Partyflock

LPF

 
Forumonderwerp · 16081
Vraagje voor de stemmers van PF zijn jullie nu nog steeds blij met het nieuwe bestuur??????
Het schijnt dat als er nu verkiezingen zouden zijn dat ze maar 7 zetels zouden krijgen......
En weer geef ik Tijn gelijk :-)
debsy > was idd een beetje sarcastisch, omdat ik graag hoorde waar je nou precies op doelde, als je zoiets beweert zijn een paar voorbeelden toch niet teveel gevraagd, ze zouden wat meer kracht aan je betoog geven.
Maar bij dat laatste stukje van je neem ik deze kritiek terug, is al stukke beter onderbouwd, al ben ik het niet met je eens, maar dit laatste toont wel dat je laatste zin een waarheid is als een koe ;)

alex > ja die namen weet ik nog, ben (nog) niet dement :) Het ging me om het hier klakkeloos neerzetten van sommige ideeen hier zonder ook maar enig argument of ondersteunend voorbeeld te geven.


Nog ff over die negatieve berichtgeving:
Het zou ook best kunnen (ik zeg niet dat het zo is, alleen dat het zou kunnen) dat de in sommigen hun ogen negatieve berichtgeving over de LPF goed voor deze partij heeft uitgepakt: een ontevreden deel van de nederlandse bevolking kon zich goed vinden in Pim z'n ideeen, vond het belachelijk hoe er met hem om werd gegaan (wat in sommige gevallen ook zeker belachelijk was) door andere politieke leiders, en als de media ook al niet altijd Pim z'n mening bleek te staan kan ik me voorstellen dat er onder die aanhang een groot saamhorigheidsgevoel ontstond die er toe leidde dat deze groep zich kon uitbreiden, saamhorigheid is nou eenmaal aantrekkelijk, evenals schoppen tegen de gevestigde orde.

Ik vraag me alleen wel af, er zijn zoveel mensen ontevreden zijn met hoe het vroeger ging, waarom zijn die mensen dan niet eerder opgestaan en hebben ze niet eerder hun stem laten horen. Als je zoveel kritiek hebt op een regering vind ik dat het je plicht is, als burger van een democratisch land, om niet alleen te zeuren maar ook daadwerkelijk iets proberen te ondernemen.
2 TiJn>je hebt gelijk ik moet niet zo in hokjes praten (links, rechts)en was er bekend mee dat LPF noch link of rechts was. Het is niet echt een hekel hebben aan.., maar dat ik de houding in discussies vaak niet uit kan staan, maar dat heb ik in mijn eerste reply al uitgelegd...

Maar dat Frits Wester een voorstander was daar gaan echt mijn oren van klapperen. Dat had ik echt niet verwacht :-).
2 debsy: :)

Wat mij opvalt is dat 'de LPF-er' (nu ga ik wel even in hokjes praten) vaak klakkeloos aanneemt wat er door de LPF-top en/of spreekbuizen wordt gezegd.

Bijvoorbeeld: "de media zijn allemaal tegen ons!" Ze gaan niet in op inhoud, het ontkrachten van bepaalde dingen etc. En is het gek dat de media smullen van domme uitspraken van Janssen van Raaij, Nawijn, Heijnsbroek etc.? Het is nieuws! Net zo'n nieuws als dat er op de voorpagina's stond dat Bart en Sabine hadden liggen knallen! Sprongen de media ook niet massaal op de crisis in het CDA? Is Tara Singh Varma (en GL daarbij) niet met de grond gelijk gemaakt in de media?
Hebben diezelfde media Pim Fortuyn niet de kans gegeven Kok en Melkert helemaal in de grond te trappen?

Zoals ik al zei vind ik dat allemaal heel kortzichtig, maar bovenal zeer opportunistisch.

