Partyflock

Q-base: set technoboy!!!

 
Forumonderwerp · 15042
Thuis heb ik zo'n set liggen van technoboy@qlimax,
en de eerste drie kwartier van de set die hij in de fun draaide was een exacte copie van die set, is iemand dit ook opgevallen??????
Het was een goede set, maar vond het wel een beetje belachelijk :xtc:
jah, das wel minder dan he?? maar als t maar goed klinkt daar gaat t om, maar erg origineel issut niet, helemala niet in zo een periode die dr tusse zit. Kijk, je heb djs die draaie vrijdag ergens en zaterdag mixxe ze bijna dezelfde mix.
sja...dat krijg je als iedereen van die bagger hardstyle producties maakt, dan blijf je de oude shit draaien
Kvin al die mixen van technoboy op elkaar lijken
het begin was idd niet echt denderend nee, maar het einde des te beter vond ik!
Daarna werd het idd een stuk beter.
ja ik vond het begin ook nie super maar een tijdje later ging ie toch wel beukuh!!!
ben ook nog even saampies met mn vriendje parsel met m op de foto geweest :)
Heb hem er eens naar gevraagd, kreeg als antwoord:

Ik zie het meer als een optreden, en in een optreden geef ik mijn eigen muziek prijs. Zal je verbazen wie hij allemaal meer is, 90% van wat hij draait zijn eigen producties en daarom doet hij het. The Hose, DJ Stardust, DJ Gius, Technoboy en nog meer.
KTraxx om nog ff aan te vullen ;)
Ik Sluit me aan bij P-KAY, veelz te veel zoooooooooooooooooooi............
helemaal me eens, Technoboy was super.
MC UB 2.0 :D
Werkzaam bij Full Moon, Peper & Zout
Werkzaam bij Marcanti
Een set is als het goed is ook een soort verhaal naar je publiek. Dat verhaal kun je natuurlijk wel per feest nuanceren, maar er zullen altijd veel elementen/platen hetzelfde blijven. Wie weet, heeft hij in de tussentijd elders wel hele andere verhalen verteld?

Vond het nog meevallen in vergelijking met bijvoorbeeld Tinrib. Op zijn 3e live-optreden vroegen mensen in de zaal (was geloof ik bij Qlimax, een van de eerste) zich serieus af of hij niet gewoon een cd'tje had opstaan... En dat was een LIVE-set, niet met vinyl, maar met 909's en meer van dat al. Als je al ergens goed in kunt varieren is het wel in een live-set. Als ik zelf thuis wat loop te klooien klinkt het ook elke keer weer anders.
Een set is als het goed is ook een soort verhaal naar je publiek. Dat verhaal kun je natuurlijk wel per feest nuanceren, maar er zullen altijd veel elementen/platen hetzelfde blijven. Wie weet, heeft hij in de tussentijd elders wel hele andere verhalen verteld?

zo heb ik het nou nog nooit bekeken :S:S:S:S

je moet gewoon blijven vernieuwen...anders wordt het saai, simpel zat
Heb mij daar niet aan gestoord... WEL aan de 3, 4 of 5 keer stille minuten... zowel bij Dana, Technoboy en volgens mij ook nog bij PF lid LUNA (die ik overigens het beste vond afgelopen zaterdagavond)...

Waarom waren die er eigenlijk??? Ik heb de MC wel iets horen zeggen... tja... als je :vaag: bent pik je ook niet alles op natuurlijk...:S
2 proud... dit was volgens mij vanwege de hitte --> kon die apperatuur niet echt aan ofzo..
Vond Luna ook het beste draaien. Ondanks dat ik kapot was kon ik niet stil blijven staan op zijn platen :)
KAI tracid was mijn held op ML. Q-base had ik geen zin meer in!!
Ik ben niet naar Qbase geweest... Maar Technoboy was GRUWELIJK!!!!! Ik heb nog nooit zoiets GRUWELIJKS gehoord... t ging gewoon helemaal nergens meer over!!! Ik ben na zijn set naar huis gegaan omdat het toch niet meer overtroffen kon worden!!!!
Heb nog ff met m staan kletsen en hij was zelf wel tevreden geloof ik maar Qbase vond hij veel te warm vertelde hij gisteren... kan me ook wel voorstellen als ik die verhalen moet geloven met die hitte... Anywayz, ik vond m helemaal geweldig en hijs mijn held!!!!
Ik weet echt niet meer wat hij allemaal op Qlimax draaide, maar ik heb me toch echt wel vermaakt met z'n optreden :D