Partyflock

Capital

 
Forumonderwerp · 15895
Betreft: evenement: Capital, zaterdag 9 november 2002 om 22:00
Hee wie weet er wat over capital op 9 november? En wie gaat er allemaal heen?

Kus van Lorita
Wat een k*t organisatie is CAPITAL zeg..Eerst met vele andere 2 uur in de rij gestaan om binnen te komen, eenmaal binnen lange rij voor de wc as usual, en een ongelooflijk lelijk geluid..:S
Toen we hoorden dat Tiesto 3 uur lang ging draaien en ik vooraan stond ging de knop om en heb nergens meer aan gedacht..Tiesto was wr hrlijk bezig!! :D 3 uur lang alleen maar staan springen!! xxxroos
Wat een kutfeest zeg!! De muziek was kut, binnenkomst de rij was kut, de wc was kut!! Ik vond het echt een kutfeest zonde van mijn geld geweest!!!
hahaha k kwam vanmorhe uit me nachtdienst en zal allemaal van die lui lope die van Capital afkwam...allemaal verragde koppetjes...lekker he die pindakaasperiode ;)
Ik vond het feest ook zeer tegenvallen, nu heb ik gvd nog geen PVD gezien. Tisto legde wel een geweldige set neer maar hij kreeg op de 1 of andere manier het publiek niet aan de praat.
En wat ook opviel waren de fouten tijdens zijn set, veel plaatfouten en zelfs 1 keer een grote blunder met de pitch control. :o
Barpersoneel was echt zo lui als een donder, ik was gelukkig snel aan de beurt maar ze kregen het niet voor elkaar meerdere dingen tegelijk te pakken.
Echt alles 1 voor 1.
De wc's waren toen ik erheen ging nog lekker schoon (aan het begin dus).
Wie was die gast die tussen sander en tiesto in draaide?
Aankleding was zeer mooi vond ik, vooral de lasers enz. :)
Geluid was voor mij redelijk goed. :)
Eindoordeel een 6 mede door de teleurstelling dat PVD niet kwam opdagen.
laatste aanpassing
@ Mafia : Dat was Stef ! idd,wel een verrassing..
Maarja,voor mij was het 1 van de beste feesten van het jaar..
Veeeel bekenden,huis naar statenhal 10 min. lopen,en Tiesto wel een beetje tegenvallen idd..maar khad het zeker prima naar me zin..

Hebben jullie ook zo een tyfus ruis in je oren,,af en toe was die muziek echt gewoon hard en onzuiver!!
@ Spenker

Ik had oordopjes bij me :D
Had dus lekker zuivere oren naderhand.
hmm ja sander was top en tiesto dik beneden de maat. en idd een ruis in me oren :(
jij bent niet objectief Harmen ;)

ik heb echt een leuk feest gehad. We waren vroeg (half 11) en konden gewoon doorlopen, zowel bij entree als bij jassen. Het was wel verrekte koud, maar dat is op te lossen: goed veel dansen. binnen 15 minuten had ik het warm.
Ik vond SK heerlijk draaien. Tiesto heb ik niet echt veel van meegekregen, maar wat ik hoorde vond ik oke, behalve inderdaad dat laatste hitjes-uurtje. En Michel trek ik niet, ik vind zn platen over het algemeen saai. Ken Ishhi heb ik helaas pindakaas gemist, maar dat komt nog wel. Ik vond die gozer op het eind in de kleine zaal ook erg lekker draaien!

Verder heb ik weinig meegekregen van vechtpartijen etc. Ik hoorde wel dat ze er waren, maar was blij dat ik ze niet zag. Dr liepen op zich ook vrij veel asocialen tussen, dus t verwonderde me niet echt. Alleen vraag ik me dan altijd af wat je op een FEEST doet dan. En WAAROM ze vechten? Jezus, als iemand vervelend doet, ga je toch gewoon 10 meter verderop staan? snap dat principe van knokken niet.

Over wc's: tuurlijk, kut geregeld. erg slecht zelfs. en dat barwerk was ook te triest voor woorden. maar je weet dat je dat kunt verwachten op zo'n avond. lullig voor je als je vaak naar de plee moet, maar helaas.

en licht/geluid: ik had er niet veel anders van verwacht. Maar komt misschien ook omdat ik WEET dat ik erg hoge eisen stel, en dat daar bijna nooit aan voldaan wordt. dus daar hou ik rekening mee zodat ik niet op zo'n avond tenenkrommend in mijn schoenen sta...