2 all: Verder moet niet teveel in incidentele voorbeelden gesproken worden, omdat die niet voor niks incidenteel zijn. De SP in een enkele plaats kan bijv. persoonlijke belangen hebben bij die woningbouwvereniging die een stichting wordt. Daar kun je 'de SP' niet op afrekenen qua standpunten of de verwezenlijking daarvan in de landelijke politiek.

En verder vind ik het leuk dat er nu al een redelijk draadje is, maar ik nog geen enkel standpunt heb gezien van de LPF dat goed gevonden wordt... (of heb ik ergens overheen gelezen?)
laatste aanpassing
2 all: Verder moet niet teveel in incidentele voorbeelden gesproken worden, omdat die niet voor niks incidenteel zijn. De SP in een enkele plaats kan bijv. persoonlijke belangen hebben bij die woningbouwvereniging die een stichting wordt. Daar kun je 'de SP' niet op afrekenen qua standpunten of de verwezenlijking daarvan in de landelijke politiek.

Precies, dat is dorpspolitiek, da's veel sappiger ;p
Wat me trouwens wel opvalt, is dat veel lokale partijen meeliften op het landelijke "succes" van LPF. Ze staan meestal ook voor bestuurlijk en politieke vernieuwing. Het gaat jammer genoeg nooit om de inhoud. En idd krijgen degenen met de grootste mond de meeste aandacht :frusty:
2rupsy> dat heb je mooi uitgelegd over die negatieve berichtgeving, ik denk dat dat ook zeker zeer waar is. Dat de negatieve berichten over Pim Fortuyn (die af en toe inderdaad om te huilen waren) zich positief uitpakte voor de LPF.

Op dat laatste kan ik niet echt antwoord geven. Misschien omdat het niet zo openlijk werd besproken. Als ik het terugbreng op mijn eigen ervaringen en in mijn omgeving kan ik zeggen met betrekking tot het gevoel van onveiligheid dat je er zelf niet zoveel aan kan doen. Wat kun je doen aan de slechtheid van mensen waar je op een nuchter moment van de dag mee geconftonteerd wordt, zomaar uit het niets. Je geeft het aan bij de politie, vervolgens hoor je nooit meer iets.(had trouwens laatst nog ergens een stuk gelezen over die korpschef Nordholt in A`dam, daar gaan je haren recht van overeind staan, werkelijk). En door de tijd heen hoor je de meest bizarre dingen die vrienden familie jijzelf meemaken en er wordt voor jouw gevoel niets aan gedaan. Behalve dat het steeds erger wordt. Je mag toch als fatsoenlijk burger verwachten dat slechtheid keihard wordt aangepakt door de overheid. Nee hoor alleen maar slappe hap hier in Nederland alles kan en mag maar. Doordat Fortuyn deze problemen openlijk uitsprak en durfde te anneliseren, trok hij heel veel kiezers denk ik omdat de mensen nu de hoop kregen dat er iets aan gedaan zou worden.
2 TiJn> "Wat mij opvalt is dat 'de LPF-er' (nu ga ik wel even in hokjes praten) vaak klakkeloos aanneemt wat er door de LPF-top en/of spreekbuizen wordt gezegd."

Haha dat gevoel heb ik nou ook bij de aanhang van Meneertje Rosemuller!

Maar goed ben niet een echt een LPF aanhanger, heb ook niet op LPF gestemd zoals al eerder aangegeven. Heb me wel veel in het gedachtegoed van Fortuyn verdiept, zoals op de eerder aangegeven website. En ik kan me heel vaak in de uitspraken vinden en dat is gewoon een persoonlijk gevoel. Verder sta ik wat politiek betreft eerlijk gezegd ook maar in mijn kinderschoenen, wat ik nog maar weet is een speld in een hele dikke grote hooiberg!

Verder je argument wat de media betreft is wel sterk, daar heb ik op dit moment ook niets tegen in te brengen, behalve dat ik je daar gelijk in kan geven!

Nou, nu weer even werken :-)
Haha dat gevoel heb ik nou ook bij de aanhang van Meneertje Rosemuller!

