Partyflock

Jooooovink!

 
Forumonderwerp · 19173
Ben gister bij Boh Foi Toch geweest en daarna bij Jovink! Het was rete gezellig, alleen kwam ik vanochtend erachter dat ze me daar een beetje genaaid hebben... Had ik een dubbel-CD gekocht van Jovink blijkt er maar 1 CD erin te zetten!!! Wel een dubbel-doosje, maar 1 CD, terwijl er op de achterkant staat dat er 2 CD's in moeten zitten... Wat moet ik doen, want ik kan geen mail-adres vinden van Jovink!!!
gheghe, vrachtwagenchauffeur op me werk is hier fan van, hebbie helemaal zo een nummerbord met JOVINK voorin zijn cabine staan whehe
Shredder> Ik heb me gisteren ook wel vermaakt (niet dus), de hele tijd voor een tentamen zitten leren :S. Maarja, wel relax dat je het naar je zin hebt gehad! Nog bekenden gezien daar in Brummen?
Noah
Artiest Cj Noah
ten 1ste


jovink: puke

ten 2de hoort er in cd2 een gebrande cd in te zitten

die moet je dus zelf maar branden
(doen ze om kopieren tegen te gaan hehe wel ok dus)
Hmmz.... vaag.... nah jah, no offense verder maar Jovink zuigt volgens mij best wel...
Jovink...van de voederbietels? whehehe
als iedereen zijn mening over de voederbietels kwijt wil dan moeten ze daar maar een topic over openen... hij vraagt toch niet wat jullie van de voederbietels vinden!

maar goed... ik zou zeggen hobbel naar hun site of naar je eigen dichtsbijzijnde platenzaak.

Binnenkort komen ze in de Radstake in Doetinchem... misschien kan je anders daarheen :D
Dummy
Werkzaam bij Partyflock
Artiest Dummy
[respect mode on]

Jovink zuigt.. echt niet.. niet echt hardstyle maar eeuh toch wel hard! :) niet mijn favo.. maar toch.. iedereen post hier maar over hetzelfde altijd.. bla bla technoboy bla bla exclusive bla bla hardcore bla bla HMH bla bla.. dussss....

[respect mode off]
Iedereen hier moet niet zo zeuren over Jovink... Die muziek heeft wel wat, ik ben er geen grote fan van ofzo, maar zeker nog wel eens van plan om naar een concert van hun of Normaal te gaan!

Martyn> Wat een vaag verhaal is dat? Dus je moet zelf maar op zoek gaan naar die tweede CD op internet? :S
Gold,ik was laatst bij 3FM en toen waren hun er ook.

Ze doen dat zodat je hem weer aan je maat kan geven (wel mindere kwaliteit) zo hopen ze dat er minder gebrand,en op i-net komt ofzo heb niet echt goed geluisterd,maar mischien heb jij wel de oude gekocht ofzo?Je weet t nooit :)
2 gold die muziek heb helemaal niks hehe .. maar daar gaat he tniet om :P shredder idd wel genaaid ja hehe :P maar eh downloaden die handel dan maar :) enneh gold 25 ste kik ???
Ben er al achter! Het is een geintje van de Jovinx... Er hoort normaal gesproken een viltje of sticker in te zitten met daarop een grappige text! Dus er hoort er maar 1 in te zitten... En ik vraag nie wat men van Jovink vind, ik vind die discussie bij "Tiesto" al behoorlijk beroerd!!! Zelf weten wat je leuk vind. Ik hou van Gabber, Punk, Hardrock, Rock, Gothic, Trance, Techno en weet ik allemaal wat (behalve R&B, de meeste HipHop-platen en al helemaal NIET van Frans Bauer en dergelijke en van de verotte Huphop-song van hoe heet ze ook alweer!!!)... Boeiuh!!!! Ik kan met iedereen opschieten! En ik kan gewoon genieten van alles!!! Feesten is mijn leven...
heidemeisje > Radstake = Varseveld
of bedoel je een andere ?
what the fuck heeft dit met feesten te maken:s

btw , HET ZUIGT ZWAAR
Yep, die in Varsseveld bedoelt ze denk ik...
ThaVipe > Dat jij niet van Jovink houdt wil natuurijk niet zeggen dat het voor iemand anders geen feest kan zijn als ze naar Jovink gaan.
partyflock is een site voor feesten dussssssss
Jovink = feest
Qlimax = feest
Carnaval = feest
Pasen = feest
Bigjoy = 1 groot feest ;-)
etc. etc.

Gesnipt gesnapt gesnopen ?
Ten eerste , Kheb een schijthekel aan Jovink, kben er 1 keer geweest en dat is me 1 grote dom boerenlullenband. ten tweede heidimeisje, de radstake ligt in varsseveld en dat is ook 1 grote boerenlullentent, dus daar hoort jovink wel thuis

No hard feelings by the way ;)
Tjah het is ook niet mijn stijl ..

