Partyflock

Partypic van ML,, Waar ???

 
Forumonderwerp · 15221
OP ML liepen er een zooi meiden rond die fotos maakten en dan kreeg je een kaartje waar je de code in een pc moest voeren en je Email, ik heb nog nix binnen en sta ook nie op de id-t site ? Waar zijn de fotozzz ???
misschien zijn ze nog nie klaar.....;)
of paste je hoofd er nie op....nee geintje hoor!
Hmmmz :S


bedankt he :P
geintje hoor!! ik heb me eige camera weg gebracht kan hem donderdag weer halen(ja de foto,s dan he);) ahhahaa! s altijd wel leuk he foto.s!
Die foto wordt nog gemaild. Ben d'r zelf namelijk ook opgezet door Kimmetje! :)
THx , onze eige fotos zijn al ontwikkeld , maar ik wil dus alleen de id-t picca ff zien :D ..

Partywoussie --> ;)
iksta ook op z'n foto (geloof me jlady) maare je moest zo'n code in vullen heb ik nie gedaan :/
kan je dat niet gewoon thuis doen? of moest dat persee daar
ja er heeft ook een grietje voor mij gestaan die mij op de foto zette maar ik heb niks geen code gekregen dus waar die van was?
Een paar meiden met Rooie ID&T shirtjes maakte fotos en gaven daarna een kaartje met een code. daarmee ging je naar de ID&T tent en daarstonden weer andere meiden die naar een pc stuurde waar je je email en code in moest voeren, heb ik gedaan en wacht dus ff hun reactie af :D
wij waren ook op de foto geweest maar die staat niet op de site! en dat meisje zei nog zo: ja hij komt er echt op te staan hoor, ik heb hem toch gemaakt...­jaaa jaaa en bedankt hoor!
meer partypics van MSland


Partyhall.­tk

greetzzzz
laatste aanpassing
Zeker van Vizzavi? Dat was wel bij FFWD. En wat denk je, van alle disks die ze vol hadden geschoten waren er een stuk of 20 foto's van disk 5 mislukt...precies diegene waar ik opstond met Intrix samen! :-( Kijk dus eens op www.vizzavi.nl
kijk op mvaweb.­nl daar staan ook
veel foto's van ML..­
www.­beam.­to\mysteryland2002
Staan er ook een paar
De foto's zijn idd van Id&­T!
Wij hebben de code ook ingevoerd en het zou ongeveer een week duren voordat die op je email stond..­(reken maar op 2 weken) Dan zouden ze hem geloof ik ook op hun site zetten!
En ?? heb iemand m al binnen ? Ik nog niet hoor !!!
laatste aanpassing
En nog steeds niet ...­ Iemand anders wel ??
mmm ik ben ook vergeten mun e-mail daar in te vullen, maar ik sta ook nog niet op die site
Nou, ik heb 'm ook nog niet...:(
Ja ik heb ook zo'n fotootje laten maken maarehm...­hebbum ook nog steeds niet...­ach dat soort dingen zijn we wel gewend van ID&­T wanteh die DVD van Sensation is ook nog steeds niet binnen bij mij...­(maar okee das weer een ander topic)