Partyflock

3x moduleren en over links wegdraaien?

 
Forumonderwerp · 16834
Hoe kan dat nou?

Ik heb het nu 3x gemoduleerd en over links weggedraaid, maar het probleem blijft bestaan. :S

Help!!!
Nu moet je eerst een koprol maken
En in z'n 4 wegsurfen wil ook al niet meer. :9
niet eens????

jammur man

wat ga je nu doen
Destileren, Extraheren, Masturheren en dan de nokkenas meer bandbreedte geven?
Hmm, is natuurlijk altijd de moeite waard

Zolang je maar goed om de lagers denkt
als ik jou was zou ik de x waarde maal de pi gedeeld door de straal in t kwadraat nemen!!!
Je moet de polariteit inverteren of de kruis- ipv gewone modulatie gebruiken, anders treedt er crosstalk op en dat ga je merken bij hoge loads.
vooral uitkijken dat je daarbij je complementary metal oxide semiconductor niet beschadigd want dat vind je kernel niet leuk als'ie de threads gaat pushen
Biertje ?
en dan natuurlijk wel in de stelling van pythagoras en die x waarde die daar uitkomt in de formule van e=mc2 en daar de helft van en dat keer t aantal koeien dat in de wei staat (das dus de y waarde) en als je dat dan deelt door t gemiddelde aantal inwoners van zierikzee dan krijg je t aantal grassprieten die er worden gebruikt bij t maken van 0,35562 l melk!!
Ik heb de krukas nu wederom wat opgehoogd zodat de config.sys wat meer ruimte krijgt in het middenveld. :9
je moet de V van de cpu wat verhogen, doordat die hoger word moet de t van je MB een stuk sneller zijn waardoor je OS een stuk sneller gaat :9 :vaag:
wouw!!!......interessant.......en ik altijd maar denken dat ik alles al wist. Dit is stof om me weer eens in te verdiepen.

Wat een uitdaging!! JOEPIE!!!
Heb je de Interwave jumper wel op 0 gezet? Als 'ie op 2 blijft staan heb je kans op integriteitscorrupte van 0-bit checkers.
Ik vind die reply van Willumpie wel erg geinig.
Daar moet je eens bij netwerk/systeem gebruikers mee aankomen. Die trekken helemaal wit weg en zullen iets van QUE??? terugstotteren.
SHIFT F7, doorshiften naar 4, elleboog op tafel en JACK IN THE BOX, STIFT !!!

8)
ctrl - alt - del
naar dos booten en algehele format plegen, tevens ff opnieuwe booten en met fdisk alle partities verwijderen. gegarandeerd succes