Partyflock

Fout gaan

 
Ik zat net ff wat oude foto's te bekijken en er kwamen gelijk weer wat oude (nare) ervaringen naar boven.

die keer dat ik enorm fout ben gegaan!!! Ikza dat nooit vergeten! Mijn ouders waren een weekendje naar Grand Dorado en ik had volgens mij het hele dorp uitgenodigd! Wie gingen die avond naar met z'n allen naar Starlight! Was toen die tijd errug leuk!!!

van te voren ff wat chillen met z'n allen bij mij thuis. meer danhelft van de aanwezige ging die avond gebruiken! Ik dus ook. we gingen met de bus naar Starlight. Op weg naar de bus nam ik al een halfje en hij sloeg gelijk al in! Ik werd er vrolijk en melig van en kreeg een gelukkig gevoel!

Toen we een half uurtje in Starlight waren wilde ik van de kleine zaal achterin naar de grote zaal lopen waar op dat moment Erick E stond te draaien. bij de sigaretenautomaat ging het fout. het werd wazig voor mijn ogen en voelde me slap in mijn benen! en op dat moment komt gewoon mijn neefje (die toenniet wist dat ik gebruikte) naar mij toe lopen! Ik rende weg en voelde me hard in mijn keel!!! mijn ogen ging wijd open en ik begonhevig te kauwen! Ik begon keihard de naam te roepen van de gozer van wie ik die pillen kocht! Van hem kreeg ik weer een slag voor me hases! ik werd helemaal para en wilde alleen water drinken! heb toen echt voor FL.125,- Gulden aan water opgedronken!!

dit alles heeft zo'n twee uur geduurd!!! Ik weet ook nog goed at het overging. Dj Moreno draaide een remix van "Sweet Dreams" van de Eurythmics, wat ik toen een onwijs lekkere plaat vond!!! toen hij dat nummer draaide leek het alsof er een jas van me af ging! Heel apart!


Heb er nog een hele poos last van gehad! tot een half jaar daarna dacht ik telkens dat er iemand elke keer iets in mijn drinken had gegooid!!!

Te gek voor woorden!!


Wie heeft nog meer zulke ervaringen meegemaakt en gebruik jij dan nog steeds? Voor de duidelijkheid: ik gebruik helemaal niks meer sinds dien. af&toe een jointje!!!
ik heb een keer gehad dat ik in de oldschool tent naast de energiehal een of andere aanval kreeg...had p'tjes op...er was alleen rook en een vette strobos...en op de snelheid van de strobos ging heel mijn lichaam schudden, dat was echt zo eng...werd echt gek...tot maanden daarna had ik op feesten het gevoel als er lasers of lampen gingen knipperen dat ik dat weer zou krijgen...was echt zo eng!
Mooie klote ervaring!! Zelf ben ik gelukkig nooit fout gegaan... wel vaak in elkaar gezakt omdat ik even te wazig was of kramp kreeg, maar verder niet! Maar goed ik gebruik al 4 jaar niet meer dus heb daar geen last meer van...

Mijn eerste p's waren ook in Starlight trouwens... 3 woody's met DJ Panic in dec. '95! Weet ik nog precies, echt een onvergetelijke nacht was dat... compleet uit m'n plaat! Heb me nog nooit zo heerlijk gevoeld als die nacht.... :-)
ik heb dus 1 keer in *light raatjes genomen...en dat doet ik nooit meer...want er lopen zoveel bekenden voor mij en ze konden het alleemaal aan me zien en dat hoef ik dus echt niet..
had ik gelukkig geen last van, want iedereen die ik kende in Starlight, gebruikte toen ook! Alleen was toen die keer mijn neefje in Starlight (voor het eerst!)
heb 1x gekotst maar dat kwam door teveel water en denk iets teveel pil, en verder heb ik weleens een "angstig" gevoeltje of het ik-wil-zitten-gevoel maar ik weet nu hoe ik dat het beste aan kan pakken. Gewoon doordansen en op dezelfde plek blijven staan. Vooral niet gaan lopen of naar de wc gaan want dan ga ik af en toe echt spacen...
best vaag eigenlijk...

see you @ awakenings :) :) :)
aha ik ben ook een keer goed fout gegaan...!!