En dan zou een argument moeten volgen ;) Lijkt me leuk als je dat nog even zou geven!

Ik ga er vandoor. Weekend :P
debsy > over dat laatste wat ik zei: denk dat je gelijk hebt, dat mensen er iets aan willen doen via de al bestaande instanties, maar die niet altijd even adequaat reageren. En ja moet ook toegeven dat als ik mopper over de politiek sta ik idd ook niet op om m'n eigen partij op te richten, da's met name een kwestie van luiheid (of laksheid of je het ook noemen wilt).
Ik weet alleen niet of Pim nou de enige was die deze problemen aan de orde durfde te stellen, ik denk dat iemand als Marijnissen daar ook goed in is. Alleen had Fortuyn nog ietsje meer charisma, en een nog iets grotere bek, dus hij viel gewoon meer op, en hij heeft niet het etiket "socialist" aan z'n partij geplkt, denk dat dat ook wel helpt, socialisme is nou eenmaal niet zo "in"...

O en nog ff over de opmerkingen over de subjectieve verslaggeving van de media (das niet speciaal tegen jou gericht hoor Debsy, mee een algemene opmerking): media wordt door mensen uitgevoerd, en mensen zijn van nature subjectief, anders zouden we allemaal hetzelfde zijn. De meest objectieve verslaggeving lees je waarschijnlijk op teletekst en in mindere mate in de spits of de metro, maar ja, dat geeft je ook nul komma nul aan achtergrond informatie. Denk dat objectieve verslaggeving zo goed als onmogelijk is, en dat de mens zelf z'n hersens moet gebruiken om zelf uit de verslageving te halen wat hij/zij van belang vindt.
dat komt denk ik omdat PVDA zogenaamd sociaal moest voorstellen, maar die is in wezen tegenover heel wat kiezers a-sociaal geweest dit heeft geen onderbouwing nodig toch ;-), ik denk dat daarom mensen hun buik vol hadden van socialisme!

Mensen zullen inderdaad meepikken waar zij zelf waarde aan hechten en lezen wat zij belangrijk vinden en waar zij wel of niet in willen geloven. helemaal waar !!
2 Hardcorumf...
even boodschappen gedaan en ja,hoor....

Zeg de wielklem had er beter op kunnen blijven zitten.
Ik wacht wel gewoon af tot het staartjes tijd is.
De tijd dat die lichaamsdelen tussen de benen worden geduwd en er afgedropen word.

Er is na mijn reply veel gezegd en inderdaad een van de zinnigste was;we zullen het er nooit over eens worden.
Daarom gaat mijn klem er weer op.

Alleen nog even de persoonlijke aanval.

Ik ben inderdaad heel tolerant en ik sta niet gelijk klaar met vooroordelen.

Nu heb ik me daar ook niet schuldig aan gemaakt.

Ik tolereer de p.f oftewel de l.p.f stemmer,hoef het niet met hem eens te zijn.
Sterker in mijn familie zit helaas een partijlid en goede vriend van Pim.

Ik zit dus gewoon bij hem aan de koffie,alleen deel ik zijn standpunten niet en zijn er hevige discussies.

Vooroordelen heb ik niet gehad,ik heb hem gehoord-Pim dus- en bezig gezien.
Ik heb hem gelijk veroordeeld.

Ik ben dus heel direct.
Ik heb meer dictators zien gaan en komen.
Meer partijen zien gaan en komen.
Meer geblaat gehoord en gezien.

Ik leef dus gewoon naast de stemmers,ik tolereer ze ook.
Nog even leuk misschien...mijn kinderen zijn ook aanhangers hoor!

Ik heb geen vooroordelen gehad,wist gelijk dat het flink fout zat,hoefde niet af te wachten.

Vind het alleen flink klote dat er straks zo verdomd veel mensen op blaren moeten zitten.

En verder ga ik er niet meer op in.
Nee,nu echt niet meer.

