Partyflock

AHunderdDaysOff

 
Forumonderwerp · 18685
Ik moet zeggen dat de nieuwe Underworld CD me (nog) tegenvalt. Ik weet het, ze kosten vaak wat tijd om op me in te groeien, maar toch. Wat denken jullie ervan?

Anyway, ik haal dat Underworld dus maar uit mijn nick. Ga me maar Eminem noemen ofzo ;)
Ik vindt hem wel lekker


Underworld - Mo Move
Underworld - Two Months Off
Underworld - Twist
Underworld - Sola Sistim
Underworld - Little Speaker
Underworld - Trim
Underworld - Ess Gee
Underworld - Dinosaur Adventure 3D
Underworld - Ballet Lane
Underworld - A Hundred Days Off
:D grappig dat je dit topic opent, u're reading my mind ... again ;)

De eerste drie (?) CD's van Underworld heb ik eerlijk gekocht, maar 100 Days Off heb ik sinds een maand gedownload :bloos: Ik vind Underworld echt cool, maar deze vind ik niet vernieuwend genoeg ... of misschien groei ik zelf te hard? :vaag: Het is wl nog steeds een echte Underworld CD, dus relaxed, maar ik denk niet dat ik deze ook IRL ga kopen, ik geef m'n geld liever uit aan jazzhouse, Deep Dish & GU's :lief:

Gewetensvraagje, moet ik de MP3 nu van mijn harde schijf halen? :S
Inderdaad, weinig nieuws. Zelfs bij 1 van de weinige aardige nummers, Dinosaur Adv. 3D krijg ik het gevoel van "dat hebben ze al eerder gedaan". En nergens de onderhuidse spanning van King Of Snake, nergens de drive van Push Upstairs of Moaner, nergens het bizarre van Bruce Lee.

Koop jij nog veel CD's, Yanze? Ik koop alleen van artiesten die ik goed ken en waar ik blindelings op kan vertrouwen. Heb voor zover ik het kan zien maar 3 CD's gekocht dit jaar: de Pet Shop Boys (viel tegen), Underworld (viel tegen) en Eminem (net zo briljant als zijn andere 3 albums). Bij deze dus een naamswijziging ;)
Ik vind hem relaxt, maar ook niet meer dan dat. Beetje van hetzelfde idd.
Vind het een leuk cd'tje. Ligt lekker in het gehoor maar om nou te zeggen dat het baanbrekend en vernieuwend is%)......... nou nee. Bovendien vind ik em de hype die de Engelse media er omheen creeert niet waard:S
laatste aanpassing
Ik zal die cd van de week maar eens halen of lenen bij iemand en dan laat ik je wel weten wat ik er van vind.
Dat nieuwe nummer van ze: 2 months off is wel een weg dromer als je aan de paddestoelen heb gezeten ofzo (niet dat ik dat ooit doe ofzo ;p)
Ik heb die cd nu ook sinds een paar dagen, en ik moet zeggen dat ik het wel een goeie cd vind alleen achte stevige nummers in de vorm van Born Slippy staan er niet op.
Ze zijn een beetje de rustige kant op gegaan, nu maar hopen dat het in de HMH op 8 november een stuk harder is.
wel een aardig CD'tje .. zitten goede tracks tussen .. check www.art-d-fact.tk voor een recensie ..
Ik mis idd ook een lekker stevig nummer op die cd.