Partyflock

Stampen in Utrecht

 
Forumonderwerp · 15903
FF een vraagje: Waar kan je goed stampe in Utreg, ga er nu studeren maar heb geen idee waar het een beetje relaxed is.
Dat ken je wel vergeten, want buiten de feesten om wordt er niet echt gestampt daar
Nee khoor er ook vrij weinig over eigenlijk! Ken ook geen egte discotheken uit utregt!
DANSFABRIEK ik utreg is wel beuken maar is klein en kut volk... dus kzou zegge je moet het tog veder weg zoeken dat doe ik ook..
kom uit utreg en kan je vertellen dat het huilen met de pet op is :'(
Ik merk t wel weer, der valt dus eigenlijk geen fuck te beleve daaro
Nah das niet helemaal waar. Oke, tis geen stampen, maar wel goede dance...
Want de vrijdagen in Tivoli willen wel eens goed zijn (helaas niet altijd).

Zo is daar de 30ste aug drum 'n' bass met DJ Krust(6) en resident Carlton.
en op 6 sept techno met Zero One (Random XS!) en resident Remigius.
Zou er best heen willen, ga alleen al naar andere feestjes die dagen ;p

­[img]http://www.smilies-world.de/Smilies/kao/pblindfolded.gif[/img]Ninja-Tune!
laatste aanpassing
we doen in utrecht niet aan stampen. hooguit dansen :D

dr zijn zat leuke feestjes, je moet ze alleen wel kennen. ik geef toe, qua clubs etc is het niet veel meer. Maar daaromheen worden de laatste tijd goede initiatieven genomen.

hou je oren open zou ik zeggen :)
utreg techno platform bedoel je?
Utrecht is Helaas slecht qua stampwerk...Dondernacht in de Dansfabriek (na 1 uur) Vrijdags willen daar nog wel eens dj's draaien..voorn. hardtrance/hardhouse/trance..op zaterdag is er maar 1 van in de maand.....After 5 in de dansfabriek...das meestijds wel te behappen..als je dur echt van houdt...en verder hebben we idd soms Tivoli, die wil tegenwoordig nog al eens uitspatten qua muziek...maar das vrij zelden en erg onbekend meestijds, De winkel van sinkel, in de weekenden Club Risk genoemd..altijd leuke feestjes, tot een uur of 5...hierna de omhelzing..of daar de opvolger van..de 151 is dacht ik ook weer open soms..aan de oudegracht,centrum..wazige tent..goeie stevige house..beetje teveel drugs daar, maar wel errug gezellig...ook de plf wil nog al eens wat te bieden hebben s'nachts, maar valt vaak tegen (volgens geruchten dan..) verder eigenlijk alleen maar de grotere bekende feesten op de bekende locatie's, vechtsebanen (leuke lokatie), Jaarbeurs (kutlokatie, niet heen gaan,zonde van je geld).....maar je hebt amsterdam, en rotterdam beide 20 minuten van je vandaan reizen, dus feestjes snel gevonden)...(ik woon in Utrecht, en ga zo'n 7 dagen in de week op stap in Utrecht..werk zelf ook in de horeca) ;-)
laatste aanpassing
er zijn genoeg feesten die gegeve worden in utreg.. zoals TechnoLab en Teknation enz enz.. die komen bv elke 3 vrijdag vd maand enzow..

winkel van sinkel is idd wel lachuh jah...
He Dolluf, waar werk je dan?
Enigste plek waar je kan stampen in utrecht is als je naast mij zit in de tram als ik me discman aan heb :p
Ik woon ook in Utrecht, maar qua uitgaan is het maar niets daar. Ga daarom meestal ook naar Amsterdam ofzo, daar is (was) genoeg te doen.
Nexus, teknation, technolab, hardbass, dance2eden, veel kleine feestjes
ennuh mensen club risk winkel van sinkel :S
dansfabriek zuigt :S
uuuhm ik woon ook in Utrecht en ga er ook nooit uit.

Alleen af en toe winkelen in de winkel van sinkel moet zeggen dat ik het daar toch altijd wel naar mijn zin heb.
Tenminste niet van die ballen als in de Beurs en De steeg dat zijn natuurlijk ook DE studenten cafe's.

