Partyflock

Pim F.

 
Ik probeer het nog een keer…

Pim Fortuyn is een hoogleraar. Hij denkt zuiver economisch en daar liggen ook zijn zwakke punten. Fortuyn denkt als een manager. In het bedrijfsleven zou hij daar veel geld mee kunnen verdienen. Maar het bedrijfsleven kun je niet vergelijken met de politiek. De geschiedenis heeft uitgewezen dat succesvolle zakenmannen vrijwel altijd falen als politici. Berlusconi is daar op dit moment een goed voorbeeld van. Kijk…, in de politiek krijg je te maken met bepaalde sociale aspecten. Als Philips slecht draait, ontslaan ze hun overbodige werknemers. Ze ‘snijden’ hun problemen weg. In een samenleving als de Nederlandse is dat simpelweg onmogelijk. Je kunt niet ‘niet-functionerende mensen’ als gehandicapten, werklozen, bejaarden en arbeidsongeschikten ‘wegsaneren.’ Een land is geen bedrijf en valt dus ook niet op dezelfde manier te runnen!
In Rotterdam stelt Fortuyn voor managers aan te trekken. Zij zijn in staat om een behoorlijke organisatie op poot te zetten en zij zorgen voor een zekere professionaliteit binnen de gemeente. Nou FANTASTISCH!!! Gemeentes hebben geen behoefte aan duurbetaalde managers. De gemeentepolitiek maakt besluiten over de hondenbelasting en het aanleggen van een fietspad (of niet). Het is een soort politiek dat er totaal geen behoefte aan heeft om te worden geprofessionaliseerd. Managers (waarschijnlijk nog niet eens afkomstig uit Rotterdam) begrijpen de problemen van de stad niet. Goede politici, op lokaal niveau, weten juist wat er leeft in hun stad. Daar hoeft je geen doctorandus voor te zijn. Doctorandussen werkend als stratenmaker zijn ook verspilde moeite.
Wim Kok is vaak kwalijk genomen dat, nadat hij Minister-president werd, te rechts zou zijn geworden. Ik denk dat een Minister-president er juist voor iedereen moet zijn en niet alleen voor de degenen die op hem stemden. Fortuyn zal deze rol nooit kunnen vervullen. Dat komt simpelweg vanwege zijn eigenzinnige gedrag.
Naar mijn mening kun je op twee verschillende manieren regeren. Met liefde en met HAAT. En hoewel de stap naar haat makkelijker te maken valt (gejat uit Star Wars ;-) ). Denk ik dat het eerste toch wel de voorkeur verdient. Fortuyn zorgt voor onrust in de samenleving. Hij valt mensen continue aan en zorgt hierdoor voor een steeds groter wordende kloof in de samenleving. Juist danceliefhebbers zouden moeten weten dat het de eenheid is die tot mooie dingen leidt.
Ik dring waarschijnlijk niet door. Misschien moet je zo zien: Als je een klas hebt bestaande uit dertig personen. En je flikkert er twee buitenlanders uit (vanwege het feit dat ze een andere kleur hebben) dan is het logisch om ook rolstoel-Willy er uit te pleuren. Daar heb je ook niks aan bij de gym. Je kunt je afvragen of je iemand kwalijk kunt nemen dat hij gehandicapt is. Datzelfde geldt voor mensen die TOEVALLIG geboren zijn in een minder welvarend land als het onze.
Wat ik eigenlijk probeer te zeggen is… dat je problemen niet moet proberen te bevechten maar moet proberen op te lossen. Kijkend naar Amerika blijkt dat harde gevangenisstraffen totaal geen nut hebben. Kijkend naar Nederland blijkt dat hoge verkeersboetes evenmin een positieve invloed hebben. Harder straffen werkt niet!
Als je wilt dat buitenlanders beter gaan functioneren moet je ernaar toe gaan en ze bij het handje pakken. Van daaruit neem je ze mee naar een arbeidsbureau of zoiets dergelijks. Als je ze meteen gaat bestempelen als zijnde slecht leidt dit alleen maar tot afkeer en bereik je JUIST het omgekeerde.
Politiek is geen wetenschap!

Ps1: Wie zijn die ‘nieuwkomers’ op je foto’s, ?
Ps2: Ik stem trouwens niet!

The Jumping Queens says: “I love breedbeeldtelevisie!”
Jakuza
Artiest Jakuza
OW GOD !

Niet weer zo'n discussie.

*Wandelt weg van wat waarschijnlijk een totaal nutteloze en zinloze discussie gaat worden over iets waar je t toch nooit met elkaar eens over kunt worden en wat bovendien nix op een PARTY-forum te zoeken heeft*

*Valt in slaap bij de gedachte aan de eindeloze slaapverwekkende discussie die hier zal ontstaan*

:Z:Z:Z
pim zuigt gewoon :) INCOMING CAKE!
dancegirl2001 16 maart 2002 19:04
pim zuigt gewoon INCOMING CAKE!
----------------------------------

Dat zal die idd wel es gedaan hebben ;D
Ik vind je monoloog geweldig!!!

Maar ik word wel een beetje duizelig van je profielpic en dat meen ik ook serieus
Vind maar eens een ander 'wijf' met een lul.­ Die zijn er gewoon niet te vinden! Tenminste...­ niet op de sites waar ik kom.­

The Jumping Queen says: "­Some say it's a gift!"­
blablabla pim dit pim dat..­ kijk eerst eens ff naar paars, zij komen ook niet met duidelijke oplossingen, maar politiek correct zijn is zoooo gay (nog meer dan pim)..­ de waarheid vertellen doen zij ook nooit..­
Alweer een topic over Pim?!?! Mensen we vallen in herhaling!!!
Pim Fortyn is een grote lul en 90% van de mensen stemmen alleen op hem omdat ze tegen de huidige regering stemmen

Weet iedereen nog hoe we reageerden toen Haider aan de macht kwam in Oostenrijk?? Nou, Pimmetje is net zo erg en net zo tactisch als die man.­
ALLEEN IEDEREEN LOOPT MET OOGKLEPPEN OP.­
Ik geef je helemaal gelijk Aplauss!!!!

Maar 1 ding... hij is geen hoogleraar :p hahaha

das ook nog zoiets ;)