Partyflock

iritant!!!

 
Hebben julie ook van die iritante achterbakse lui op het werk, die achter iedereen z'n rug om lullen!! om er zelf beter van te worden...!!??? daar ben ik ff benieuwd na???
ja echt wel!! Van die oude wijffuh!! Die gaan echt nog een keer gezeik met mij krijgen!!!
jah had ik ook een keer.
Ik droeg toen een korte broek op mn stage.
En ik kon met iedereen best wel opschieten behalve met 1 vrouw
had ze geklaagd dat ik een korte broek had
dus komt die directeur
jah verschillende mensen hebben geklaagd over je korte broek ik heb het liever niet meer.
Dus ik ging gewoon het rijtje af en iedereen zei van nah nee ik heb er nix op tegen dus ik ben naar die directeur gegaan ik zeg zus en zo
zegt ie jah maar die en die had er last van ik zeg jah das maar 1 iemand.
Toen kreeg ik toch mn gelijk
en elke keer als die trut de helpdesk belde heb ik der extra lang laten wachten en ging haar pas lang nadat ze had gebeld helpen ofzo :D
ze heeft het geweten ook :)
Ik niet op me werk, er valt weinig over me te lullen. IRL heb ik een aantal vrienden die daar CONSTANT mee bezig zijn... ongelofelijk... ik zie ze nu btw niet zo vaak meer.. het werd GIGANTISCH irritant... ze hadden btw ook elke 2 maanden andere vrienden. Hoe wil je leven zeg.
ja...vreselijk...wil 't er verder niet over hebben...achterbakse slettebakkies...
Ik werk gewoon nog in een supermarkt, WIJ (de vullers) zijn 1 groep en de rest van de supermarkt is TEGEN ons, dus er zal vast wel geluld worden over mij! :p Niks aan te doen!
Nou mijn collegas zijn over t algemeen wel aardig maar ik heb wel t idee dat ze heel veel over me lullen soms...
Zal nu nog wel erger geworden nu mn huisgenoot ontslagen is bij t zelfde werk als ik doe dus...
Ik zit nog op school maar daar is t ook heel erg.. Ben bang dat het nooit over zal gaan
ik heb zo'n trutjuh (die als ze zow gigantisch blut is bij de v&d gaat lunchen als ze pauze heeft :bah:) die lult echt ALLES aan de bazen door .. slijmballerige trut is dat .. :bah: :bah:
Zolang er over je geluld wordt, ben je interessant.. :)

De mensen die moeten weten hoe het echt in elkaar steekt, die weten het vaak toch al wel... :)

hugs
nee ik heb alleen last van wild vlees op me rug
niet meer....heb 1 jaar lang met zo'n vieze kontekruiper samengewerkt...bleeegh altijd maar witte voetjes halen bij de manager...kotsziek werd ik ervan!! en mijn manager was er nog gevoelig voor ook. Was sowieso 'n zieke sfeer daar, duzz heb me over laten plaatsen naar een andere vestiging waar het veeeeeeeeeeel gezelliger is en waar collega's tenminste NORMAAL tegen elkaar doen!!
jaaaaaaaaaaa!!!
dat heb ik dus ook!! ik heb ent een nieuwe baan als office assitant en da's egt heel leuk...:D maar een afdeling van ons kantoor loopt niet zo goed en een van die kippend aar is dus voor 50% bij ons gekomen, maar nu ik er ben, en als ik helemaal ingewerkt ben enzow, is zij dus waarschijnlijk niet meer nodig en dan is ze dus bang dat ze ontslagen word!!:-( nu geeft zij me dus geen werk meer om te doen zodat t net lijkt of ik overbodig ben.... :-(:-(en wat ik moet doen krijg ik terug met allemaal stomme foutjes die helemaal niet fout zijn!!! en ze zitten de hele tijd te kijken of ik niet stiekum aan t internette ben enzow terwijl dat bes wel mag.... HEEL IRRI %) maarja, mijn chef en ik kunne gelukkig goed met elkaar opschiete, is egt een tof wijf dus ze steunt me gelukkig wel!! maar leuk issut eg nie!!!