tis maar wat je er zelf van maakt mensen, ik heb in ieder geval een topavond gehad, fijne mensen gezien en gesproken en lekker gedanst!
Het was Zonde van me geld alle kutpunten zijn hierboven al genoemd ik voeg er nog een aan toe: Den haag heeft een sfeerloos maar wel ontzettend agressief publiek. Mij zien ze niet meer terug in Den haag.
ajoh ik vond het wel een gezellig feest joh
ben ik niet helemaal met je ns eye.
Het barwerk is meestal juist wel goed geregeld met veel mensen en 2 ploegen de vullers en de halers zeg maar. Als ze dat nu deden en niet gingen kletsen met mensen en niet je bestelling vergaten en gewoon naar iemand anders lopen om de bestelling aan te nemen dan ging een stuk sneller.
ik heb me goed vermaakt tijdens tiesto hoor.. Vond het setje helemaal niet zo verkeerd met nummers als Green Martian - Wizardry, Tomcraft - Loneliness, D-note- shed my skin en nightvision - believin en als lekkere afsluiter Umek - Gatex (tiesto rmx)!

Heb al met al toch wel een leuke avond gehad ondanks dat pvd nie is gekomen :)
Ja mwah. vond het niet echt super denderend ofsow.
veels te langzaam.. geluid was wel goed te doen voorin dan.. en jah t was 1 grote drugs bij1komst daaro..wat een dwaze figuren liepen daaro zeg..:S
zo te horen is het van de ene kant ook wel goed dak nie gegaan ben:S
Wat een kutfeest was Capital!! Zo ongeorganiseerd.. eerst rij buiten.. 45 minuten voordat je binnen kon komen, want anderen sloten gewoon aan de zijkant aan.. the same story voor de toiletten.. En je moest gewoon betalen voor de toilet.. Het enige wat mij een beetje aan het dansen maakte was Michel de Heij.. Ik ga nooit meer naar de Statenhal.. Ongeregelde zooi!! BAH!!
Had al commentaar gegeven, maar er was wel een pluspuntje. De Smirnoff Ice had een redelijke prijs (2 muntjes)ik er allejezus veel gezopen, dus op zich heb ik wel behoorlijk naar mijn zin gehad. Toch wel iets anders dan de 7 muntjes in de HMH.
Ondanks dat ik er meer van had verwacht...heb ik mij super vermaakt! De sfeer had inderdaad beter gekund, maar er waren gelukkig genoeg leuke mensen aanwezig waardoor ik een topfeessie heb gehad!!!
Ik heb gelukkig geen agressie of vechtpartijen meegemaakt.
Tiesto heeft een lekkere set weg gegeven, alleen wel jammer dat Paul van Dijk niet aanwezig was!!
Wat stond er op het spandoek
Gratis kaartje dus wel even uitgecheckt, waardeloze organisatie, maar de set van Sander Kleinenberg en Tiesto maakte veel goed (y)

Heb me ook helemaal klem gezopen op het laatst in de smirnoff ice, voor die prijs kon ik het niet laten :P
@ danie, Voor ons was je altijd al de nummer 1, gefeliciteerd tijs.
haha ja en zonder stokken ;P
Ik woon zelf in Den Haag en de sfeer is gewoon altijd kut hier. Vorig jaar concept ook en als je in de eau komt:S
Veel te veel van die breede patsertjes en ruziezoekertjes:bah:
..ik vond het gisteren wel gezellig, maar meer omdat er zoveel bekenden waren. Sfeer was idd niet om over naar huis te schrijven...
Sja naja,ondanks alle ellende heb ik me toch erg goed vermaakt,maar idd meer omdat er genoeg leuke mensen rondliepen om me te entertainen soms alleen al door naar ze te kijken:)
Het wc probleem hebben me buuf en ik opgelost door de knaap van de garderobe wijs te maken dat we de danseressen van PvD waren,hij ging door onze legercostuumpjes met berevachtebeentjes de fout in want nam t daardoor ook gewoon maar aan (hoe makkelijk gaan mensen op uiterlijke kenmerken af;))
Dus kregen we een hoekje achter in de garderobe als omkleedhok en mochten we de wc in de vip lounge gebruiken:P
Geen last van kutwc's daardoor gehad.
Achteraf hoorden we pas dat PvD ziek was,kun je nagaan hoe goed t personeel geinformeerd is.
Maar dat soort grappen en leuke gesprekken met mensen kunnen voor mij een avond heel goed ophalen ookal zijn er een hoop nadelen.
Ik heb me gewoon lekker vermaakt:)
ik weet dat het nu inmiddels wel is afgelopen...
Ondanks een aantal nadelen heb ik me prima vermaakt!
Dat kwam ook door de mensen waarmee ik was!! (y)
De dj's en de gezellige mensen om me heen hebben Capital tot een geslaagd feest gemaakt.

