Partyflock

Cactus!!!

 
Forumonderwerp · 18939
Ik zie altijd van die kleine cactussen staan als ik paddo's ga halen.­ Ik wil een keer een cactus halen.­ Is dit een aanrader of niet?
moet je die dan likken ofzo?? net als bij kikkers??
LOL @­ Gekhous de Tasmijn Crocodile

autch*­
die cactussen noemen ze peyote hehe en dat is heavy shit...trip is vele malen sterker dan paddo´s en duurt ook ´n stuk langer ;) Niet iets wat je dus zomaar even voor de verandering doet in ieder geval hehe.... Moet maar even zoeken op peyote op internet...zat info over te vinden denk ik..weet wel dat je er eerst flink ziek van wordt (kotsen schijnt niet vreemd te zijn erbij nadt je ´t gegeten hebt)..


Heb vorige week zelf truffels genomen voor ´t eerst (Philosophers´ Stone) DAAAAAMN :D echt de meest intense trip die ik ooit gehad heb... :)
laatste aanpassing
Misschien verstandig dan dat ik eerst ff truffels als stapje verder neem.­ En dan eens cactus nemen...­ Thnx
hehe nah was wel vaag want die verkoper had gezegd dat de trip van truffels in de buurt lag van mexicaanse paddo´s...maar we waren ´t met z´n allen erover eens dat ´t echt veel zwaarder was..echt alles ging mee in die trip..echt niets was meer wat het was...te wazig ;) Kweet niet of er verschillende soorten truffels zijn...vast wel..maar je moet ds die Philosophers Stone hebben..wel heel ranzig als je ´t eet maarja... :P
Ik vind mexicaanse zoiezo minder om eerlijk tez ijn.­ Doe mij maar gedroogde hawaiaanse paddo's..­ die zijn het duurst en zeke rhet best..­ van mexicaanse word je wel vaag en lacherig.­ Maar als ik Hawaiaanse op heb dan zeg ik iedereen ff gedag en ben ik een paar uur echt in een andere wereld.­ Is alles anders en komen muren op me af.­ Zie ik overal hoofden in en trip ik lekker op de muziek.­ Zit echt in mijn wereldje.­ ZO LEKKER!!!
laatste aanpassing
Peyotes ja.

Ik was van plan daar aan te gaan in de zomervakantie (vandaar mijn profiel-naam) maar dat ging niet door door geldtekort. Want die dingen zijn namelijk brutaal duur! Beetje jammer, maar volgens mij zijn ze het wel waard als je het geld hebt :-D :-D :-D

Volgens mij duurde een gemiddelde trip iets van 12 uur... hehehehe
Hoe duur dan? Kan je het toch met wat friends halen, heb gehoord dat een plakje al genoeg is namelijk.­
k hoop dat je r nie in blijft hangen... da's minder lijkt me :P
Bedenk wel dat het een eenmalige investering is, als je een stuk van die cactus afsnijdt dan groeit ie gewoon weer terug.­ Weet je meteen wanneer het tijd is voor de volgende trip.­
Ik gaat ook maar eens kijken next time in de paddo-shop of ik die lieve kleine cactusjes ziet staan :P
Ow beter, dus je hebt die cactus altijd! Kan iemand me vertellen hoe duur die dingen zijn.­ Ik word nu wel heel nieuwsgierig.­
Ik heb dat ook een keer gedaan met zo'n cactus.­ In die tijd betaalde ik er nog 35 gulden voor.­ maar dat sap moet je eerst een week laten staan voordat het pas zijn volle werking heeft.­ Het effect is echt super 10 keer sterker dan paddo's.­
vaak zie je 2 soorten staan.

de kleine bolletjes (peyote)
en grote lange (san pedro)

http://www.de-sjamaan.nl/en/1300_Peyote_and_Mescaline_Cactus_Cuttings.html (sjamaan. goeie zaak. verkopen ze ook gedroogde san pedro per 8gram)

www.azarius.nl verkoopt ze ook online..
Heh? Eentje?

Wat ik had gelezen aan info moest je iets van 6 tot 8 consumeren en kosten ze 15 euro per stuk.

bij paddo.nl vind je alle info die je nodig hebt, inclusief de mogelijkheid om ze thuis te laten bezorgen :-D
ik hoorde een keertje een verhaal van een vriend van me die het ook wilde proberen;­ van die dingen ga je zo hard dat de verkoper ze niet gewoon aan iedereen wilde meegeven.­ Moest je eerst een boek kopen en alles erover lezen, en de week erop kon je langskomen voor een kort overhorinkje, en bij een voldoende kreeg je pas een cactusje mee.........­
Whaaat verkopen ze nu ook al San Pedro's bij de SmartShop VEEEEEEEETTTTT.­ KOPEN!!!!
peyote cowboy.....dat is natuurlijk bullshit...:|
Enneuh, zijn die cactussen in de smartshop al volgroeid dan?....want meestal duurt ut 30 jaar voordat een peyote cactus een psychedelisch effect krijgt....lijkt me stug dat ze daar cactussen van die leeftijd hebbe staan.(maargoed...ik kennut ook fout hebben he)
laatste aanpassing
Jackie heeft effe een Maarten-trip-lijstje gemaakt! ;-) Hier staan wat middeltjes, inclusief je cactus, voor als je eens wat anders wilt proberen dan paddo's. Ik weet dat jij iemand bent die trips kan handelen en niet teveel van een bepaald middel zal nemen, vandara dat ik je nog wat tips geef. lees wel effe alle info door voor je ergens mee begint, ok?

