Partyflock

Terug van Xcess!! :)

 
Forumonderwerp · 16962
Betreft: evenement: Xcess, vrijdag 6 september 2002 om 22:00
Zo ben alweer thuis van de Powerzone.Was een zeer geslaagd avondje.We kwamen binnen rond 23:30.Effe rondje gelopen en toen muntjes gehaald.Sta ik daar zie ik op het bordje staan 1 munt 2,50!!!!!!!!!!!!!!!!!!Vond ik toch wel heel erg schandalig duur zeg.4 frisdrank voor 10 € dus.Pff.Het is maar goed dat ik moest rijden want anders was ik nu blut geweest volgens mij :S.

Maar goed , Valentino Kanzyani was ondertussen al bijna klaar.Wat ik nog van hem meegepikt had klonk zeker niet verkeerd.Was perfect om binnen mee te komen.
Daarna was de beurt aan Emilio Ferreira. Lekker setje alleen jammer van een stuk of 5 hitjes.Waaronder Dj Rush - Get On Up (Chris Liebing mix).Kan dat nr echt niet meer aanhoren zeg.Zo vaak gedraaid dat je er gewoon chagrijnig (ik wel iig) van wordt.Om 1:00 werdt hij afgelost voor de man waarvoor ik kwam: ADAM BEYER!!.Vanaf het begin gooide hij al stevig de beuk erin.Ik vond het heerlijk en Tjeerd (die gezellig naast me stond op dat moment) vond het maar niks :).Gelukkig verschillen smaken nog altijd.hehe.Ik heb iig genoten van zn set want hij was echt SUPER!!.Denk dat iedereen die daar was het wel met me eens is.

Gaetano Parisio stond als laatst geprogrameerd.Ook hij was flink aan het knallen.Paar supervette platen weer voorbij horen komen.Alleen vond ik hem mixtechnisch wel erg slapjes.Platen op de verkeerde tel erin gooien en wat ik nog het meest irritant vond was dat ie bij elke plaat zowat de bass om de 20 sec. ofzo wegdraaide en dan weer erin.Effies is leuk maar niet om de haverklap. Had het toen ook wel gezien en ben richting huis gereden. Zoals ik al zei vond ik het zeker een geslaagd avondje.Jammer dat het voor het laatst in de Powerzone was.Ik ga nu maar slapen want ik moet om 12:30 alweer verzamelen om om 14:00 de 1ste competitiewedstrijd te spelen :).hehe.

GREETZ!!
laatste aanpassing
1 woord : Lucky you !

Dat je niet hoefde te zuipen i.p.v. rijden ;)
Klinkt goed, maar die prijzen zijn absurd !

(k) ;P
Prijzen zijn gewoon niet normaal op feesten!! 2euro voor een bakkie water!!
niet normaal!!
maar goed! iedereen moet centen verdiene!
ik ga lekker maffen!
Ik kon niet echt grip krijgen op Gaetano Parisio, draaide wel goede platen maar......­
Te veel pauzes, vond het een ''lichte'' domper na ADAM BEYER.­
laatste aanpassing
Kanzyani was goed Ferreira mixte goed, idd wat hitjes, maarja....­op zich warmt dat het publiek wel lekker op hehe , maar Get on up wil ik vanaf vandaag NOOOIT meer horen..­

Beyer was gewoon īn goede set...­niet zo goed als ik had verwacht.....­beetje te veel wisselingen in stijl tijdens de set, van hard naar funky naar salsa naar hard naar weet ikveel wat...­dīr zat niet echt īn lijn in....­maar īt was zeeeeker wel lekke

Gaetek kan ik kort over zijn, die zoog..­bah bah bah..­en dan die gare lanesra die er doorheen bleef jengelen...­

sfeer vond ik overigens ook aardig tam....­geen enthousiasme..­wel veel bekenden wat īt wel gezellig maakte..­


om 4.­15 maar weggegaan..­


samengevat dus niet een heel bijzonder feest..­niet slecht..­niet goed...­
Perfect feestje , alleen verprutse Gaetano Parisio het weer helemaal op het eind.­ Die gast was volgens mij zwaar lam , heel erg veel fouten en als je eenmaal erin zat draaide hij inderdaad keer na keer de bass weg , (#­)&^$*­ , wat een ongelofelijke eikel zeg.­ Zwaar lopen irriteren aan hem , maar Adam Beyer was weer de man van de avond die het toch nog tot een geslaagd feestje maakte!
whehe hij zal idd wel dronken of uit z'n dak geweest zijn..die gast gebruikt ook flink veel drugs ;) :P En ik zag 'm al rond een uur of 2 daar achter de DJ zitten..
laatste aanpassing
Zonde van mijn geld!
Was zeker wel goed feestje!

alleen zonde van Geatano Parisio, had echt wel beter van hem verwacht hoor.­ veel fouten enn veel te lange breaks.­

man van de avond: Adam Beyer!

ps: weet niet meer van wie ik allemaal foto's heb gemaakt, maar dan moet je maar ff een berichtje sturen als je ze wil hebben.­
was zeker toppie!
ik heb me ook prima vermaakt:D
Ben het helemaal met dit verslagje eens!!
Heb Valentino Kanzyani helaas niet kunnen zien :(
Emilio Ferreira > verassend
Adam Beyer in 1 woord > TE VET!!!!
Gaetano Parisio> SLECHT!!!
See ya @ the next Xcess!!

Misschien is een duidelijkere meeting dan wel leuk?? Ben nog wel effe gaan kijken met een vriend van mij, maar niemand gezien???