Partyflock

Kleding schoon

 
Forumonderwerp · 16413
Als je uitgaat wil het wel eens voorkomen dat je broek vies wordt, meestal krijg je dat er wel uit.

Maar in de fun wat voor troep ligt daar in vredesnaam op de grond. Het wil er niet meer uit. :(

Heeft iemand mischien wat schoonmaak tips.

Alvast bedankt.
Van alles. Is net als op feesten. Bier met de rest van de troep zorgt zeker op de wat lichtere kleuren dat je het er zeer moeilijk tot allicht niet meer uitkrijgt.

Het eerst wat ik in dergelijke gevallen doe is het betreffende kledingstuk direct bij thuiskomst een dag laten weken in een emmer water, het liefst zelfs nog met zo'n vlekkendepper. Na een dag gooi ik hem dan wederom met vlekkendepper en wasmiddel gewoon in de wasmachine.... En dan nog heb je kans dat het er niet uitgaat.... :S
Haha, die Paul, krijg jeje witte broekie nie meer schoon knul ;D

Ik gooi hem altijd in een emmer met biotex en heet water. Dan ff schrobben die handel (kan je zussie wel doen voor je), wasmachientje kan ook geen kwaad daarna, als ie nie schoon is nog maar keertje schrobben.

Je veters zijn cker ook nie meer schoon te krijgen? Nu rijg je ze zelf maar in je schoenen, een echte kerel hoort dat te kunnen :P
Juist niet laten weken...

Gewoon shout erop doen, dat is goed spul...
En daarna gewoon meteen in de wasmachine, desnoods was je het maar effe wat heter, op 60 graden dan. Maar als je beslist wat heter te wassen, was de betreffende kleding wel apart.
Beste is nog wel om zo lauw mogelijk te wassen. 30 of 40 graden is ideaal, maar als het lastige vlekken zijn, dan effe op 60 ;)