Elke laatste vrijdag is er Technolab in de Vloer en dat is altijd wel gezellig.

verder heb je sinds kort de Jam maar dat is ook echt een studenten bar dancing.

Helaas lijkt het in Utrecht niet te werken een discotheek. Er zijn teveel studenten en te veel aso's in Utrecht die als er iets leuks is het toch wel weer verpesten. Door vechtpartijen of door meisjes lastig te vallen waardoor de Get down dus gesloten is ( niet dat dat veel soeps was) maar het gaat om het principe.

Dus ik zou lekker de trein of de auto pakken naar een andere stad voor uitgaan betreft.

In de zomer een terrasje pakken aan de gracht of op het Neude is dan wel weer gezellig.
En op zijn tijd een avondje Winkel is ook erg leuk komen vaak goede Dj's.

Veel plezier in Utrecht hahahaha
Dansfabriek vind ik trouwens echt een vieze tent!

Echt zo'n stom hol met onprettige mensen.
Soms op een verloren zondag ochtend kwam ik er nog welleens terrecht en dan denk ik echt Jakkes wat doe ik hier. BAh Net zoals die Dino's in Utrecht tegenover de Winkel bestaat die after tent nog?

Echt erg als je daar naar de wc loopt dan word er echt honderd keer aan je arm getrokken in je billen geknepen. Echt zo'n foute tent.
Dolluf, volgens mij ben je niet meer helemaal bij de tijd :)
De 151 (wat Kimst*r Dino's noemt) is sinds januari niet meer, tenminste niet zoals ie was. D'r zitten andere mensen op, en sindsdien niet de lekkerste plek om heen te gaan (oa schietpartijen).
De PLF is vorig jaar ook opgedoekt, aan de Voorstraat (de derde keer voor de PLF overigens!)

enne, o'c.. wat weet jij van het UTP?!?!? :D
wist niet dat dat al algemeen bekend zou zijn aangezien dat nog in de kinderschoenen staat :)
ScuL
Artiest ScuL
Ik studeer d'r ook maar ik vind het maar een lauwe boel qua feestjes. Ga liever naar de Hemkade of naar andere grote parties :)
Ultimate Techno wil ook nog wel eens leuk zijn volgens mij.... voorderest zoals gezegd Teknation,Technolab en natuurlijk ook 2dance van Droenez :)
Lekker dan, ik ga er ook studeren.......Shit dacht dat Utrecht een leuke stad was om in uit te gaan :-( Valt dus vies tegen....
maakt niet uit dat je niet kan stampen, er zijn vet veel studentenchicks! Ik heb menig donderdagavond meegemaakt daar, en das echt top!

goedkoop bier, mooie vrouwen, wat wil een mens nog meer :P
Hee Dre das beter,waar moet ikke dan naar toe op donderdagavond???
eerst flink eten bij jacks (weinig geld, veel vlees) en dan naar de Beurs, de Bacchant, de vingerhoed, ga zo maar door. eigenlijk overal waar je met je studentenpas naar binnen moet

je moet wel echt veel drinken, en je moet een beetje tegen het gebral van de gemiddelde student kunnen, maar dan heb je ook een top avond ;) [ die maak je immers zelf, toch... ]
laatste aanpassing
DroeneZ
Werkzaam bij 2-dance Events
Artiest Droenez
hehe, thnx public enemy! :D

Onze feesten vinden net buiten Utrecht in Nieuwegein plaats. Ook zijn we op zoek naar een lokatie in Utrecht voor zo'n 700 man, mocht iemand suggesties hebben, graag!!!

