Partyflock

Foto's Qlimax

 
Forumonderwerp · 18521
Betreft: evenement: Qlimax, zaterdag 21 september 2002 om 21:00
Check de qlimax pics @ sorry mensen zet het hier tog maar niej neer. q-dance doet een beetje moeilijk
laatste aanpassing
)))S P A M(((
komen die foto's van danceaddict nou nog online?
hoorde dat ie geen toestemming had ofzo :S
hey de foto van mij en roy is niet geplaatst.... of komen er nog meer?
ja dat is een beetje gezeur via q-dance Toestemming ik weet niej hoe het zit ik heb op de q-dance site gekeken en daar is nix te vinden maar als ze het niet goed vinden dan hoor ik het wel.
Ziet er geinig uit.
jaaaaaa kut zooiiii mijn foto's worden dus ook niet geplaatst. erg jammer, khad fucking veel van de meeting, echt 80 ofzow. maarja ze staan dus op de site van P@ULTJUH. vraag aan mij of hem het adres!!!
Hoe zit dat nou precies met die Qlimax pics en Q0Dance die moeilijk doet????
Damn Flow das vet jammer je had een paar gave van mij en een maatje van me gemaakt!!.. en ik geloof ook een paar van poek..;)!
hee flow ik wil die van jou ook zien, dus geef me even de url via pb :)
je hebt mij oowk op de fotow gezet geloof ik..

kun je mij die url ook sturen via een pb?????????????????????????
Noah
Artiest Cj Noah
Pff nou nou,Q dance doet weer moeilijk,
sjonge jonge,er zijn hier enkele mensen die al een hele tijd fotograferen voor PF,en dit met heel veel lol doen,en er zijn mensen (zoals ik,maar t lukt mij nooit) die graag op de foto willen!

Nee goed hoor Q Dance!!Ga zo door!
volgende keer ook wegwerp camera's verbieden?
pfff...
Alsjeblieft zeg...

Voor Qlimax hebben we meer dan 100 persverzoeken gekregen.. Dat wij die niet allemaal gaan honoreren lijkt mij duidelijk, PartyFlock is een van de weinige sites die zo goed als altijd toestemming krijgt om op onze feesten foto's te komen maken, met op een evenement n fotograaf.
Als anderen zelf fototoestellen mee gaan smokkelen is dat hun zaak, maar ik wil niet dat PF deze gaat plaatsen omdat je dan camerasmokkel gaat aanmoedigen juist.. Je wt dat het niet mag, ga dan ook niet zeuren als je foto's niet op PF terecht komen.. Als iedereen maar camera's mee gaat nemen is het einde zoek, we willen graag enige grip hebben over de beelden die naar buiten worden gebracht van onze evenementen, omdat we vaak genoeg hebben gezien dat sommige pers foto's erg leuk weet te verdraaien met rg fijne onderteksten..

Je weet dat het niet mag, tch camera's meenemen en Q-dance nu maar de schuld geven als deze niet geplaatst worden..? De enige reden dat ik de websites waar foto's staan (en geloof me, ik weet welke het zijn..) nog geen mail heb gestuurd met het vriendelijke doch dringende verzoek de foto's te verwijderen is omdat ik jullie toch nog even de kans wil geven de foto's te kunnen bekijken.. De reden dat deze sites dat mailtje wl gaan krijgen is omdat het anders niet eerlijk zou zijn tegenover de partijen die we hebben geweigerd en dus ook geen foto's hebben geplaatst..

En verder voor alle 'whiners' die ons camerabeleid afkeuren; laat een zilte traan vloeien en leer ermee leven... Wij zijn cht de moeilijkste niet, maar er zijn gewoon regels en die hebben hun gegronde redenen..