Partyflock

De ellende begint weer...

 
Forumonderwerp · 16923
Britse en Amerikaanse vliegtuigen hebben een commandocentrum in Irak gebombardeerd. Het is de grootste geallieerde luchtaanval in vier jaar tijd.

Volgens de BBC namen aan de operatie in totaal bijna 100 vliegtuigen deel. Doelwit was het belangrijkste commandocentrum voor luchtverdediging in het westen van Irak.


:dood: :-@ En de Arabische landen hebben toegezegd dat "de poorten tot de hel" geopend zullen worden als Amerika door blijft gaan met bombarderen.... Dat zal dus een grote oorlog betekenen. Moet Bush nu echt zo nodig het werk afmaken waar zijn vader gebleven is?
ah hij s niet bij mij.....:) nee s edcht wel verrot! op houwe met die shit! schud elkaar de hand!:d
Als je wat verder had gelezen had je wel anders gesproken. Amerika is vanaf het einde van de Golfoorolog al bezig met dit soort bombardementen. Zolang Irak nog steeds lucchtverdediging gebruikt in de NO-FLY area's, blijven ze bombarderen.

Dus m.a.w. er is vanaf '91 nog geen ruk verandert, alleen is dit weer ff spectaculair omdat het een grootschalige actie was.

Het gevolg zal allemaal wel meevallen. Alleen moet Bush niet TE ver gaan, dat ben ik met je eens.
laatste aanpassing
Het was net zo rustig de afgelopen jaren, oke, het is niet goed wat die Sadam Klojo doet maar op deze manier zet je iedereen toch alleen maar tegen elkaar op??? En dat van die No Fly-zones wist ik ja....maar het is gewoon creepy dat die Arabische landen dat gezegd hebben.
laatste aanpassing
Het is daar nooit rustig geweest. Dat niet alles in de media komt, wil niet zeggen dat er niets gebeurt !
gisteren bij Barend en Van Dorp was hier wel een boeiende discussie over.

ze willen aanvallen omdat die rukker anders in 2005 de beschikking krijgt over een atoomwapen en dat willen ze tegenhouden. ze hebben zo lang niet aangevallen omdat Israel 3 kerncentrales had gesloopt, wat 15 aan ontwikkeling kostte (dus 15 jaar stilstand). nu is het volgens de USA weer tijd om aan te vallen.
Wat betreft de invloed van de media, daar kan ik alles over vertellen, kheb zelf journalistiek gestudeerd. En dat het daar nooit rustig is geweest, wist ik ook. Maar als Sadam dus idd een atoomwapen over zijn beschikking krijgt zal hij er heus niet voor terugdeinzen om hem ook werkelijk te gebruiken!!! Zo'n stumperd is t wel. Maar waarom moet Bush altijd alles gelijk met daden oplossen?? Sorry ben nou eenmaal beetje vredesgezind :-S
Dat is een goede eigenschap, daar hoef je je niet voor te verontschuldigen ;)
Vraag me af waarom Saddam Hoessein zo nodig nucleaire, biologische en chemische wapens in zijn bezit wil hebben. Gaat t weer de kant op zoals de Koude Oorlog toen? Elkaar laten zien wat ze allemaal in huis hebben en waar ze toe in staat zijn en weet ik t allemaal? Bush denkt t weer op te kunnen lossen met aanvallen etc waarbij Engeland natuurlijk ook weer gaat helpen. Las in de krant dat Nederland ook militaire steun wil leveren mocht t tot een gewapend conflict komen. Wat heeft dat voor zin? Dan krijg je zoiets: De Westerse tegen de Arabische wereld. Mocht t zover komen, wat houd dan nog de Derde Wereldoorlog tegen? Zou toch een andere oplossing moeten zijn...
Ik denk dat n 3e wereldoorlog dan zeer dichtbij zal komen....WAAAAA daar wil ik helemaal niet over nadenken in mijn toch al zo vredesgezinde bui die nu toch al best wel verkloot is :-(

ff wat anders: morgenaaf ff langskomen????
Snap echt niet dat nederland daar ook aan mee zou willen werken.

Die arrogante amerikanen hebben zelfs iets ondertekend waardoor ze nederland aan mogen vallen (was iets met het gerechtshof in Den Haag).
Amerika weer. Blijft een vreemd land, in mijn ogen. Maarja, vreemde vogels vind je overal...Praat ik nu tegen mezelf? :S Als Nederland eraan meedoet zit ik er strax ook wel middenin..Ga volgend jaar laten keuren voor de Luchtmacht...ken t natuurlijk ook niet doen, maarja, wil wat doen voor me vaderland en al deze lieve housegekken :)

Euhm, heb je al antwoord op gekregen Kim, maar zit er dus dik in! Gezellig ff naar Hilversum ofzo :)
Ik snap er ook geen hol van dat NL daaraan mee doet, want strax zitten wij in de ellende omdat Balkie zo graag n goede indruk wil maken bij George W.