Jammer alleen voor de onderste laag in de bevolking die zoveel kreeg van dat rotte paars.
Dag Melkert banen,
Dag Zalmsnip.
Dag betaalbaar openbaar vervoer.
Dag spaarloon.

en dit lijstje gaat nog langer worden.
maar beste gabbermama, waar bent u zo bang voor met het kabinet wat er nu zit CDA, VVD en LPF.
Zou een combinatie SP Groenlinks en PVDA zo geweldig zijn dan? Het geld verwdijwnt toch altijd in de zakken van de machtigste mensen,kijk maar naar het communisme, ik denk dat dat nooit zal veranderen met wat voor kabinet dan ook. Er zit nou eenmaal slechtheid in de mensen, van elk soort,vanaf mensenheugenis.

Verder vind ik dat u vaak niet tolerant overkomt in uw replies jegens mensen die er anders over denken dan u, ze hebben vaak een denigrerende ondertoon, alsof je tegen een stelletje domme meeblatende schapen loopt te preken, en alsof u een beetje alwetend bent, maar goed dat is slechts hoe het op mij overkomt.

Maar ik weet dat u geen antwoord meer geeft..
misschien maar beter ook...flierp was het toch ;-)
Ik wil jou hier best nog antwoord op geven.

Iedereen heeft zijn manier om zich uit te drukken.
De een gebruikt scheldwoorden,de ander blaat erop los, en als ze niet doorkomen gaan ze flink grof doen.

Als iemand dat niet doet en redelijk wil blijven en probeert bepaalde dingen te onderbouwen,is het jammer als er dan gedacht word dat het denigrerend is.

Sommige onder jullie,maar waar niet,zijn soms meelopende blatende schapen:)
Geintje.

Als ik niet tolerant zou zijn tegenover mensen van jullie leeftijd,op jullie neerkijk,of onderwijzend wil overkomen denk ik dat ik niet hier lang zou kunnen blijven.

Er zijn intussen genoeg p.fers die het leuk vinden/vonden dat ik hier rondhobbel en hebben zich vrijwillig als vriendje aangemeld.

Per p.b word ik vaak om raad gevraagd voor veel uitlopende problemen.

Ik heb zelf ook drie meiden in jullie leeftijdsgroep en soms leer ik veel van jullie.Ik heb ook diverse keren een hoop aan jullie gevraagd,om me te kunnen verplaatsen in jullie.

Het is inderdaad net als moeder/kind....het is wat je denkt te horen in een discussie.:)
Ik ben helaas niet alwetend en ik preek net zomin als jullie als jullie een standpunt verdedigen.

Het is maar net wat je denkt te horen of verwacht van mij,vanwege dat leeftijdsverschil.

Ik verdom het alleen om een andere leeftijd te vermelden in mijn profiel of mij anders voor te doen dan ik werkelijk ben.

Sommige doen dat wel.
Zijn alleen Kees,Man en zonder beroep ofzo.

En het was FLieRP,ja:)
laatste aanpassing
EINDE DISCUSSIE!!!!
laatste aanpassing
JJJJjjjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaaaaHHHHHHHHHHHHH(k)


:bounce:
2 Ric, ik noem wat dingen op en jij geeft me gelijk en dan ga je zeggen: ik zei alleen dat met NL economisch beter gaat dan ooit. Nou uit die dingen die ik heb aangegeven blijkt dat het niet goed gaat met NL. Dus dat antwoord van jou klopt niet helemaal.

Jij zei: "met een linkse meerderheid (vooral met PVDA) wordt er veel geld over de balk gegooid"......waar baseer je dat op?

En nee dat aanpakken kost geen geld, het zorgen voor minder ministers, zorgen voor minder voorzieningen die beschikbaar zijn voor ministers en minder dure uitstapjes en etentjes. Kost nou niet echt veel geld nee. Net als het aanpakken van de speciale vergoedingen voor een ontslagen minister.

