Partyflock

nature one

 
ik wilde ffies weten wie er allemaal naar dat feest gaan. aangezien ik niet op vakantie ga ben ik wel van plan om daar heen te gaan. en het is natuurlijk wel gezellie als er nog meer bekenden heen gaan :bloem:
Is er al een datum bekend...
Wil het best wel graag meemaken eigenlijk..
Kijk nog ff :-)
mag ik vragen wat voor een feest het is??:S
ehm beckham leg jij is ff uit wat voor feest dat is whehe. ik weet alleen dat het 2 dagen duurt en het in duitsland is en dat er hardcore/hardhouse/hardstyle gedraaid word meer week ook nie :)
Tzijn toch allemaal wagens met verschillende soort dance music.. net zoiets als love parade alleen dan met vettere muziek.. Of ben ik nou enorm verkeerd aan het denken...?
Het is een 2daags evenement wat je kan vergelijken met Dance Valley of LowLands. Hier kan je namelijk ook overnachten. De locatie is een raketbasis en de hardcore area vind plaats in een bunker. Voor de rest weet ik dat er ook techno/trance gedraaid gaat worden en dat de line up top is! Het feest duurt van 2 t/m 4 augustus. Meer info kan je vinden op http://www.nature-one.de Hier kan je foto's van vorig jaar bekijken om alvast een indruk te krijgen :-)
oke thnx het is me nu een stuk duidelijker ;)
het is zo ver weg cry
dat red ik niet op me fietsje
Herstel het is een 3 daags evenement. Gehouden op de voormalig raketbasis Pydna Kastellaun, Hunsruck, Duitsland. Dit evenement zal op 2-3-4 augustus worden gehouden meer info op www.natureone.de
IK GA!!! heb een gunstig meevallertje -->zus van me beste vriend woont vlak bij en we kunnen daar overnachten , eten etc.. dat wordt dus 2 x duitsland binnenkort (timewarp ook)
WAUW!! stampuh in een bunker en dan nog op hardcore ook :):):) der is dus een grote kans dat ik gaat hehe en overnachten daar doe ik nie an :P want s'nachts dan ben ik an het stampuh gok ik zo hehe slapen doen we erna wel weer!