2 Ligaya: na Stef is door Paul T gezegd dat PvD ziek was.

Erg jammer dat hij er niet was maar ziek is ziek en dat kan iedereen over komen.
Het was 's middags al bekend dat pvd ziek was en dat hij niet zou komen.
ja wat moet hier nu op zeggen, ik had me al zo lang op dit feest verheugt en al zo lang naar uitgekeken dat door de voorpret het feest niet meer fout kon gaan, Vond het niet erg dat pvd ziek was tijs heeft inderdeed wel eens beter gedraaid maar had het echt niet erg gevonden als het een solo was geworden. Veel bekende gezien, lekker dicht bij huis, en volgens mij viel ons spandoek ook wel in de smaak.
Ik zat nog te twijfelen om te gaan, ben blij dat ik niet gegaan ben als deze reacties lees.

Ik zelf ben elke dag in Den Haag en heb het altijd een KUT stad gevonden, sorry voor de mensen die er wonen... maar de sfeer is gewoon echt KUT, die echte haagse mensen pik je tussen 10miljard mensen er nog uit.
En de mentaliteit is ver te zoeken. Wel is uitgeweest ook in Den Haag, maar echt altijd zwaar ongezellig. Ook vaak Haags Publiek op grote evenementen, altijd moeilijk doen.

Sorry als ik hier iemand mee beledig, maarja mijn ervaring ;)
ik heb me super vermaakt, geen last gehad van het tuig dat er rond liep.
2 Ciska 11 november 2002 11:44
ja wat moet hier nu op zeggen, ik had me al zo lang op dit feest verheugt en al zo lang naar uitgekeken dat door de voorpret het feest niet meer fout kon gaan, Vond het niet erg dat pvd ziek was tijs heeft inderdeed wel eens beter gedraaid maar had het echt niet erg gevonden als het een solo was geworden. Veel bekende gezien, lekker dicht bij huis, en volgens mij viel ons spandoek ook wel in de smaak.
---------------------
Dat heb ik nog gezien, dat spandoek, tiesto kon het volgens mij wel waarderen ja.
Graag ff een serieuze reactie!!!

Voor een project ben ik bezig een Marktonderzoek te houden.Het zijn een paar korte vraagjes dus als je ff tijd hebt Help mij!

Als aan het einde van een feest geflyerd wordt,

Neem je deze dan aan?
Lees je deze flyers dan ook?
Gooi je ze buiten meteen weer weg?
Is dit voor jouw de enige manier waarop je info vergaard over komende feesten?

WIE HEEFT ER OP CAPITAL de flyer van IMPULZ gekregen?
Op deze vraag graag serieus antwoord geven!!
Ik ben iig blij dat ik naar I LOVE TECHNO ben geweest!
ik denk dat iedereen wel een flyer van impulz gekregen heeft, zag er aardig wat op de grond liggen iig.
nee geen een flyer gehad, kun je ze ff opsturen?
Ik neem geen flyers aan.
neem ze over t algemeen niet aan en zo wel dan gooi ik ze paar meter verder ongelezen weg.
Heb 1 flyer gekregen toen we in de rij stonden om naar binnen te gaan. Nou zeg, dat is stom. Moet je de hele avond soms dat ding in je zak houden ? Nee dus, iedereen liet hem dus ook vallen.
Aan het eind nog 1 van de afterparty in De Catacomben gekregen. Nou nou, wat een afterparty, daar kreeg je alleen maar een enorme kater van. Snel maar weer weg dus..
Had ook nog foto's gemaakt op Capital, met een nieuw heel klein toestelletje van S*ny. Moest dus nog wel ff wennen.
Kijk even op: http://groups.yahoo.com/group/partypeople-nl/
Heb je ook foto's die je geplaatst wil zien, plaats ze dan maar.
Foto's @ Capital staan online in de foto-sectie
Njoy :)
2 Vu: Er zitten er een aantal hele mooie tussen!

Ik heb er zelf ook een aantal gemaakt en deze kun je HIER vinden!
laatste aanpassing
http://www.mayday.pl/pl/mayday/zb/galeria07/duze/PDRM0005.jpg


n dag na capital was die weer beter. ;(
ik vond t leuk punt
ey spenker
haha zie jou ook in dit forum
was toch gezellig om met zn allen weer eens te feesten
en hopelijk is er vaker een feest in de statenhallen lekker dichtbij!
alleen ze moeten het beter aanpakken met die ingang, want dat werkte gewoon echt niet.
Gelukkig was ik een beetje vroeg en was ik binnen 20 min binnen!
echt jammer dat Paul van Dijk er niet was, had hem echt graag een keer willen horen.
Tiesto draaide redelijk vond ik, maar het had echt n stuk beter gekund, misschien is ie wel moe ;)
btw de lichten waren wel (Y)
paul van dijk is een masterpiece masterpatje dus je hebt echt wat gemist, erg jammer dat ie ziek was....next time..
de lichten niet, de lasers wel :)
Kan nog wel ff duren denk ik Trancemaster...
hehehe jah bedoel de lasers, laser is ook licht ;)
maaaar vond ze echt super...goed gevoel!