Maar als je ziet hoe de mensen zich daar vermaken zal het daar best leuk zijn voor hun dan ..
en jah die muziek je moet er ook van houden
ik heb ze ook 1 keer live gezien en het was een groot zuipfeest met veel vliegende biertjes door de tent ....
Het is mijn stijl ook niet hoor !! Ik hou van hardsstijl :-P
hahaha Jovink, wat een takkeherrie is dat zeg! :)
ik kom uit een boerenomgeving en ik word (voor op mijn werk) omringt door boeren die fan zijn van normaal en jovink hahaha, op mijn werk draaien ze die herrie constant. Echt zielig man het klinkt als rock 'n roll uit de jaren '50 en '60 alleen dan met nederlandse teksten met een onwijs gruwelijk boerenaccent... :S
nee dank je geef mij maar andere herrie :D

m'n pa is een keertje bij een concert geweest van normaal, hij kwam terug zonder shirt want die hadden ze kapot gescheurd, hij kon de rest van zijn kleren uitknijpen want hij was letterlijk onder gegooid met bier en hij had allemaal hooi en andere meuk in z'n haar enzo... echt zielig opzich zijn ze zo gek op bier, gaan ze er mee gooien! :vaag:
het is toch om op te drinken of niet?

ach, als ze maar schik hebben toch? :)
Haha, hij was toch niet serieus naar Normaal gegaan met schone nieuwe kleren aan? :D
Inderdaad Bigjoy: Partyflock is voor feesten! Dit waren de septemberfeesten in Brummen... En bij sommige concerten van Normaal heb je speciaal smijtbier!!! Dat is bier dat uit het glas is gelopen tijden het tappen... En de Radstake is geen boerenlullentent! Er lopen maar weinig boeren rond... Ik dacht eerst ook zo, maar het valt mee! Alhoewel ik toch liever naar de Achterhoek Arena ga... :) :-)
ga maar is naar de zwarte cross in halle

daar is het echt wel goed toeven net zo FIJNTJES
jovink zuigt echt net zo hard..:S allemaal van die bezope boere die altijd naar dat soort feestjes gaan nou je komt mij daar echt niet tegen ...
dat is natuurlijk dom gelul, want dat is net zon vergelijking van als je zegt dat op een hardcore feest alleen maar pillen wordt geslikt
Is het helemaal met joppio eens

:-D

Hardcore = Bigjoy = No Drugs :-D
Haha, smijtbier! Haha, ik lig hier wel dubbel moet ik zeggen... de wonderen zijn dus ECHT de wereld nog niet uit :D :P ;)
Ik ben het ook met joppio eens! En ik gebruik ook niet!!! En ik vind dat het wel zo gezellig is met al die lallende mensen :bier: ... Beter dan die dronkelappen op een Hardcore-feest!!! Ik drink ook niet op een Hardcore-feest, want dan hou je het helemaal niet vol... En ik ben GEEN BOER!!!!

Ach, over het smijtbier: er was zelfs een tijd dat er een complete bier-douche aanwezig was :9 !!! Das helemaal humor...
Eh dronkeh lappeh op een hardcore feest ???:S .. ok hehe ze zitteh er tussen maar denk dat meer mensen andere Drugs gebruiken .. maar ja .. ieder zn eigen gangetje :S
Gold: nee, hij wist er natuurlijk wel van, hij had een oude spijkerbroek en een oud shirt aan gedaan, hij is niet gek natuurlijk :)

Da Shredder: ik snap echt niet wat je daar leuk aan vindt. Ik heb best veel vrienden en kennisen die veel naar schuurfeesten (lees: zuipfeesten) gaan en ik ben meerdere keren mee geweest maar ik vind er geen donder aan. Je komt straalbezopen thuis (nouja, daar is opzich niks mis mee) en echt een leuke avond heb je (nouja ik dan) niet gehad. Op die muziek die ze draaien kan je niet dansen alleen maar raggen, er wordt constant gevochten doordat mensen iets teveel zuipen en arrogant worden, iedereen kotst en piest maar van zich af echt ranzig tot en met!
nee dankje, geen schuurfeesten meer voor mij, geef mij maar een huisfeest ;P
laatste aanpassing
Nou als ik dit zo allemaal lees lijkt me het eigenlijk best een lachu avondje lekker gekke boeren kijken en zelf gek doen.
En altijd het zelfde vind ik ook saai worden.
Moet je doen, dan kijk je er heel anders tegen aan! Bovendien heb ik weinig te maken gehad met agressie op een feest... Alleen bij het pogo-en of springen gaat het wel eens mis! Maar dan rijken er meteen 20 mensen huin handen naar je toe, zodat je op kunt staan!

EN IK BEN GEEN BOER!!!!
EN IK BEN FIJN EEN SUPERBOER

Wan levuh onnnie

lijers
Tsssssssssss....Jovi­nk...kan me niet schelen wat iedereen er van vind. Er zijn mensen die het waarderen en mensen die het verafschuwen. Dit geldt voor alle muzieksoorten trouwens. Maar dit neemt niet weg dat Jovink de zaal wel altijd plat krijgt. Waar ze ook zijn en wat voor publiek ze ook hebben, het is er altijd feest...dat is iets wat ik ze wel even wil nageven, ondanks dat ik zelf nooit een fan van ze zal worden. Kus Elke
laatste aanpassing
Elky heeft gelijk! En bij Normaal is het precies zo...
mooi gezegd hoor Elke
Ik woon zelf op het platteland en wij hebben hier 1 x per jaar van die dorpsfeesten, wordt veel gedronken wel, maar altijd retegezellig. Ook Joving en Normaal zijn hier wel eens geweest en moet zeggen dat dat best wel lachen was. Als je geen bier voor je snater wilt hebben moet je gewoon niet vooraan gaan staan.

Dat bier gooien enzo viel hier wel mee, omdat wij het liever drinken dan weggooien.
Ik denk dat het biergooigehalte enzo wat hoger ligt in de Achterhoek en laat ik daar nou net eens niet wonen.

En ach, elk weekend hetzelfde verveelt op den duur ook hoor... En je moet alles eens een keer meegemaakt hebben zeg ik altijd maar.
Ik heb mij er in ieder geval prima vermaakt