2 all> de melkert banen en de zalmsnip is trouwens toch een groot fiasco geweest. Werkte voor geen meter. Sinds wanneer is het ov dan betaalbaar geweest?
(k)
laatste aanpassing
>>kijkt serieus<<<

zeg luisteren jullie eens even naar degen die dit topic geopend heeft en alle rechten daarvan bezit%)


>>kijkt lief<<


Houspouzinnetje....vin je lief:kusje:
Shiny> In wat gaf ik je eerst gelijk dan? Misschien was ik niet helemaal duidelijk. Met economisch beter, bedoel ik te zeggen dat 't geld er wel is. Dat hoeft niet te betekenen dat 't dan goed gaat met 'n land.

Jij zei: "met een linkse meerderheid (vooral met PVDA) wordt er veel geld over de balk gegooid"......waar baseer je dat op?

Het is toch een feit dat linkse partijen over 't algemeen meer besteden aan sociale voorzieningen/projecten? Dat geef je zelf aan met de Melkertbanen.
laatste aanpassing
houspauzinnetje> Bepaal jij dat?

StefanHardcoRelluHolland> En als ik nou 'n slechte Hollander ben? ;p
Ach.. ze brengen wel leven in de brouwerij. Van Heinsbroek en nawijn zijn twee top manne!! ;-)
Die hele F*cking politiek kan me geen reet meer schelen ze doen toch wel waar ze zelf zin in hebben, nederland is veeeeelz te lief..... word echt hooog tijd voor een hardere aanpak, maar goed probeer ze dat maar eens duidelijk te maken, en dan nog eens doorgevoerd te krijgen!
LPF suxxxxxxxx iig nu...
Word schijtziek van dat gerotzooi van hun. Stelletje klunzen. Net doen alsof ze er alles vanaf weten. En ze weten gewoon 0,0..
Lpf ik kijk het nog wel een tijdje aan,kritiek geven is namelijk lekker makkelijk.


Door toedoen van hun eigen leerproces laten we maar het daar maar op houden.
Gaat niet echt lekker hoe ze nu bezig zijn.....maar hopen dat het goed komt, anders over 4 jaar geen lpf voor mij meer...
pim heeft ons een hoop amateurs na gelaten waar Holland niks voor koopt....kan zijn bedoeling niet geweest zijn.....!
laatste aanpassing
Opvallend punt nummer 1:

De verhouding tussen LPF voor- en tegenstanders in deze discussie is redelijk gelijk. Toen ik een paar maanden geleden (voor de verkiezingen) op het forum kwam, werd de LPF (helemaal MET Pim) de hemel in geprezen. Zijn er nu dan toch een hoop LPF'ertjes die een beetje teleurgesteld zijn?!

Ten tweede, IK BEN VERDOMD BLIJ DAT IK EEN LINSE HOMO (TRUT, ZIELIGERD ETC.) BEN EN GROEN LINKS HEB GESTEMD!! De LPF wordt volgens mij de grootste politieke flop ooit, en dat mag ik hopen ook, want als iedereen op deze wereld zo zou denken als zij dan was onze lieve moeder aarde hier al lang niet meer!! :D
wat er nu gebeurt is precies wat ik had verwacht. een chaotisch zooitje met een stelletje amateurs dat totaal niet weet dat je politiek niet in je eentje bedrijft. en dat er zoveel vage lui (ex CP '86, criminelen) lid zijn geworden is ook niet echt een verassing toch??
denk dat we in de lente wel weer opnieuw mogen stemmen!
laatste aanpassing
overigens...ik heb nooit in Pim geloofd....wist de problemen wel op te noemen maar of ie de oplossing had...?????.....welnee!
laatste aanpassing
Applaus voor de laatste drie...:)
dank mamma..
laatste aanpassing
2 mamma
de discussie door laten gaan waarin de LPF naar beneden wordt gehaald kan dus wel doorgaan en wordt aangemoedigd.

als er wordt gepraat over voordelen van de LPF door sommige forummers dan mag de moet de discussie worden beeindigd en gaat met moeite de klem erop omdat de discusiie dan zinloos is.

