Partyflock

Beachpop Rulesss !!!

 
Forumonderwerp · 15843
AaHh ik ben net thuis van beachpop zoals altijd een zeer gezellig sfeertje en een leuke avond gehad , geeen files en parkeerproblemen gehad :9 (handig he een skoetertje! hehe) veel oude bekende van vroeger tegengekomen (tot 10 jr trug) dat vind ik altijd 1 van de leukere dingen op een feessie zoals deze! :D kheb ook nog hoop foto s gemaakt haha , maarre kuuuuutt #$^% :s volgende keer neem ik reserve batteryen mee, i promise ( picts kome dr snel aan) ;)ik zag t andere topic over beachpop sucks,,maar dat slaat werkelijk nerges op haha :9 kijk mijn voorkeur gaat ook zeker uit naar de hardere muziekstylen, maar op beachpop moet je dat gewoon niet verwachten,,,je weet van tevoren dat er chillie gedraaid wordt,dan moet je je dr gewoon op instellen en niet achteraf gaan mekkeren dat t soft was of wat dan ook (mekker blaat blaat) hehe ik heb me zoo vermaakt ! :D Erik E maakte dr weer een feessie van ,,Marco v bij de Idt tent ging nog wel redelijk hard door op t einde :bounce: hehe,, stampqnijntje bouncede dr weer harrd op los haha,, fritz jos wouter barbara, wilco mn zussie daisy-(pff waarom jij weer bij de Vip??) pascal e.a. THnx for een gezellige avond !!!volgende keer op HQ zal ik vast ietwat nuchterder zijn denk ik *hips* :bier: hehe voor wie was het ook een geslaagd feest? :D ohjaa lag het nou aan mij of was Tiesto dr nie? haha vaagg
laatste aanpassing
Ik vond het ook super gezellig!
Ahhhhhhhh, laat me in die waan!!!!!!!!!!
AZo
Werkzaam bij Underground Alert
Voor mijn commentaar: zie mijn reply op het forum 'BeachBop Sucks'.

Het was vandaag gewoon WEER super gezellig!!!
ik was te gaar om te rijden. Heb de hele dag maar een beetje lam op de bank gehangen :(
Had geen zin om heel dat stuk te rijden met mun duffe kop :(
2 Rocky,,, GAAf man dat je mee was,, echt super lachen altijd als je dr bij bent,, doen we zeker binnenkort nog een keer,, altijd gezellie met ons NRG meneertje in ons midden Whehehe ;)

(ps kwens je een onwijs vette tijd in de carribean next week~ en niet naar de goldfinger gaan he ? hahaha hou t maar bij de *Woody's :9 anders leer je vast wel weer wat nieuwe spaanse scheldwoordjes dr bij hehehe)
laatste aanpassing
Hehehe, dat klinkt beter.

Ps: Ik zeg in Woody's tegen Yubi dak ff naar de wc ga en ga dan stiekem ff naar Goldfinger. hehe)
als je in de buurt woont zoals ik, is beachpop de moeite waard maar voor mensen buiten haarlem en omstreken raad ik het af. muziek te soft en te vroeg afgelopen en natuurlijk de gigantische files....
waar was tiesto nou eigenlijk trouwens?
Dit keer heb ik het ook erg naar mijn zin gehad, de foto's volgen morgen denk ik... :)
kheb m nie gezien,,kwou dr eigelijk zeker even gaan kieke,, maar zowiezo hebme supers vermaakt op andere dj's :D
Heb me ook echt gewoon gruwelijk vermaakt op BeachBop:D:D:D:D
ik vond het zo fijn dat ik weer eens moest werken :S:S:S:S:S:S:S:S

luitjes ik had er graag bij willen zijn eigenlijk :C:C:C:C:C

ach ja je kan niet alles hebben toch
Genoeg andere keren JosSa!!!!!!!

ja toggggggggggg.....
Toch heeft ie wel wat gemist ;)
wat wat een te lekker feesje weer..........volgens mij heb ik wel redelijk wat PF-ers gezien maar niet allemaal hallo gezegd.....bij deze alsnog HALLO!:D ha ha jammer dat Kimst*r in de zee is gegooid en vroegtijdig naar huis is gegaan maar buiten dat weer een erg geslaagde editie......op naar OAKENFOLD!!!!!!!
laatste aanpassing
ja maar dan moet ie niet "ziek" worden zoals Tiesto:S
ja ziek:-s vaaaaaaaggggg
beachbop was lief trouwens
IK vond t weer errug gezellug ... :)

volgende week weer.
jaja
het is weer maandag en we zitten weer :dood: op het werk.
Maar wat was het gisteren weer een extreem gezellig dagje. konden we het hele jaar door maar zondags naar het strand gaan!!
maar het was een dolle boel die we zondag maar is een keertje over gaan doen. heb dan maandags vrij dus dan gaan we door tot het einde.....en langer?

Met naar huis rijden nog geluk gehad :) hoefde niet te stoppen bij de alcoholcontrole (had geen alcohol op maar mijn ogen stonden nog vrij open) en in Bennebroek reed ik door rood licht, waarbij ik een politiewagen de weg afsneed die vervolgens luid toeterend zijn weg vervolgde, niet achter mij aan :D:D

2Alex: heb je nog iemand een stomp op z'n neus gegeven ;):D
2Marieke: Hoe is het allemaal gegaan thuis? nog btje geslapen :)
2Jaqueline: van de week gaan we samen sesamstraat kijken!

