Partyflock

Nu op SBS6: Ricky Lake over GHB

 
Forumonderwerp · 18027
Over ppl die GHB in drankjes van meiden doen enzow..
Gaat er grof aan toe....echt ziek die mensen :bah:
Snap niet hoe die gasten daar met n stalen gezicht kunnen zeggen dat ze vrouwen een plezier doen door ongemerkt GHB in hun drinken te doen..
De :bah: smiley is daarvoor nog n understatement..
Nou idd ben ik met je eens !
Ik begrijp niet dat mensen zoiets doen....triest, diep triest !

Toch verbaas ik me dat sommige mensen zich ieder weekend volgooien met dat spul....en gewoon de volgende ochtend weer vrolijk opstaan !
Geen woorden voor...

Just :kots:
Ik denk nog steeds dat die shows een groot opgezet stuk sensatie is met ingehuurde lui.
Ik kijk er dus allang niet meer naar.

De enigste talk-show die ik nog wel serieus neem is Oprah Winfrey.
Ik blijf het walgelijk vinden dat soort lui :kots:
Heb geen idee wat er wel en niet waar van is....denk toch niet dat iemand voor geld op televisie wil beweren dat degene verkracht is ?
Het gaat hier niet om een burenruzie zoals bij Jerry Springer !

En ik moet zeggen Oprah is zeker een goede talkshow !
Amerika blijft een vreemd land.
Alles voor de kijkcijfers..

En daar doen veel mensen,veel dingen voor veel geld.

Zelfs in Nederland.
Hier worden ook veel show en spel programma`s gemanipuleerd.

En wat denk je van die achterlijke serie(ik weet echt geen naam meer) dat iemand de idiootste dingen moest doen voor 1000 piek%)
gewoon op straat...flessen volkotsen,enz.enz%)
Over de rooie was dat!

Meisjes die voor 1000 piek wel ff in hun broek wilde pissen. :S
laatste aanpassing
Al zouden het ingehuurde mensen zijn maakt niet echt veel uit denk voor daar in amerika.. ze willen iets duidelijk maken en dat lukt wel eens.. En oprah is idd goed :)
To Gabber Mama: Neem jij Oprah nog serieus ja? Herinner je je nog die uitzending over xtc? Ze lieten toen hersenscans zien van een meisje dat volgens hen xtc gebruikte in het weekend en ze beweerden dat je daarvan "gaten" in je hersenen keerg. is later gerectificeerd want bleek klinkklare onzin natuurlijk. Dat betreffende meisje gebruikte al jarenblang allerlei drugs door elkaar, ook heroine, endie "gaten" op de scnas waren gewoon gebieden waar de bloeddoorstroming op dat moment minder was. Het is normaal dat sommige gebieden beter doorbloed zijn als andere, dus allemaal bullshit.Heel Amerika voert een war on drugs en of het nou oprah, Ricky of Jerry is, alles wordt zo gosgruwelijk opgeblazen en om nou te zeggen dat dat helpt en mensen angsta aanjaagt mbt toto druggebruik: integendeel. waarom kampt dat land dan in hemelsnaam met zoveel drugsverslaafden en -dodebn? Of zouden ze echt niet begrijpen dat je in zo'n hypocriet land waar het beeld van een droom wordt hooggehouden die allang niet meer kan worden waargemaakt wilt vluchten uit de realiteit? God bless America!!! :-(
Totally agree with WJ
Zo,goeie avond.
Ben effies door je tekst geraasd.
Was effies de weg kwijt,kon geen komma`s of punten meer vinden:)

Natuurlijk zit er ook eens een misser tussen de shows van Oprah,maar ik vind vele shows heel ontroerend,boeiend en leerzaam.

Het niveau ligt in ieder geval een stuk hoger en de normen en waarden daarbij ook.
De sessies met o.a dokter Phil:)vind ik boeiend en leerzaam.
Ik lees ook graag dat soort boeken.

De boekenclub van Ophrah is ook de moeite waard en daarnaast haalt ze uit de celebrities,de "normale"mens te voorschijn.