Applaus voor de laatste 3! Mannen jullie hebben het bij het rechte eind ! dat bedoel ik dus...

krom allemaal hoor.....
ik geef ze applaus,mag toch wel%)

en voordelen heb ik nog niet gezien,dus ga ik wel in discussie maar geef geen applaus.

jankerd.
Stukje spaarloonregeling al gezien....nog zo`n knallerd!!!
het is wel grappig dat veel mensen, sinds pim de politiek inging, zich voor politiek gingen interesseren. Verstand hebben ervan is allen wat anders. Maarja.

Nu roepen veel mensne lpf is kut en dit en dat, voornamelijk veel negatieve uitlatingen. maar waar zijn die op gebasseerd? op wat nieuws berichten en kranten????????

en wat weet je van de andere partijen vergeleken met lpf, denk je dat ze daar netter met elkaar omgaan of ben je zo goed op de hoogte van alle partijprogramma's dat lpf nu opeens niet meer bij je past, maar daarvoor wel?

HAHHAHAHAHAHHAH

kan niet he?

ook schapengedrag dat stemmen mediaafhankelijken die we zijn gaat allemaal nergens over. wat wij weten is misschien 2% van de werkelijkheid.

doei
Precies ouweschool! :-)

2 gabbermama!En je noemt mij een jankerd??

ach ja de pot verwijt de ketel...
2 ouweschool>> waar moet je anders je mening op baseren dan kranten en nieuws????
en ik vind dat de nederlandse kwaliteit kranten (nrc, volkskrant enz.) goed en objectief verslag doen van wat er afspeelt.
2 Debsy wat wil je nu van mij persoonlijk.

Geef ik mijn mening zeg je dat ik belerend ben en denigrerend%)

Verwoorden een paar anderen iets heel goed geef ik enkel aplaus...mag ook al niet%)

Dus ik mag niet meediscusieren en ik mag niet aan de zijlijn aanmoedigen?

Waar is mijn vrijheid van meningsuiting gebleven%)

nee hoor,jij jankt al een poosje,ik jank niet,maar lach achter mijn hand:)

Ik had niet voor niets gevraagd al een hele poos terug om de discussie te sluiten.

Maar dag hoor,ik verdwijn en zoeken jullie het maar fijntjes en/of verfijnd uit:)
2 mama jij bent hier gewoon de allergrootste jankerd ..

je loopt al tijden te zeiken in alle LPF topics, je vind ze vermoeiend maar elke keer ben je er als de kippen bij! Elke keer moet jij wel niet ff duidelijk maken hoe erg mensen het bij het verkeerde eind hebben. Je dringt je mening op, en je bent al helemaal niet tolerant.Je hebt al huilensveel x je mening duidelijk gemaakt, maar blijkbaar blijf je janken, net zolang janken totdat niemand er meer wat over zegt.

JANKERD!

DOEI! :-D
klopt helemaal meissie,van de 4500 leden ben ik de enigste die hier meediscussieerd,dus alles kan dan ook alleen van mij afkomen:)

Ik ben niet tolerant en ik dring mijn mening op en leg iedereen het zwijgen op met mijn janken:)
Gelukkig schat ik niemand hoog in,dus gebeurd dat ook direct..hahahaha,iedereen valt stil bij mamma:)

Inderdaad loop ik in alle topics te zeiken,heb daar dus ook 24 uur per dag werk aan:)

Logisch dat ik het vermoeiend vind.

Maar dank je wel voor je mening,je hebt nu in ieder geval gezegd dat je wat tegen mij persoonlijk hebt:)

Heeft gelukkig dus niets te maken met de discussie over l.p.f en dat er ook tegenstanders zijn.
je mag me gewoon niet.Ga toch en eind fietsen en blijf in je eigen sprookjes geloven.