dat kwam ik had al heel vaak p genomen..
maar na 30 keer of zow ging ik ineens hallicineren(fout geschreven weet het)
en ik dacht he? hoe kan dat heb allen p's op...

en toen draaiede ik een beetje door lang last van head mooi jaar later nog... maar na dat jaar ging het weer goed en toen weer rustig aan begonnen en nu is het weer super.!!! jah toch..
jaah ik ben ook een x gaan hallucineren in de fun. zag ik allemaal mensen met schmink op hun gezicht rondlopen en mensen met rood wit blauwe vlaggetjes op hun wangen op dat balkon staat. vet gefreakt..
dat spacen en hallicuneren is juist vet...
BV. dat je weet waar je vrienden staan en daar naar toe loopt maar dat er helemaal niemand meer is en opeens word je aangetikt door een vriend en :| BOEM iedereen staat er weer...

zo vet...

als je fout gaat dan zit je het meestal zelf aan te praten!!

als het met mij wat minder ging zocht ik altijd me beste vrienden op en ging even met hun praten...
dat gaf mij weer een goed gevoel!!

maar ik ben er nu mee gestopt teqnology was de laatste keer voor mij :D
halucineren is vet
maar para worden is een stuk minder
ik ben een paar keer para geworden maar die keren wist ik dat wat mn hersenen voor onzin bedacht dat dat onzin was dus t viel nog mee.

maar fout gaan is ook behoorlijk KUT
ik was op Hardcore ressuraction in de Vechtsebanen in Utrecht en was bezig 1 van de heftigste feesten van mn ;leven mee te maken.

Het duurde van 12 uur 's middags tot 6 uur 's nachts en ik was bijna al die tijd binnen.
Ik heb tot een uur of 6 alleen alcohol gedronken daarna begon ik aan de pillen.
Ik heb toen in totaal iets van 8 pillen gehad, waarvan enekele hele vage trippillen.

Al die uren feesten en al die drugs heeft me om een uur of 5 dus een uur voor t einde behoorlijke last bezorgd.

Ik begon ineens gigantisch te zweten en te trillen en ik werd zo afgrijselijkste waus dat t niet leuk meer was. Dat ging echt 1 lang door pfffff
dat was echt verschrikkelijk
voooral toen we tijdens die megavaagheid in een bus naar t station gingen waari ik door de drukte tegen de deur aangedrukt stond.
Toen werd ik echt helemaal gek van t zweten en t trillen.


dat was niet leuk
maar t feest is nog steeds 1 om nooit te vergeten!
fout gaan hoe kan dat nou als je nix gebruikt hehehehehhe toedeloe
Ben met Massive een keer op de plee in elkaar gezakt.
Ben toen gelukkig opgevangen door een aantal A'dammers. Beter; anders had ik op die gore zeikvloer gelegen. 10 minuten later was ik er weer!
Ben gelukkig nog nooit fout gegaan door ptjes...
Hallucineren vinnik juist vet...heb eg al vage dingen gehad...dat ik ineens niet meer wist waar ik was enzo...maarja heb dan toch altijd mensen om me heen die op me letten, duzz hoefde nergens bang voor te zijn :)
Ken wel iemand die ineens heeeeeelemaal para werd, had 1 ptje gehad...was mij ook nog 's kwijtgeraakt en draaide toen compleet door, had vette hallucinaties, dacht dat het oorlog was enzo...kon de uitgang na 1 uur helemaal in paniek rondjes gerend te hebben vinden en is toen naar huis gerend, helemaal doodsbang!!
Kreeg wel kippevel toen ik dit hoorde.
Als ie mij had teruggevonden daar, had ik 'm natuurlijk gerust kunnen stellen, maar nu stond ie er helemaal alleen voor en duzz flipte hij compleet.....

