesten maar ook gewoon thuis op een vrijdag ofzo. ik vind het allebei lekker maar thuis krijg ik die lulkick wel en op een feest niet want dan ben ik meer met de muziek bezig!! eigenlijk vind ik het allebei best kicke. :) :)
:S ik heb ooit 1x een halfje genomen @ home ... ik dacht dat ik gek werd :S
To toevallig he?: In 1898 werd in een laboratorium (van geneesmiddelenfabrikant E. Merck) idd voor het eerst een stof samengesteld die we tegenwoordig xtc noemen. In 1912 vroeg men daar patent voor aan, maar voor zover bekend nam E. Merck de stof nooit in productie. Eind jaern '30 overwoog een andere firma de stof in productie te brengen als eetlustremmer, maar werd daarvan weerhouden door het optreden van ongewenste bijwerkingen. In 1960 werd het recept van xtc verbetert door twee Poolse chemici, en in opdracht van het amerikaanse leger werd het getest op de Universiteit van Michigan.

Andre Shulgin (werkzaam bij een groot chemieconcern) bedacht in het begin van de jaren '60 een aantal nieuwe methoden om xtc te maken. Hij ging niet uit van het eerder gebruikte safrol-olie, maar van een chemische stof, pipernol. Verder onwtikkelde hij een hele reeks aan xtc verwante stoffen.

Je hebt dus gelijk, de echte uitvinder is hij niet. Hij is echter wel de man die het middel bekend maakte door publicaties in vakbladen. Toen het middel LSD verboden werd door de Amerikaanse regering ging met alternatieven zoeken en kwam zo dus uit bij xtc, waardoor het middel aan de man kwam. Vandaar dat ik hem zo noemde. Maar heb het effe verbeterd!
ik ga absoluut voor matig gebruik op feesten.
thuis? wel gedaan, maar is echt alweer hl lang geleden. Ik vind het nutteloos: bij XTC hoort muziek. Volop dansen, ondertussen kijkend naar lasers en van die wazige beelden.
Wetend dat je daar bent met je liefste vriendinnetjes, en nog een hele hoop mensen die net zoveel van house houden als jij. Af en toe even knuffelen, en elkaar alleen maar aan hoeven kijken om te weten wat de ander bedoeld.
Dt is voor mij het XTC gevoel. En dat komt niet tot zn recht als ik thuis ben.
Thuis is het ook wel leuk.. maar anders. heel anders. En aangezien ik tegenwoordig toch redelijk naar de klote ben als ik wat heb geslikt, vind ik dat gewoon zonde. En niet echt de moeite waard. Maar ieder zn ding :-)
Quote WJ
"To toevallig he?: In 1898 werd in een laboratorium.........."

OFF TOPIC ALERT, OFF TOPIC ALERT!!!

Geintjuh!!!
Betere info alhoewel dit natuurlijk ook op erowid staat :-P

GreetX & Respect Chris&INge
ik gebruik liever xtc of pure mdmda op feesten dan thuis.. als xtc bij mij werkt moet ik blijven bewegen :P of moet er hard muziek worden gedraaid anders word ik gek dus voor thuis xtc gebruik .. harde muziek anders vind ik er nix aan :)
Hmm, heb eigenlijk nog nooit X thuis gepakt...
Interesting, heb hier een paar deftige subs staan dus dat zit wel goed. Toch 'ns proberen binnenkort :)