Wel,jij bent dus geen jankerd,maar een huilebalkje...en dit was dus geheel naar uw zin,cynisch en denigrerend.

dan kunnen je verdere persoonlijk getinte commentaren verder naar mij per p.b.
De anderen hoeven niet van persoonlijke ruzie of scheldpartijen getuige te zijn.
laatste aanpassing
sorry je snapt er werkelijk niets van..en je versterkt alleen maar mijn kritiek met het plaatsen van dit soort replies

kan niets tegen je persoonlijk hebben want ik ken je niet, ik zeg alleen maar iets over je manier van profileren in dit soort topics.

en over persoonlijk getinte commentaren gesproken..de pot verwijt wederom de ketel..! Ik geef slechts mijn mening! Oh gut of mag dan dan niet meer soms..

..."waar is mijn vrijheid van meningsuiting gebleven"...... :-P

je mag me noemen wat je maar wilt hoor, en vooral voor mij denken en spreken, dat zijn jouw insunuaties en gelukkig weet ik, en anderen die mij goed kennen wel beter!

en o h hemeltje: noem je het al een ruzie..dit is voor mij slechts een meningverschilletje hoor!

mama get a life!

Amen!'

suc6 met je laatste woord!
Al diegene die allerlei krietiek hebben op PIM...
Ga eerst eens zijn boeken lezen voor je onbekrachte gedachte gaat spuien....
Heb geen mening zonder bekrachtende back-up...

Ooit geweten dat de beste studentenOV-jaarkaart door PIM was geregeld met de NS

Ooit geweten dat hij raadgever en verslaggever was voor de 2e kamer...en dat meerdere ideeen van hem (al dan niet met een omweg) door het kabinet zijn gebruikt omdat (terwijl ze dit eigenlijk niet wilde) het beste bleek te zijn....

Ooit geweten dat in zijn boeken alle kritiek wordt bekracht door oplossingen...(nee..deze gaf hij niet vaak op TV....hij kreeg de kans nooit om ze kompleet te verklaren omdat ze liever de aanval inzetten op de helft van z n uitleg)

Deze man was een dikke 3 Ks

***KENNIS

***KUNDE

***KRACHT

En helaas in de LPF nu net een stel vissen in een kom die door elkaar zwemmen....omdat er niemand meeer is die richting geeft.

Komen ze zelf uit die zwemopstopping....MOOI
Zoniet...jammer....er zal door de samenstelling van het kabinet geen hele foute voorstellen worden aangenomen...dus no sweat....

En al zouden we opnieuw moeten stemmen....geen 10 minuten over die dag....???
of wordt men al weer moe van de gadachte ????(heb dan ook geen commentaar, en laat het over aan diegeen die er wel tijd en aandacht in willen steken)
4 K's ... hij was ook Kaal!

Maaruh ... stel dat we over 4 maanden weer mogen stemmen, wie van de pro-LPF-mensen stemt nog steeds LPF? En waarom wel/niet?
5 k's

Kontneuker. Dat deed hij graag :)
Ik heb me de laatste tijd bijzonder geergerd aan de negatieve berichtvorming en stemmingmakerij rond LPF. onderstaande column uit het AD geeft de verklaring hierover.


Komkommertijd

Pamela Hemelrijk


Terwijl de kwaliteitskranten zich om strijd beijveren om ons op de hoogte te houden van de interne rellen binnen de LPF, is het in de boezem van de PvdA n en al solidariteit, gezelligheid en harmonie, lijkt het wel. De Volkskrant had vrijdag een levensgrote foto op de voorpagina van de Rooie Vrouwen, die in de tuin van een Bergens hotel zaten te vergaderen over het nieuwe parlementaire jaar. Jeltje gaat stralend met de thee rond, en de Rooie Vrouwen hebben ook de grootste schik. Het is net een tafereeltje uit Joop ter Heul.


