Partyflock

De Leistert

 
Forumonderwerp · 19207
Zaterdag 5 oktober is trance activity in Roggel, heb kaartjes gehaald en heb een flyer gezien met de lokatie erop en het bleken gewoon 2 stallen te zijn!!! Is hier iemand al is eerder geweest??? en hoe is daar de muziek dan en al die dingen meer, weet echt nie wat ik er van kan verwachten als er maar gebeuqt kan worden!!!
Hmm Dan moet ik daar ook eens heen.. Zijn er nog kaarten?

Alhoewel.. t duurt maar tot 03.00 uur (N) haha we zullen wel eens zien of we wel of niet gaan...

De line up is wel (Y)
laatste aanpassing
Daar is nog nooit een feest gegeven volgens mij, hooguit carnaval ofzo.

Ik denk dat er wel redelijk gebeukt kan worden aangezien er niemand meer op die kutcamping zit in de winter.

Misschien dat ik ff ga kijken, ik ken de mensen die het organiseren.
Weet nie zeker of er nog kaarten in de voor verkoop zijn want ik heb "gehoord" dat er 2000 kaarten verkocht zijn en er van de brandweer niet meer kaarten verkocht mogen worden. Of ze nog aan de deur verkocht worden zou ik niet durven zeggen!!!

Moet zondagochtend voetballen dus maakt voor deze keer nie uit dat het om 3 uur afgelopen is.
Ik vind het een beetje een rare naam. Trance activity, terwijl er ook HC dj's draaien. Gelukkig gaan wij naar een party waarvan de eindtijd staat aangegeven met: Till ??? dus tot hoelaat dat duurt moeten we nog even kijken. 3 uur vind ik wel een kindertijd.
In roggel of all places.. hihi Tis in oude varkenschuren.. Zal mij benieuwen..:D
Ach ja, kan me nu nie zoveel schelen dat het maar tot 3 uur duurt, komen nog zat feessies aan die tot later duren. Zie het meer als een keer ergens anders opstap gaan. Alleen dan betere muziek hoop ik!!! Ben ook wel benieuwd, ben zo weer in de auto gesprongen om ergens anders te gaan beuqen als het k*t is.