* Peyote is een kleine, stekelloze cactus, die al lang betsaat en een grote rol speelde in de religie en cultuur van de Indianen. Voor meer info moet je effe deze site checken: http://www.ephedra.demon.nl/uitjebol/peyote.htm. Hier wordt ook info gegeven over mescaline, dat is dus de werkzame stof die in deze cactus zit.
* LSD (al is dit een chemisch middel). Al dnek ik dat je heel goed moet weten wara je aan begint. Niet als je je op wat voor manier dan ook labiel vind en een doodenkele keer per jaar, altijd zorgen dat re iemand bij is die niet heeft gebruikt en blablabla. Meer info op http://www.ephedra.demon.nl/uitjebol/lsd.htm
* DMT (al is het moeilijk te krijgen), check eens http://www.ephedra.demon.nl/uitjebol/dmt.htm, hier vind je een beschrijving van het middel. Je krijgt een heftige trip die steeds hetzelfde schijnt te zijn. Om eraan te komen moet je maar eens op zoek gaan naar een psychonautenvereniging of bij je Smartshop om advies vragen.
* Salvia, een zeer heftig tripmiddel wat bij de Smartshop te koop is. Lees eerst deze info http://www.salvia.drugsinfo.net/index.html. Het is moeilijk te doseren, en dat ene beetje teveel kan een heel heftig effect hebben!
* Ayahuasca, yage: http://www.ephedra.demon.nl/uitjebol/ayahuasca.htm. Het is een niet-vreslavend middel dat gevoelens van liefde produceert.
* De vliegenzam (ja die rood-met-witte!), maar ga niet zelf zomaar iets lopen plukken want het is moeilijk deze zwam van andere te onderscheiden. Je kunt wederom eens informeren bij de smartshop, er zijn genoeg "psychonauten" in Nederland die ervaring hebben met deze paddestoel. Anywayz, check maar effe op http://www.ephedra.demon.nl/uitjebol/vliegenzwam.htm.

Ikzelf heb geen ervaring met trippen zoals je weet, maar dit zijn een paar interessante sites die ik vond op internet, hoef je zelf niet meer te gaan zoeken! (lief he? "ja Jackie je bent geweldig!" ;-))

http://home-3.tiscali.nl/~thijeleo/drugs/trips_alg.htm

http://www.jip.org/delft/drugstrip.html

Hopelijk zit er iets tussen waar je wat aan hebt! Tot gauw moppie, dikke (k)
Wat is het verschil tussen de trip van een cactus en LSD?
laatste aanpassing
Thnx Jack (zeg zowaar weer jack) :P:P

LSD enzo weet je dat ik dat nooit zal doen.. alhoewel :P ff checken allemaal
laatste aanpassing
SpeedyJoe:

als op meerdere sites staat dat je tussen de 6 on 9 of zo moet opeten....

Waar heb jij het dan vandaan dat je er eentje op moet? Of dat je het sap moet drinken??? :-/
Ehhh LSD is zwaaar synthetisch:p en vrij moeilijk tot heel moeilijk doseerbaar, (het word gedoseerd d.m.v mililitertjes) waardoor bij inname, realiteit in 100% pure (surrealistische) fictie overgaat!:p
Met name doordat het synthetisch is, duurt de trip veeeeele malen langer als bij de meeste trip-middelen.
Vandaar dat de meeste mensen het al niet kunne handelen, of voortijdig een mental des-orientation krijgen. Hier is dus ook nix pschychonautisch aan, dit is gewoon een vlucht naar een andere realiteit.
Relatief weinig consequente inname (meer als 30 postzegeltjes hebbie nie nodig:p) en je bent/raakt al relatief aardig geflipt:p
(Lees net als wj het boekje uit je bol eens..;))

Daarintegen zijn de natuurlijke middelen dus niet synthetisch en over het algemeen vrij makkelijk doseerbaar omdat men al gauw over grammen praat i.p.v. honderdsten.
Komt bij dat bij een normaal geestelijk (niet pschychotisch vatbaar) persoon d'r altijd (enigzins:p) een vorm van onderscheid ten opzichte van de realiteit zal zijn.

Peyote (gewoon mexicaans woestijn onkruid:kwijl: ) geschrikt maken voor (hallucinerende)consumptie is een langdurig proces dat min. 20 jaar in beslag neemt :( :p :frusty:
Dat is dan ook met name het gene wat hem dan ook zo duur tot vrij kostbaaar maakt.
laatste aanpassing