Ondertussen - dat kan een kind begrijpen - staat men elkaar in de boezem van de PvdA natuurlijk naar het leven in het gevecht om de schaarse functies die De Partij nog te vergeven heeft, om niet te spreken van de daverende ruzies op het partijkantoor, al was het maar over de vraag wie er schuld heeft aan deze historische verkiezingsnederlaag, en welke koppen er moeten rollen. Maar daar merk je dus helemaal niks van in de kwaliteitskranten. Terwijl de pers toch beschikt over uitmuntende contacten met de soci's, en geen gebrek heeft aan inside information over het reilen en zeilen van De Partij, al was het maar omdat de pers zo massaal schnabbelt voor de Wiardi Beckman Stichting.

Persoonlijk zou ik, sensatiebelust als ik ben, nou ook wel eens willen lezen wat voor onfrisse intriges zich thans allemaal binnen de zieltogende PvdA afspelen. Maar het enige wat de pers mij te bieden heeft is een foto van de schaterende Jopopinoloukicoclub van Jeltje van Nieuwenhoven.

Als je wilt weten of je door de pers besodemieterd wordt, zeg ik altijd maar, dan moet je niet zozeer letten op de topics die ze je wl tot vervelens toe voorschotelen, maar vooral op de onderwerpen waar ze stelselmatig gn aandacht aan besteden. De oorlog in Afghanistan is hiervan een fraai voorbeeld; nog steeds regent het dag in dag uit clusterbommen en pseudo-kernwapens op dat land, grondtroepen schieten op alles wat beweegt (behalve op Bin Laden, die ze nog steeds niet hebben kunnen vinden), maar we krijgen er nooit iets van te zien - onder het motto goed nieuws is geen nieuws, neem ik aan. Zelfs over de Dutchbatters die zich daar onledig houden met `het bewaken van de vrede' (want zo noemen wij dat) heb ik nog niet n reportage gezien. Maar er hoeft op de Westbank maar iemand zijn enkel te breken of Eddo Rosenthal is weer vijf minuten in het Journaal, om ons uitvoerig te vertellen welke internationale hotshots er nu weer het vliegtuig naar Tel Aviv hebben genomen om `het vredesproces weer vlot te trekken'. Alsof wij kijkers, na tien jaar Intifada, nog steeds om dt soort informatie zitten te springen. En ls er dan nog een gaatje over is, dan vult het Journaal dat met een item over een slang met twee koppen. `Ach', zei een van mijn kennissen vergoelijkend, toen ik mij hierover beklaagde, `het is nou eenmaal komkommertijd, moet je maar denken'.

Komkommertijd? De nieuwe Nederlandse premier is uit de weg geruimd, tien dagen voor hij gekozen kon worden; in Afghanistan is een nieuwe Vietnam-oorlog van start gegaan; de president van de Verenigde Staten kondigt aan dat speciale Amerikaanse commando's zich voortaan het recht voorbehouden om overal ter wereld mensen zonder vorm van proces van hun bed te lichten of te liquideren, als dat in het kader van de strijd tegen het internationaal terrorisme nodig mocht zijn (dt is nog eens een vrijbrief om overal ter wereld je politieke tegenstanders uit de weg te ruimen; de CIA hoeft dat voortaan niet meer in het geniep te doen met vergiftigde ballpoints of schietende paraplu's; het kan nu gewoon open en bloot!), en mijn toch doorgaans niet op hun achterhoofd gevallen kennissen denken dat het komkommertijd is? Ze lezen te veel kranten, wat ik u brom.

Copyright: Algemeen Dagblad
Stefan H

OPHOEREN met je klote propaganda!
Als je zonodig zieltjes wil winnen voor je eigen stupiditeit ; richt dan lekker een eigen partij op.


Misselijk mannetje
Ik stemde als eerbetoon aan pim... wat ze nu allemaal aan het doen zij..? het gaat langzaam de goede kant op..
LPF? Wie zijn dat ook alweer? Die extra VVD-ers en CDA-ers in de 2e kamer? :P