Verder alleen een paar x fout gegaan met paddo's.
En 1 keertje door de combi alcohol-joint. Dacht toen dat ik dood ging en heb al mijn ingewanden eruit gekotst.
k zij ook nie dattut nie vet was hoor...:)
maar t kan ook TE erg......
Inderdaad het kan ook te erg.
Ik heb het een keer echt te erg meegemaakt.
Ik ging de hele tijd bukken en dan weer omhoog, want ik dacht dat ik door een heuvellandschap liep.
Ik ben daarna minder gaan gebruiken en nu gebruik ik al bijna een jaar niks meer.
Goed he
ik heb ook wel een keer flashbac gehad!

een maand na dat ik fout was gegaan ben ik naar Sensation (de allereerste!) geweest! Toen ik midden in de Arena stond kwam het weer terug! en werd ik helemaal 'gek'in mijn hoofd! Heeft echt maar een paar minuten geduurd! Erg Aparte ervaring!
er is mij ook is wat in me drinken gegooid. wat het is geweest ik weet het nogsteeds niet. ik weet wel dat ik er heel erg ziek van ben geweest en ook last had van flashbacks. ik was erg afwezig kreeg heel weinig mee, hoorde mezelf niet meer praten en wist ook niet of ik wel wat zei of dat ik alleen maar dacht dat ik wat zei. het was net of ik hele dagen aan het dromen was. errug vreemd

en ik heb nogsteeds in discotheken of op houseparty's dat ik weinig of helemaal niks drink uit angst dat er misschien weer wat in zit. beetje dom misschien maar kom niet over die angst heen.
je moet over die angst heen groeien!!! Ik had het ook! Bij Mysteryland 2000 is er ook wat in mijn drinken gegooid.

Heb echt een half uur heel wazig lopen doen en dingen lopen zeggen!!

Had er tot Mysteryland 2001 nog steeds last van. Overal waar ik kwam, zelfs in kroegen, was ik bang dat iemand wat in mijn drinken wilde gooien! Hield ook overal mijn hand op mijn drinken! Maar na een tijd vervaagd dat wel (tenminste bij mij)
Qlubtempo 8 (of 9?)

Die ene keer dat het zo giga warm was en heel vochtig.

Toen had ik er 3 op, en de laatste was een Dexter en toen ben ik hevig gaan hallucineren en heb ook overgegeven.

No way dat ik dat nog een keer wil meemaken, iedereen kijkt je aan en iedereen komt naar je toe of het nog wel goed met je gaat. Ik wil niet lijken op 1 of andere junkie dus tegenwoordig ga ik niet verder als 2 p'tjes... het liefst helemaal niks.
ik heb er nu ook al bijna een jaar last van dat ik of niks drink of heel weinig drink en constant mijn hand op me glas houd. en ik mag toch hopen dat het vanaf nu stukje bij beetje minder word want niks drinken of heel weinig drinken als je 8 uur staat te springen is ook nie echt gezond
Ik ben nog nooit fout gegaan van pillen

is ook het laatste waar ik aan denk

Ik zou uberhaubt niet weten waarvan ik fout zou kunnen gaan met pillen

Met paddo's weet ik het wel, maar met pillen

Geen id
Ik ben 1 x out geweest in Martini hallen in Groningen heb toen van een meid geleerd dat als je veel zoetigheid binnen krijgt zoals Jus of Extran dat het sneller over gaat omdat je lichaam een te kort aan suikers/glucose heeft. Heb het zelf daarna zelf nog 1 x moeten geleven en toen hielp het echt .... :bah: wil ook wel eens helpen :-s
In Utrecht in de dansfabriek, was een best heftige pil en de muziek was verschrikkelijk slecht, om te huilen, zo slecht.

Daar ben ik helemaal fout opgegaan (was eind mei 2001), nog steeds als ik de plaat It's raining men hoor zie ik het weer allemaal gebeuren.

Verder mjah..veel trippen en :r ,maar nooit echt fout gegaan daarna.

Heb nu zoiets van, tis leuk geweest..max. 2 pillen op een avond en als het te warm is, pak ik nx.
K ben ook wel si een keer ff out gegaan, voor de rest nie enrstig ofso maar iemand enig idee waardoor dat komt?
jongens 1 tip als je fout gaat dan moet je niet TEVEEL water drinken want dan spoel je al je natrium(zout) uit je lichaam vandaan wat je dan beter kan doen is een flink glas water drinken met 4 tot 5 scheppen suiker(cola of energydrink is ook goed) of jus d, orange drinken vanwege de vitamine c die erinzit daar mag je oneindig van blijven drinken want alle vitamine c die je teveel krijgt plas je toch weer uit.
Ik heb een aardig zelfstudie over drugs gedaan gewoon puur om te weten wat te doen bij fout gaan enzo en ook omdat ik wil weten hoe het precies werkt en wat het met je lichaam doet.

groetjes een maffe wijker