En dat Amerika-gelukkig-een strijd voert tegen de drugs,een land waar op de kleuterschool al gehandeld word vind ik niet echt iets om af te keuren.
Dat daar ,door ook juist de enorme populatie en de enorme ontevredenheid en armoede gigantisch veel mensen te prooi vallen aan drugs en alcohol verslaving is heel erg.

Dat kan je Oprah allemaal toch niet aanrekenen?

Wij proberen onze jeugd met teksten op de verpakking van sigaretten ,hun van de verslaving af te helpen,schokeffect...ach kom.
Ook hypocriet,overal stickers plakken dat het niet verkocht word onder een bepaalde leeftijd,maar gewoon doen?

Gaat ook nederland niet een droom hooghouden?
God bless Holland TO:)

Want niemand laat zich meer afschrikken .
Men neukt willens en wetens zonder condooms.
Men rookt willens en wetens.
Men zuipt tegen de klippen op.
En daarbij slikt en spuit en snuift nog een groot percentage.
Laten we de gokverslaving niet vergeten.

Iedereen lacht om de waarschuwingen en de vreselijke voorbeelden.

We zijn verhard en niet meer te shockeren.
Of je nu in Amerika woont of in Sappermeer.

Maarrruh...ik kan inderdaad er voor gaan zitten...als Oprah komt:)
(k)
laatste aanpassing
ik vind het beter dat ze zo de mensen waarschuwen dan helemaal niet, dan blijft iedereen nieuwschierig en het doen.. Wat heb je liever een wereld vol drugs of geen drugs? nou ik wou dat ze drugs nooit hadden uitgevonden. Vooral dat klote roken !
Lieve GM, mn punctuatie liet nogal te wensen over idd, maar je zult inmiddels sowieso wel hebben opgemerkt dat ik op de een of andere manier altijd misntens 10 regels nodig heb voor mn verhaaltje.

Weet je, drug- en middelengebruik is al zo oud als de mensheid. Geen enkel mens is er ooit in geslaagd anwtoord te geven op de belangrijkste levensvragen, geen enkele godsdienst heeft ooit bewezen de ware te zijn. Je leven op dit aardklootje is vol onzekerheden en daarnaast vol verantwoordelijkheden. Daarom is het begrijpelijk dat men door de eeuwen heen middelen heeft ontdekt/geproduceerd die je even in een andere wereld laten zijn. Het is een utopie mensen hier vanaf te houden.

Het enige wat werkt, is voorlichting. Zeker voor jongeren. Die hebben nog niet de kennis en levenswijsheid om te beseefen wat de gevaren zijn van wat ze doen. Maar ze hebben wel die drang om te experimenteren, om te ontsnappen aan dit rare leventje, om zich te begeven in een wereld die niet zoveel verwacht en vraagtekens stelt. Dat houdt je niet tegen. Niet door schijnheilig gedrag, niet door een war on drugs. Dit betreft een verlangen dat diepgeworteld ligt in onze genen, wat al generaties lang wordt voortgezet.

Zou het niet veel eerder taak zijn van de overheden om ervoor te zorgen dat jongeren weer een beetje meer een doel krijgen in hun leven? Dat de wereld gewoon weer een stuk leuker wordt om in te leven? Dat het niet langer nodig is middelen te gebruiken om die droomwereld te bereiken?

Zie je het voor je? Dat dacht ik...We zijn al veel te ver gevorderd, het enige middel dat nog helpt tegen de evt. gevaren van dit alles is voorlichting. En de wetenschap dat veel jongeren ook ooit een keer volwassener worden. Gaan inzien wat die verantwoordleijkheden inhouden. inzien dat ze leven in een wereld die niet waar is, en die niet vol te houden is omdat t je gezondheid sloopt!
laatste aanpassing
Dat zijn een hoop wijze woorden ;-)
Kut gemist :S
wanneer is herhaling? :p

GREETZ!!
W J je hebt groot gelijk....:)
op elk punt.

Maar daarom laat ik niet Oprah staan...:D

Voorlichting is heel belangrijk.
Hoort zoiets niet ook al thuis op scholen?
Maar doe ze daar niet schouderophalend en giechelend als zoiets behandeld word??