Op naar komende zondag, hopelijk weer met mooi weer, alle gekke pffers en een klein beetje 'G'ekkigheid :D
laatste aanpassing
2 M@rS-L .... nee hoor, toen jullie wegreden ben ik nog ff een broodje gaan halen. Had daarna nog ruim een half uur (want zo lang duurde het nog) om af te koelen.

Tot het volgende weekend maar weer!!!
Beachbop was weer Top! Hopelijk volgende week weer..Op naar Oakenfold!!
Beachbop was weer GE-WEL-DIG.
Maar waarom denken zoveel dwazen nog steeds dat het een after is voor bv. qbase ofzo. En dan pissed worden als er geen Hardstyle gedraaid wordt. KOM OP he, blijf dan lekker thuis:@
Hardstyle is geen strandmuziek en zal het gelukkig ook nooit worden (gelukkig:D)
laatste aanpassing
Ja, Beachpop was meesterlijk!!!! Op naar volgende week, jammer genoeg de afsluiting...
Super mazzel met het weer, niet te druk, overal lekkere muziek. Super weekend, met een super goede afsluiting, BeachBop is voor mij een goede after van de hele week! Zodat je nog effe niet aan werk moet denken van de maandagochtend.

Volgende week eindelijk Oakenfold, nu maar hopen op het zelfde weer, al sta ik er toch wel!
En dan weer op naar volgend jaar!
had er trouwens al iemand gezegd dat het beachBop is met een B wil verder niet zeiken, maar als je naar een feest of iets dergelijks gaat is het toch niet zo moeilijk om in ieder geval de naam goed te hebben. verder hoop ik voor degene die geweest zijn dat ze het leuk gehad hebben. ik was er jamme rgenoeg niet bij maar mijn hoofd stond er ook echt niet naar.

pe@ce out
ik heb mij prima vermaakt gister op beachbop.
de sfeer was goed en het was er keigezellig.
ik heb alleen de meetings gemist.
maar het was zeker toppie
2 marcel: uhm ja was vaag zo vaag thuis komen ;)
na ja moeten ze maar aan wennen :) haha.
nee en slapen lukte ook niet meer :(
was dus erg gezellig vandaag op school!
Was helemaal top, lekker zitten springen met me'n meissie tot uurtje of 11. Peter met ze'n TeRRoRgirl was ook flink bezig, next time neem IK een fototoestel mee! ;)

Was geloof ik de laatste, da's wel jammer .. volgende week geloof ik nog een andere organisatie, en dan is het weer sluss voor dit jaar. :(

GreeTtz 2 Sai, Willy, Peter+Girl, ILOVETECHNO

groetjes
Mar.
Enne ... al dat gezeik over de verkeerde muziek, .... 88 to the piano kwam langs, en daarna de halve turn up the bass collectie. "You'll want this party started right??" (Woodstock)

Ik vond het super, eindelijk weer eens een beetje aandacht voor de grondleggers van house. ;)

Mar.
Ik vond het ook super gezellig en ben er volgende week weer.
ik vond het wel jammer dat tiesto niet meer kwam.
Heb me echt weer super vermaakt gister! :D

Heb er zelfs een nieuwe vader aan overgehouden!

(K) aan pappa m@rs-l
:D:D

ben je nog wel op tijd naar bed gegaan JLaDY ;)

zie je van het weekend wel weer

de weekend-adoptie-regeling houden we er wel in

(K) je trug
ook aan mijn andere adoptie dochters (K)
nou volgens mij was erick E er sowieso al en
tiesto was volgens mij helemaal niet ziek hij zat gewoon lekker in amerika
Ik hoorde weer dat ie 's ochtends al ergens moest draaien dus wel in Nederlands was. Maar het is inderdaad wel een erg vaag verhaal allemaal. We zien het wel weer, volgende week Oaky, laten we hopen dat die wel komt! ;)
vond het echt een leuke beachbop 1 van de leukste vooral dak omviel vonk echt grappig....maar neej eerlijk is eerlijk heb het zelfs leuk gehad met pf'ers, echt gezelliieee
Ik heb maar voor maandag vrijgenomen, want twee weken terug op Bloemendaal heb ik me een beetje te goed vermaakt en was ook niet in staat om 's maandag te werken.

Maar ga me deze keer netjes gedragen.
ik vond het super! helemaal toen ik het dak op klom bij ID-T en met Duncan heb staan lullen en ook nog een handtekening van Marco in mn zak!

top feest!
Jaja vanavond is het weer zover ;D na 19.00 ben ik present !!!! :D:D ik heb er zin in
En het was weer eens errug gezellig:-D
Gisteren mijn eerste beachbop gehad en ik vond het geweldig. Ik heb nog nooit zon goed verzorgd gratis feest meegemaakt. Ik stond er echt verbaasd van te kijken. Als ik dit zie snap ik niet dat normale feesten zo duur moeten zijn.

Wow, wat een toffe DJs (Paul Oakenfold en Lucien Foort), vette lasers over de zee, sfeervolle omgeving, snelle pendelbussen en een geweldig sfeertje. Volgend jaar mis ik er geen n.
KUT, jammer dat ik dit gemist heb. maarja was veel te brak van de nacht ervoor. volgend jaar beter.

pe@ce
Ik vond hem slecht dit keer. Fout publiek (vooral tijdens Oakenfold) Te veel mensen out zien gaan:bah:, Woodstock was de enige die me beviel (Schmoov is cool:D)
ik heb me ook weereens goed vermaakt!
En ik ook zeker wel weer. Die banken liggen zeker wel chill :D