Kewl plaatje trouwens!
Het is alweer bijna 11 september. Amerika wil gewoon wat laten zien. Triest
Weetje wat ik nou echt niet snap. 1 jaar geleden of misschien wel langer wisten ze de schuilplaats van Sadam, maar hebben ze hem laten gaan. En nu gaan ze er weer werk van maken, wat misschien wel helemaal verkeerd gaat uitpakken. Ook zullen er weer burgerslachtoffers vallen. Dat had dus niet gehoeven als ze hem toendertijd opgeruimd hadden.
(k)
Ik denk dat Bush TE graag populair wilt zijn bij de Amerikaanse burgers. Maar daar maakt ie buiten amerika dus geen vrienden mee. En ik snap nog steeds niet dat Nederland die aanvallen steunt!!! Aan de andere kant is Sadam ook geen lieverdje natuurlijk en moet ook aangepakt worden maar... AAAARRRRRRRGGGGGHHHHHHHHHH kwordt er gek van!!!
:frusty:

Tis weekend ff geen gezeik
Bush is in eigen land allang niet meer populair. Zijn nog een stel van die dwazen die hem steunen. En daar doet Nederland aan mee :S

Ben t trouwens volkomen met Shiny eens. Ze hadden Saddam allang kunnen pakken, maar dat deden ze niet. Beetje jammer, want nu begint alle ellende opnieuw. Lekker hoor, die familie Bush...
ik wordt hier een beetje verdrietig van.
Kijk dan ook al weken heel selectief tv.
Wil niet meegesleurd worden in deze ellende.
Bush is niet helemaal wijs in zijn holle kamer. :cry:
laatste aanpassing
-B-
Artiest Beukmanz, EmBy
Als Amerika Irak niet gaat aanvallen zit ik de aankomende jaren zonder werk en dat kan natuurlijk niet.....
:p
Het is logisch dat ze Sadam niet hebben gepakt, Sadam kennen ze en weten ze wat ie doet. Als ze hem toen hadden gepakt was er mischien een opvolger gekomen die nog fanatieker was. En de burgers nog meer wraak wilden.
Ik kan gewoon die hele Bush niet uitstaan. Die vent is zo ongelofelijk dom, teert volkomen op zijn adviseurs. En altijd die eeuwige smile....grrrrr. De enige keer dat ik m echt serieus was kijken was het moment waarop hij hoorde dat Amerika aangevallen werd. En Sadam is ook n klojo!!! Hoppa
Hoe weten ze nou dat Saddam in 2005 beschikking krijgt over kernwapens? Zit daar soms zon lange levertijd op?
Maar ff serieus...
Hebben ze die informatie van de CIA gekregen? zeg maar de organisatie die zowat iedere maand waarschuwt voor nieuwe aanslagen in Amerika? Omdat ze zooooo goed ingelicht zijn? Yeah, right... my ass!
pffff.... zulke organisaties als de CIA en de FBI zijn er gewoon op uit om de haatgevoelens jegens het midden-oosten kunstmatig in stand te houden.
Bush, is de grootste psycho die op dit moment een land bestuurt. Hij is een ongeleid projectiel.
Het enige waar hij aan denkt is oorlog voeren.
En dan die uitspraak van hem: 'mark my words, we will not rest till all the terrorisme is banned from this planet'
Djeezus, is dat nou idealisme of pure dommigheid?
Die Bush zou zich wel eens wat meer met de problemen in eigen land moeten bezighouden. Want volgens mij gaat sinds zijn komst de economie er ook niet op vooruit. Misschien lul ik ook maar wat :S
Nou ja, we hadden het over de bombardementen op Irak. Een ding vind ik jammer en dat is dat Engeland toch weer mee doet. Volgens mij heeft dat eilandje een minderwaardigheidscomplex (damn.. wat een woord!!!). Ze zijn gewoon bang om nee tegen Amerika te zeggen, bang dat ze niet meer op feestjes van die Bush uitgenodigd worden ofzo?!?!?
Goed...
Saddam is ook een gevaarlijke gek, maar volgens mij schreeuwt hij meer dan hij werkelijk een daad stelt (en das maar goed ook).
laatste aanpassing
MaRCoB heeft laatst naar Netwerk gekeken ofzo?? hahahahah