Tegenwoodig moet je bijna shockeren wil je aandacht vangen%)
Maar dan nog is men het na twee dagen kwijt.
En -het mij gebeurd niets-syndoom is ook angsaanjagend.
Wat te denken van het voorbeeld thuis.
Lamme vader op de bank enz enz.
hmmm, de-ongemerkt-ghb-in-iemands-drinken-doen mythe weer, ga nu eens na, wie heeft ghb wel eens geproeft?, zou je het niet onmiddelijk merken, als het in je drankje zat?, ja dus.
Maar TOCH gebeurd het regelmatig, laatst ook bij een vriendin van mij gebeurd en reken maar, je kookt van woede op zo,n moment :/
hmmm, de-ongemerkt-ghb-in-iemands-drinken-doen mythe weer, ga nu eens na, wie heeft ghb wel eens geproeft?, zou je het niet onmiddelijk merken, als het in je drankje zat?, ja dus.
-----------------------------------------

Onzin. Drink maar eens flink wat alcohol en als dan iemand er GHB bij in gooit proef je het echt niet.
Maar goed zulke dingen zijn niet nep / opgezet, zag een tijdje terug een documentaire over Jerry Springer, was dus echt niet opgezet, die lui die erin meededen moesten zelfs een contract tekenen dat ze niet gingen vechten enzo hehe, waarschijnlijk om mogelijke schade te claimen hehe. niet fake in iedergeval
laatste aanpassing
Hey, je hebt het toch wel ff voor me opgenomen he? ;-p
Echt in amerika doen ze alles om maar ff op tv te komen zelf als ze moeten beweren dat ze van het andere geslacht of iets dergelijks zijn. Al die talkshows zijn gewoon zo populair omdat mensen dan het gevoel krijgen alsof ze nog "normaal" zijn vergeleken met die mensen die op tv te zien zijn. Je houd niet voor mgelijk wat voor invloed media op de wereld heeft.
idd media heeft invloed op de wereld

Media zwamt fout wat goed is en fout wat goed is...

heel veel dingen gebeuren zonder dat de gewone burger daar weet van krijgt
en wie van de gewone burgers leest alle wetgeving wat in werking treed door???

uhuh nobody
ik heb recht in mijn pakket en ik ken het ook nog niet eens allemaal
echt transparant is de politiek ook niet tsja...

je kan alleen zelf redeneren wat fout of goed is..
aan de hand van je eigen referentiekader,
je eigen normen en waarden

capice?

gm>> ik kijk ook vaak oprah gewoon omdat ze soms best ook wel nuttige dingen vertellen
ik kijk ook naar animal planet waar ze vertelen hoe je hond of kat goed kan opvoeden...
sommige dingen heeel vreemd is ook van toepassing als je ooit een kind wilt nemen (of al hebt)
en verder filter je er uit wat je onzin vind
laatste aanpassing
Echt wel dat die hele zooi is aangedikt. Vantevoren wordt er tussen de kleedkamers van de verschillende 'partijen' flink heen en weer gerend door de 'redactricetjes', en de boel flink opgestookt, roddels overgebracht van 1 kamer naar de andere, en op de loopgangen een beetje 'aangesterkt' "is er iets dat je hemk zou willen laten weten voor je naar binnen gaat zometeen?" en dat wordt dan ff 2x zo bizar overgbracht aan de ontvangende partij.. en zo weer terug.
Bovendien, Crazy-C, jij zei dat het je sterk lijkt dat een vrouwtje voor geld op tv gaat verklaren dat ze een keer verkracht is? Mij lijkt het juist sterk dat iemand dat gaat doen die ECHT verkracht is. Als je je beseft wat voor impact dat heeft op je gevoelsleven, je zekerheid, je hele eigen ik... Al zoveel meiden die niet de kracht kunnen vinden om er sowieso maar aangifte van te doen, laat staan dat ze het kenbaar maken tegenover een miljoenenpubliek.
ik ga ff melden dat trouwens iedereen wel GHB in mijn drankje mag gooien, ik drink toch nooit alcohol als ik uitga
Ha ha ja is t lekker gratis;p hi hi. Maar niet teveel natuurijk!
laatste aanpassing