Partyflock

Msn/Hotmail

 
Forumonderwerp · 18302
Tip MSN® Hotmail


Als je je account bij MSN Hotmail actief wilt houden, ga dan als volgt te werk:

Zorg ervoor dat je tenminste één keer binnen iedere 30 dagen op je Hotmail-account in logt. Op deze manier voorkom je dat account als niet-actief wordt beschouwd en dat je berichten en contactpersonen worden verwijderd.* Aanmelden is makkelijk en je kunt het overal doen waar je bij het Internet kunt komen, of dit nu thuis, op het werk, op school of via een Internet-café.

Houd de grootte van je account onder de opslaglimiet van 2 MB. Een Postvak IN zit sneller vol dan je denkt, dus verwijder ongewenste berichten. Als je de limiet overschrijdt, gaat Hotmail automatisch berichten verwijderen tot je account weer onder de limiet van 2 MB zit


Dit kreeg ik vamiddag binnen :s
Niks nieuws lijkt me :)
Ik begin me steeds meer aan Hotmail te ergeren.­ Ik heb al een adres sinds 1995 geloof ik en toen was alles perfect.­ Nu krijg je telkens weer die acties om maar meer schijfruimte te kopen om allemaal bullshit redenen.­ Van mij mogen ze liever wat aan dat SPAM-Filter doen dan mij de les voor te lezen om 1 keer per 30 dagen mijn Hotmail te openen.....­Ik open dat kreng 30 keer per dag!!
laatste aanpassing
ja, niks nieuws idd, maar als ze dat dan PER MEEL sturen zijn ze wel heel vaag bezig, ben er 2 dagen niet geweest ofzo
2 Danielito: Ze doen nu wat aan dat spam filter :D
Je woorden zijn gehoord :P