Partyflock

Discotheek iT dicht

 
Forumonderwerp · 15236
Discotheek iT dicht: EXTRAVAGANT IS UIT

van een onzer verslaggevers AMSTERDAM,dinsdag
De Amsterdamse glitter-en-glamourdiscotheek, de iT, sluit komend weekeinde voorgoed haar deuren. Het danspaleis voor extravagant Nederland laat zaterdag met een Hollywoodparty nog 1 keer goede oude tijden herleven. Daarna houdt uitbater Edwin Kollenburg het voor gezien.

een enorme huurverhoging en het aflopen van contactenis volgens de exploitant de belangrijkste reden om de disco te sluite. de discotheek, in 1989 door de Oostenrijker Manfred Langer opgericht, was ooit de meest spraakmakende en extravagante uitgaansgelegenheid van Nederland, een verzamelplaats voor travestieten, homo's en hetro's. ,,Maar extravagant is uit,'' stelt de uitbater vast. De iT kent al jaren tegenvallende bezoekersaantallen.
dit vind ik dus echt een beetje jammer, ben er nu 2 x geweest, en keek mijn ogen uit...
ik was toen ook nog erg jong.
(1e keer 17, 2e keer 18 )
ik zou hier nog een keer heen gaan met vrienden van mijn zus en met mijn zus...
het is gewoon echt leuk om daar te zijn...
aparte mensen bekijken...
dat kan nu dus zaterdag voor het laatst...
beetje jammer vind ik dat.
laatste aanpassing
Ben er ook 1 keer geweest toen ik 18 was en vond het geweldig, lekkere vage mensen en een topsfeer en een DJ Jean die nog WEL lekker kon draaien. Echt als ik er weer aan terugdenk zeg :/
Ik ben er twee keer geweest. Vond het daar helemaal te gek. (laatste keer met koninginnenacht). Ben overigens nooit op zaterdag avond geweest.
beetje jammer ja...... had eigenlijk wel weer is een xtje willen gaan! hmmm adam begint nu ook een beetje saai te worden!!!