Meer info @ www.2-dance.com
Zitten hier geen jonge ondernemers die ff een stamp tent neer kunnen zetten in utrecht ? Eeen soort HmH maar dan in discotheek vorm ofzo ?! want qua discotheken is utrecht echt een klote stad om uit tegaan. Mensen die van kroegen en cafe's houden komen wel genoeg aan hun trekken. Ik snap niet dat er in de mooiste stad van nederland zou weinig te stampen valt.
De reden is hier boven al gegeven.
Alle goeie tenten die er geopend worden zijn toch binnen no-time verziekt door een paar onverlaten die 't leuk vinden om mensen lastig te vallen enzo :S
voor alle zeurpietjes over Utrecht's Wonderbaarlijke Nachtleven:

***censuur***
laatste aanpassing
maar da's geen stampen :P
wij doen niet aan stampen nee. of beuken. Hoe stevig de muziek ook mag zijn (ik neem aan dat jij er dus nog nooit bent geweest :D ), het heet nog altijd dansen :P
stampen doe je maar als je boos bent, en beuken doe je in het bos.
ik luister op z'n tijd ook wel wat rustigs hoor maar de topicstarter vroeg wat anders ;)
jij luistert niet goed :D
ik weiger gewoon om het stampen of beuken te noemen. dat zijn van die termen net als hakken en zagen. sorry.

ik heb het niet over rustige muziek! denk ook niet dat je het eind van de nacht rustig kunt noemen :)
en beuken doe je in het bos???? Ik zie wel eens beuken in het bos, maar ik doe het niet. Ik weet dat dit bijdehand is, maar wat jij tegen scul zegt slaat ook helemaal nergens op.
In Utrecht ga ik regelmatig naar de Winkel van Sinkel, de avond van Ec vs Tortured met Michel de Hey en Billy Nasty was echt wreed. Koninginnenacht waren Jeff Mills en Ken Ishii er. 2 weken geleden was Benny Rodriguez er die een ontzettend vette set draaide! Genoeg te techno-en in ieder geval.

Andere stijlen is er volgens mij erg weinig te doen, maar zoals al eerder is vermeld, Teknation, TechnoLab en Solid Grooves doen het ook altijd goed.

Je hebt trouwens ook van die afters in de Dansfabriek met club-dj'z en soms op vrijdag ook wel eens een leuke naam. Vond ik vroeger altijd wel leuk.
sorry heb deze discussie nou al 3x gevoerd.
volgens mij kan ik gewoon niet goed overweg met progressive mensen en andersom... (daarom kom ik ook niet op nexus :D)
Ze bedoeld alleen maar dat stampen een beetje debiele term is voor dansen, hoe monotoom en hard de beats ook zijn. Stampen doe je maar als je boos bent ;p
­[img]http://www.smilies-world.de/Smilies/kao/panchi.gif[/img]
Oh well... I'm off to London :D hoeiiii
laatste aanpassing
Vergeet het maar, nergens. Ik geloof dat ze wel weer feestjes willen geven in Utrecht, Dance 2 eden, maar dat is alleen oldstyle/hardhouse, dus daar moet je dan wel van houden.
utreg me stadje daar gebeurt van alles wat......
o'c: jij begrijpt me :)

snoekie: jij vindt dat wat ik zeg nergens op slaan, ik vind de termen stampen en beuken nergens op slaan. ieder zijn mening.

dj the Bandit: er gebeurt, zoals JP al zegt, tegenwoordig best wel veel, je moet er alleen wel van af weten. Merendeels inderdaad techno.

Scul: blijf jij dan maar lekker weg, als je denkt dat Nexus voor progressive staat. HAHAHA :D
Douw alles maar lekker in een hokje :)
Dat hokjesverhaal heb ik op TA ook al eens ruzie om gehad, en op Fok! ook...

Alle muziek waar we hier van houden valt onder Dance en ik gebruik gewoon termen om het te categoriseren (voor mezelf, of jij die ook gebruikt kan me aan mijn aars oxideren). En ik weet van mezelf dat ik niet van meuk hou die buiten m'n smaak valt. Ik ben best open-minded, maar ik ga gewoon niet naar een feest waar de muziek tegen m'n zin is. Da's de reden.
Vandaar dat ik ook nooit meer naar Techno-only feesten ga.
wat de boer niet kent, eet ie niet...
ik? bij de tijd? hmm hahahahahahaha

Maar goed, in Utrecht moet je helaas echt goed zoeken voordat je wat leuks tegenkomt..dat is gewoon een feit...
in de axl zijn soms feestjes verder nix in utrecht